Merhabalar ben KocaÇınar, 2007 yılında başladığım İstanbul Kıyamet Vakti dünyasında 14. yılı devirmek üzereyim. Herkesin de bildiği gibi oynanacak oyunlar arasında tekrar tekrar bırakılıp ama tekrar tekrar geri dönülen bu sanal ancak manevi dünyamız, bir eksikliği farketmemden dolayı beni yeniden içine çekti.
Oyunun hemen her alanında kazanmış olduğum tecrübeleri paylaşmak ve monotonlaşan oyun seyrini değiştirmek amacıyla yapmış olduğum sıkı beyin fırtınaları sonucunda manevi İstanbul Kıyamet Vakti dünyamızı "Twitch" ortamına taşımaya karar verdim. Oyunumuzda tek sunucuya sıkışmış kemik kitlenin günlük rutin geçirdikleri vakitlerini sohbet, büyük ödüllü etkinlikler, çekilişler, görevler, buluşmalar ve çeşitli organizasyonlarla birlikte daha da keyifli hale getirmeye çalışacağım. Bütün olumsuzluklardan ve boşvermişliklerden uzak, saygı, sevgi ve olgunluk çerçevesinde İstanbul Kıyamet Vakti dünyasına iz bırakmak isteyen bütün neferlere çağrımdır.
Bilinmesi gereken en önemli şey; "oyuna değer verilmemesi, oynayanların da değersiz olduğu anlamına gelmez."
Canlı yayın saatleri henüz belirlenmemiş olmakla birlikte canlı yayınımız haftanın her günü özellikle ikindi-akşam saatlerinde başlayacaktır.
Başında "*" olan saatler, özel etkinlik yapılacağı anlamına gelmektedir.
ÖNEMLİ
Canlı yayında yakın zamanda başlayacak özel etkinliklerden, çekilişlerden, canlı yayın gün ve saatlerinde yapılan değişikliklerden " KocaÇınarTV " twitter sayfasına tıklayarak haberdar olabilirsiniz.
Değerli yorumlarınızdan dolayı her birinize çok teşekkür ediyorum. Bu monotonlaşmış süreci daha renklendirmek ve sevdirmek amacıyla İstanbul Kıyamet Vaktine gönül veren herkesi fikirleriyle, muhabbetleriyle ve en önemlisi kendi benlikleriyle yayınlarımda tanımaya ve tanıtmaya çalışacağım. İlk iki gündür çok hoş bir istatistikle karşılaştım. Kendi oyuncusuna sahip çıkan bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yayınlarıma olan ilgilerini devam ettirmelerini diliyorum. İyi ki varsınız !