Betadan beri aralıklarla devam ettiğim bu serüvene Eminönünde Superasid nickli karakteriyle yeniden başlıyorum. Şuan 40 lvl kadar ulaşmış bulunmaktayım. Yardımlaşma ve saygıyla güzelliştirdiğimiz canım İKV'mizde tıpkı eskiden olduğu gibi yeni başlayanlara desteklerinizi görmek isterim. Şuanlık pek kayda değar görevim yok lakin gaffarımız ve hol görevlerim olacak. Gelişimime yardımcı olan ve gelecekte yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve desteklerini bekliyorum.
Saygılar.. Superasid.
Oyun içi öneri.!
-
- İskele Babası
Re: Re: Oyun içi öneri.!
ulaş bana kardeşim
- Arifklc63
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hangimiz sevmedik
Oyun içi öneri.!
Selamın aleyküm sayın yöneticiler
Çemberlitaşta olduğu gibi Karaköy boslari için yağma artırıcı bilgi bir paket olsa hem oyun için daha sağlıklı hemde maden pirasasini biraz dengeleme amcali böle bir şey yapılabilirmi sadece aklımdan geçen bir fikir
Çemberlitaşta olduğu gibi Karaköy boslari için yağma artırıcı bilgi bir paket olsa hem oyun için daha sağlıklı hemde maden pirasasini biraz dengeleme amcali böle bir şey yapılabilirmi sadece aklımdan geçen bir fikir
Re: Oyun içi öneri.!
geliştirici ekibe yaz hocam yaparlar
geliştirici ekibe ulaş hemen çalışmalara başlıyorlar 1 haftaya gelir çok ilgililer
- sercanoztan5
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: pixi
KARAKÖY İÇİN YAĞMA ARTICI OLSA ALIRMISINIZ ? YORUMLARA BEKLİYORUZ
karaköy için yagma artıcı tarzın da bir eklenti yapılacak mı ?
- mehmetoskay61
- Salgın Koruyucusu
Re: KARAKÖY İÇİN YAĞMA ARTICI OLSA ALIRMISINIZ ? YORUMLARA BEKLİYORUZ
Alırdım tabiikide ama bukadar kolay bir eklentiyi de koyucaklarını düşünmüyorum.
Şaka bi tarafa
pek çok oyuncunun haklı olarak oyun ile ilgili geliştirme talebi var ancak teknik ekip olmadığından bu söz konusu değil. bunu çoğumuz biliyoruz. geçmişe özlem duyan oyuncular için 29-39-49 özel bir şey yapılmayacağı açık . ancak şunu düşünmeden edemiyorum.
exp durdurma ürünü yapılamaz mı ? bu ürün pek çok kişinin talebini kısmen çözecektir. ayrıca gerek oyun içi piyasa gerek akçe anlamında oyuna yeni bir soluk getirecektir. 39 lvl karakterime alabildiğine parlak basmak istiyorum artık . 54 lvl çt li karakterimle bölgelere girmek istiyorum . karakterler fullenince ,savaş sıkınca , ticaret bitince insanlar geçmişi hatırlıyor haliyle.
şaka bi tarafa balıkçı idrise hakir,bb,hidra indirmekten zor mu bu husus ? exp arttırıcı ürün var ,exp durduran ürünü kısa zamanda bekliyorum...
exp durdurma ürünü yapılamaz mı ? bu ürün pek çok kişinin talebini kısmen çözecektir. ayrıca gerek oyun içi piyasa gerek akçe anlamında oyuna yeni bir soluk getirecektir. 39 lvl karakterime alabildiğine parlak basmak istiyorum artık . 54 lvl çt li karakterimle bölgelere girmek istiyorum . karakterler fullenince ,savaş sıkınca , ticaret bitince insanlar geçmişi hatırlıyor haliyle.
şaka bi tarafa balıkçı idrise hakir,bb,hidra indirmekten zor mu bu husus ? exp arttırıcı ürün var ,exp durduran ürünü kısa zamanda bekliyorum...