YÖNETİCİLER DİKKATİNİZE
Oyuncuları Bu Tür Etkinliklerle Uyutcanıza Hergün Biriniz Full 24 Saat OyuNDa olup ARkadaşlarımızın kardeşlerimizin ablalarımızın abılerımızın herkesın Görevine koşmanız dAHA iyi olurdu Oturduğunuz yerde ne yapıyorsunuz bilmiyorum.Yönetmek buysa Ben birşey Demiyorum
19.03.2010 Bugun bile aynı şey yaşandı.Ben Böyle Bir Etkinlik Görmedim Adamı Oyunda Gören OLmuyor.Adam geliyor iksiri kapıyor gidiyor,bence benim düşüncem bir torpil var yöneticiler tarafından onuda geçtik 3 defa 4 defa aynı oyuncu iksiri alırmı ya yuh dicem artık
TILSIM SUNUCUSUNDA
Ve siz Bizim gibi Oyunculara gördüğünüz 1-2 Adet İksiri zor buluyorsunuz sanırım verdiğiniz hediyeler bu kadar olur.Ben size veriyim ne dersiniz
1 Haftada zor üretiyorsunuz sanırım iksirleri
Allah bilir diğer zırh silah reçetelerini üretmeye kalksanız gerçi üretmiyorsunuzda direk programla istediğiniz eşyayı anında önünüze getiriyorsunuz
Ayıp Günah Bu Oyuna Okadar emeğini veren var Okulunu asıp bu oyuna yönlenen binlerce arkadaşımız var etmeyin ya Bari görevlerine yardımcı olun Oyunda görüyoruz adam arz görevi olan lodoslara yardım etmıyor tam tersi de oluyor.Millet gecesini gündüzüne katıp oyuna gelıyor yahu bende arkadaşlarım gıbı 49 level olayım dıyor demeyen yoktur.Fakat görevler geldimi o zamanda diyor.Ya canım sıkıldı ee sıkılır tabi kimse ne yardım ediyor ne bir icraatta bulunuyor.
-Kadim
-Hİdra
-Karakürk
-Cevriye
-Devana
-Bronz
-Solucan
-İfliss
Bu Görevlere Yardımcı Olsanız Daha İyi Olacak Bizzat Görevi yapan var yapamayan var Solucanı Kaç kişi yapmıştır Oyunda acaba veya kadımı veya hıdrayı yanı biraz düşünün kafanızı 2 elınızın arasına alıp tekrar düşünün ayıp günah vallahi Adam sigara gibi bu oyununda bağımlısı olmuş durumda rüyalarına kadar girmekte oyun bazen yataktan kalkıp ev ahalisinin uyuması bekliyip hemen bılgısayara sarılanlar vardır yok demeyin sakın
Gerçekler Bunlar Biraz Daha İlgi BirAZ daha anlayış İstiyorum
Not:Bu Konuyu Sileceğinizide bilmiyorum Tekrar Açarım Kafanızı Yormayın Allaha Emanet Olun*
ETKİNLİK YERİNE GÖREVLERE YARDIM
- Bozkurt
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
ETKİNLİK YERİNE GÖREVLERE YARDIM
www.loncabeta.org
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: ETKİNLİK YERİNE GÖREVLERE YARDIM
Anka sunucusunda Yöneticinin lafı:
"13 kişilik sunucuda hemen bulunuyorum
"
sunucuda saklanıyor 10 kişi hemen buluyoruz.bunda bir şike falan yok.
yönetici gelsin bizi bulsun
"13 kişilik sunucuda hemen bulunuyorum
sunucuda saklanıyor 10 kişi hemen buluyoruz.bunda bir şike falan yok.
yönetici gelsin bizi bulsun
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
merhabalar,
19 mart 2010 Tarihinde GM Arinna Gelip 10 Dk Sonra Geleceğim Hazırlıklarınızı Yapın dedi..
emınde 3-4 Kişiydik Hem Maden Toparlayıp hemde Savaş yapıyorduk,
10 Dk değil 20 dk Geçti Sonunda Sarı yazı yazdı ... Yok şu, Yok bu, Buradayız Felan.. yılan lar dedi. Dedim MEteordakidir. Bi Baktık Emındeki Apanın oralarda... xD
Ve Tebrikler yazısı yazdı.. Çıkıp gitti. Eğer Böyle Etkinlikler olacaksa tüm Oyuncular'ın Şevki Krıldı.....
Özellikle Benim...Önceki Oyunda , Muhtemelen Zwartan, Nocomment , ATX gelmişti. Hem ip uçlarını Veriyordu. Hemde Muhabbetini ediyordu...
Leggandaya Anka sunucusu olarak.. Kırıldık..
19 mart 2010 Tarihinde GM Arinna Gelip 10 Dk Sonra Geleceğim Hazırlıklarınızı Yapın dedi..
10 Dk değil 20 dk Geçti Sonunda Sarı yazı yazdı ... Yok şu, Yok bu, Buradayız Felan.. yılan lar dedi. Dedim MEteordakidir. Bi Baktık Emındeki Apanın oralarda... xD
Ve Tebrikler yazısı yazdı.. Çıkıp gitti. Eğer Böyle Etkinlikler olacaksa tüm Oyuncular'ın Şevki Krıldı.....
Özellikle Benim...Önceki Oyunda , Muhtemelen Zwartan, Nocomment , ATX gelmişti. Hem ip uçlarını Veriyordu. Hemde Muhabbetini ediyordu...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
KATILIYORUM ETKİNLİKLER ÇOK BASİT BENCE DAHA İYİ Bİ ETKİNLİK OLABİLİR...woLveRiNe yazdı:merhabalar,
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Biz Meran da Warlordsx-Lazurix Loncalarının beraber uyguladıklarını göreve yardım Grubu kurduk.İnşallah yöneticilerden de destek bulabiliriz.
Evet bencede Görevlere Yardım edilsin ama Etkinlikler de yapılsın
Bakın ben 1 aydır bronzu yapamıyorum 44 lwlım ve bronzu yapamadığımdan meran keşif görevi verilmiyor ve kasamıyorum yerimde sayıyorum
Pusatinyo Teşkilat
Bakın ben 1 aydır bronzu yapamıyorum 44 lwlım ve bronzu yapamadığımdan meran keşif görevi verilmiyor ve kasamıyorum yerimde sayıyorum
Pusatinyo Teşkilat
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Bencede etkinlikler çok basit. Daha zor etkinlikler olmalı ve ödülleride daha iyi işe yarar itemler olmalı. Mesela arayan bulur etkinliği saçma olmakla beraber ödül olarakda iksir vermeside bence saçma daha zor etkinlik ve daha güzel uzun süreli işe yarayacak ödüller istiyoruz. Bence bununla ilgili herkes ikv destek formundaki öneri kısmını kullanmalı. 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Yıllardır Sunduğumuz Bir İstek Ama Yönetim Kadrosunun Oyunculara Yardım Etme Yetkisi Yok.
Hidra Bölgesi İlk Geldiğinde Hidranın Oraya Sürekli GM'ler Geliyordu Ama Hiçbiri Hidraya Dokunmuyordu Çünkü Yasak.
Zaten Görevleri Yapmak Zor ve Eğlenceli Hiç Uğraşmadan Yöneticiler Halletse Ne Anlamı Kalır ?
Hidra Bölgesi İlk Geldiğinde Hidranın Oraya Sürekli GM'ler Geliyordu Ama Hiçbiri Hidraya Dokunmuyordu Çünkü Yasak.
Zaten Görevleri Yapmak Zor ve Eğlenceli Hiç Uğraşmadan Yöneticiler Halletse Ne Anlamı Kalır ?