Herşeyin Sonu Olan O Anket

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Jimyosef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Herşeyin Sonu Olan O Anket

Mesaj gönderen Jimyosef »

Çemberlitaş zamanına büyük bir özlemle bu başlığı yazmaktayım İstanbul kıyamet vakti oyuncularına büyük bir tecrübe niteliğinde olan bu ankete son kez bakıp geceyi kapatıyorum bir gün doğru ankette doğru cevabı işaretleyerek keyifli oyun deneyimi yaşamak dileğiyle hoşçakalın 🖐🏼

Resim
Kullanıcı avatarı
VotkaSarap
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Herşeyin Sonu Olan O Anket

Mesaj gönderen VotkaSarap »

Anketin açılma sebebi biraz da biz olduk. Gorgar ile tartışmalı geçen bir sohbetten sonra foruma girip bu anketi açtı. Bu konuda ciddiyim ve herkesten gerçek anlamda özür diliyorum. Amacımız oyunda ticaret dönmesiydi ama olaylar beklediğimiz yönde ilerlemedi. Gorgar bu yazıyı okursa tanıyacaktır. :) Kusurumuza bakma üstad. Oyun, birkaç kişinin seni sıkıştırması ile çok farklı yerlere gelmiş oldu.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

alakası yok gb sistemini açık bölgeye getirirsen patlar tabii. Mor ve şaheser sevgisi bitmediği sürece oyunun burnu tezekten çıkmazdı. Sarı itemler en iyisi olmalıydı ve ticareti dönmeliydi bak takıların üretimi var mı bakayım? Kaçtan gidiyor görüyorsunuz daha bir şey demeye gerek yok.

Sarı eşyalar şu an çok kolay üretiliyor onu zorlaştırıp tabii ki mor,turuncu eşyaları kaldıracaklardı.

Ulan ben 500 gün hakir kesmekten nevrim döner böyle saçmalık mı var 1 tuşuna 500 gün basip gökten mor eşya atmasını beklemek..

39 vs 59 veya 29 vs 59 ticaretini karşılaştır sonucu at gözlüklerni çıkarıp gör

iyi forumlar..
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen dade1302 »

açık bölge olacağını ilk öğrendiğimde yeraltı gibi beklemiştim, sadece şaheser silahın olacağını ( ecel , ejder gibi ) komple full set olmayacağını düşünmüştüm, çünkü zaten çemberlitaş öyleydi o zaman oyuncular tekdüzelikten şikayetçiydi aynısını tekrar yapmazlar diye düşündüm. kadim gibi de devasa bir boss olsaydı şaheser silah üretmek için onu kesseydik 49 zamanı gibi . hem derindeki sır paketindeki gibi eşya çeşitliliği olurdu. savaşçılar yücelen solucan , yücelen halit gibi farklı eşyalar kullanıyordu . aynı şekilde büyücüler de. şuan herkes aynı itemler aynı skillerle birbirine vurup duruyor.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

dade1302 yazdı: 04 Kas 2021 12:55 açık bölge olacağını ilk öğrendiğimde yeraltı gibi beklemiştim, sadece şaheser silahın olacağını ( ecel , ejder gibi ) komple full set olmayacağını düşünmüştüm, çünkü zaten çemberlitaş öyleydi o zaman oyuncular tekdüzelikten şikayetçiydi aynısını tekrar yapmazlar diye düşündüm. kadim gibi de devasa bir boss olsaydı şaheser silah üretmek için onu kesseydik 49 zamanı gibi . hem derindeki sır paketindeki gibi eşya çeşitliliği olurdu. savaşçılar yücelen solucan , yücelen halit gibi farklı eşyalar kullanıyordu . aynı şekilde büyücüler de. şuan herkes aynı itemler aynı skillerle birbirine vurup duruyor.
+
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Karaköy hiç gelmemeliydi bence,onun yerine ufak tefek,oyun içi iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri. Lonca sistemi ile bazı yenilikler ve değişiklikler,ara yüz iyileştirilmesi ve değişikliği vallahi bana yeterdi.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

ejedrogl yazdı: 04 Kas 2021 14:20 Karaköy hiç gelmemeliydi bence,onun yerine ufak tefek,oyun içi iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri. Lonca sistemi ile bazı yenilikler ve değişiklikler,ara yüz iyileştirilmesi ve değişikliği vallahi bana yeterdi.
Karaköy gelmeliydi lakin herşey bosslardan düşerek elde edilmeliydi gözlük takı dahil lakin bu oyun hatasının önüne geçme anlamına gelmiyor iksirler var Tilsmlar var bono var
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen AGRESIF »

çoğunluğun istediği kararı uygulamadılar..
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

hangisi doğru oluyor.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Bütün ekip düşmemesi üretilmesi yönünde oy kullanmıştık o gün.Bütün güncellemeleri görmüş biri olarak kolay düşen itemlerin değersizliğini önceden biliyorduk.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön