İŞİ BİLEN SAĞLAM ASİT VE ZEHİR ŞİFACILARINI GÖRELİM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
batuhanberkcevik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

İŞİ BİLEN SAĞLAM ASİT VE ZEHİR ŞİFACILARINI GÖRELİM

Mesaj gönderen batuhanberkcevik »

Arkadaşlar işi bilen şifacılara soruyorum ama gerçekten işin ehliyim diyenlere sorum, burada genel kullanılabilicek vs yetenek dağılımı ve tılsımları, toplu vs yetenek dağılımı ve tılsımları, bossluk yetenek dağılımları ve tılsımları, 1-1 lik yetenek dağılımları ve tılsımları detayıyla üşenmeden paylaşmaya gönüllü işin ehli şifacılar varsa şifa oynayan arkadaşlara yardımcı olsunlar, bilmeyenler için de öyle herkes temiz temiz kendince en doğru bulduğu yetenek dağılımlarını tılsımlarını paylaşsın buradan insanlara.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İŞİ BİLEN SAĞLAM ASİT VE ZEHİR ŞİFACILARINI GÖRELİM

Mesaj gönderen faysbok »

Güzel içerik merakla yorumları bekliyorum…
WelderMOODY
ILKERR

Resim
jrrtalkien
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen jrrtalkien »

Oyun bize çeşitlilik sunmuyor ki farklı kombinasyonlara kafa yoralım. Ben 4 parça pehlivan takarak zehir 23 ve kangal 3 ile avlayamayacağım büyücü yoktur. Kendi yeteneklerini ve tılsımları deneyerek en iyi çözümü bulabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

İyileştirme Şifacı Yetenekleri ve Tılsımları

Genel Kullanım Yetenekleri:

İyileştirme ve Şifa Bilgisi: 15+15
Can Verme : 15
Can Kurtaran:15
Element Direnç Alanı:15
Ruh Kalkanı:10
Büyü Bozma:15
Meditasyon:1
Çagrı:1
İyileştirme Çemberi:1

Not: Şahsen Direnç yerine Ruh kalkanı 15 İyileştirme Çemberi 10 Puan yapıyorum. Dirençte çok önemli ama arada sırada böyle kullanmak En azından 2 savaşçı sizi kesemez veya dolaşırken hemen ölmeyebilirsiniz. Grup olarak savaşıyorsanız yukardaki genel yetenekler Kullanılmalıdır.

Tılsımlar Stabil:
Tılsım İyileştirme
Şifa Bilgisi 3
Tılsım Ruh Kalkanı
Tılsım Büyü Bozma 3

Büyücü Ağırlıklı Şifacı Tılsımları ve Yetenekleri:

Tılsım İyileştirme Şifa Bilgisi 3 Büyü Bozma 3 ve Tılsım Ruh Kalkanı

İyileştirme ve Bilgisi 15
Can verme 15 Ruh Kalkanı 10
Büyü Bozma Can Kurtaran 15
Element Direnç Alanı 15
İyileştirme Çember 1 Meditasyon 1 Çağrı 1

Savaşçı Ağırlıklı Şifacı Tılsımları ve Yetenekleri

İyileştirme Çemberi 1.3 Şifa Bilgisi 3 Büyü Bozma 3 ve Tılsım Ruh Kalkanı

Element Direnç Alanı 15

Ekstra olarak Direnç Yerine Zehir 2.3 tılsımı ile Zehir yeteneği Kullanılıp Rakip takıma Yavaşlatma etkisi verilebilir.

Hasar olarak da Tercih edilebiliyor Ama kalabalık ve takım savaşlarında etkisi baya düşük oluyor rakip takımda Şifacı fazla ise Anlık verdiği hasar az olduğu için yetersiz kalabiliyor.

Gazap Şifacı Yetenekleri - Tılsımları

Asit ve Bilgisi 15
Zehir 14
Büyü Bozma Ruh Kalkanı 15
Gazap 15
Element Direnç Alanı 10
Çağrı 1 Meditasyon 1
Kalan 2 yetenek Meditasyon ve Çağrıya ilave edilebilir

Bu yetenekler ile Hem asit Hem zehir olarak etkili hasar verilebilir.

Gazap 1.3 Asit Bilgisi 3 Büyü Bozma 3 ve Tılsım Ruh Kalkanı ( Asit )
Zehir 1.3 Gazap 1.3 Büyü Bozma 3 ve Tılsım Ruh Kalkanı ( Zehir )

Hem Hasar Hem İyileştirme Olarak Kullanmak istersek :

Zehir 14

Zehirleme 1.3 Zehirleme 2.3 Büyü Bozma 3 ve Tılsım Ruh Kalkanı

Mavi tılsımlarımız Hiç değişmiyor Savaşçılara karışı Büyü bozma ve ruh kalkanı takmamız çok önemli çoğu zaman hayat kurtarabiliyor...

Farklı farklı yetenek ve Tılsım kombinasyonu kullanılabilir ama ben sadece genel yetenek ve tılsım kullanımdan bahsettim.

Şifacı oynarken birde Grubun en arkasında olmak rakipten zihin yemek veya kutuba girmemek çok önemli aksi taktirde savaş alanında etkisiz halde bırakılıp grubumuza hiç bir faydamız olmayabilir yapılan büyük hatalardan biriside o önde veya aynı alanda gidip Hapsedilme etkisinde kalmak.

Direnç puanlarımızıda rakibteki ağırlık hasara göre kullanabiliriz
Ateş Elektirik ve Buz 240 + Element Dirençle kullanmak etkili olabilir.

Kısacası Farklı bir Kombinasyon yapmamıza oyunda müsaade etmiyor.
Örnek olarak: Meditasyon 1.3 2.3 tılsımı var aslında çok güzel ama nasıl meditasyonu 15 yapayım ?
Çember 2.3 var Nasıl çemberi 15 yapayım Ancak bu tarz yetenekleri boss keserken kullanıyordum.

103 yeteneğimiz var İyileştirme Şifacısına Ben Kalkıpta Ruh kalkanına puan vermeyerek Meditasyon 15 yapamam veya Büyü Bozmaya 1 verip Çemberi 15 yapamam Ruh kalkanına vermesem önüne gelen savaşçı beni kesecek veya bir Fizik ile savaşçıdan tek vuruş ile öleceğim Büyü Bozmaya vermesem zehirciler hem takımımı hem beni yavaşlatıcak fazla hasar verecek veya bir zihin tutulmasına klavye fareyi bırakmak zorunda kalacağım.

Yetenek Tılsım sistemi oyunda stabildir değiştirmek çok da mantıklı değil Savaşçıda Aynı büyücüde Aynıdır.

1vs 1 olayınada gelirsen Max hasarla atıldığı için farklı kombinasyonlar bulabilirsin ama onu da ne atan var ne heves eden ancak Turnuva zamanları Lazım oluyor oda 40 yılda bir Bana denk gelse sana denk gelmez hesabı :)
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

Equalero yazdı: 11 Eki 2021 18:55 İyileştirme Şifacı Yetenekleri ve Tılsımları

Genel Kullanım Yetenekleri:

İyileştirme ve Şifa Bilgisi: 15+15
Can Verme : 15
Can Kurtaran:15
Element Direnç Alanı:15
Ruh Kalkanı:10
Büyü Bozma:15
Meditasyon:1
Çagrı:1
İyileştirme Çemberi:1

Not: Şahsen Direnç yerine Ruh kalkanı 15 İyileştirme Çemberi 10 Puan yapıyorum. Dirençte çok önemli ama arada sırada böyle kullanmak En azından 2 savaşçı sizi kesemez veya dolaşırken hemen ölmeyebilirsiniz. Grup olarak savaşıyorsanız yukardaki genel yetenekler Kullanılmalıdır.

Tılsımlar Stabil:
Tılsım İyileştirme
Şifa Bilgisi 3
Tılsım Ruh Kalkanı
Tılsım Büyü Bozma 3

Büyücü Ağırlıklı Şifacı Tılsımları ve Yetenekleri:

Tılsım İyileştirme Şifa Bilgisi 3 Büyü Bozma 3 ve Tılsım Ruh Kalkanı

Element Direnç Alanı 15

Savaşçı Ağırlıklı Şifacı Tılsımları ve Yetenekleri

İyileştirme Çemberi 1.3 Şifa Bilgisi 3 Büyü Bozma 3 ve Tılsım Ruh Kalkanı

Element Direnç Alanı 15

Ekstra olarak Direnç Yerine Zehir 2.3 tılsımı ile Zehir yeteneği Kullanılıp Rakip takıma Yavaşlatma etkisi verilebilir.

Hasar olarak da Tercih edilebiliyor Ama kalabalık ve takım savaşlarında etkisi baya düşük oluyor rakip takımda Şifacı fazla ise Anlık verdiği hasar az olduğu için yetersiz kalabiliyor.

Gazap Şifacı Yetenekleri - Tılsımları

Asit ve Bilgisi 15
Zehir 14
Büyü Bozma Ruh Kalkanı 15
Gazap 15
Element Direnç Alanı 10
Çağrı 1 Meditasyon 1
Kalan 2 yetenek Meditasyon ve Çağrıya ilave edilebilir

Bu yetenekler ile Hem asit Hem zehir olarak etkili hasar verilebilir.

Gazap 1.3 Asit Bilgisi 3 Büyü Bozma 3 ve Tılsım Ruh Kalkanı ( Asit )
Zehir 1.3 Gazap 1.3 Büyü Bozma 3 ve Tılsım Ruh Kalkanı ( Zehir )

Hem Hasar Hem İyileştirme Olarak Kullanmak istersek :

Zehir 14

Zehirleme 1.3 Zehirleme 2.3 Büyü Bozma 3 ve Tılsım Ruh Kalkanı

Mavi tılsımlarımız Hiç değişmiyor Savaşçılara karışı Büyü bozma ve ruh kalkanı takmamız çok önemli çoğu zaman hayat kurtarabiliyor...

Farklı farklı yetenek ve Tılsım kombinasyonu kullanılabilir ama ben sadece genel yetenek ve tılsım kullanımdan bahsettim.

Şifacı oynarken birde Grubun en arkasında olmak rakipten zihin yemek veya kutuba girmemek çok önemli aksi taktirde savaş alanında etkisiz halde bırakılıp grubumuza hiç bir faydamız olmayabilir yapılan büyük hatalardan biriside o önde veya aynı alanda gidip Hapsedilme etkisinde kalmak.

Direnç puanlarımızıda rakibteki ağırlık hasara göre kullanabiliriz
Ateş Elektirik ve Buz 240 + Element Dirençle kullanmak etkili olabilir.

Kısacası Farklı bir Kombinasyon yapmamıza oyunda müsaade etmiyor.
Örnek olarak: Meditasyon 1.3 2.3 tılsımı var aslında çok güzel ama nasıl meditasyonu 15 yapayım ?
Çember 2.3 var Nasıl çemberi 15 yapayım Ancak bu tarz yetenekleri boss keserken kullanıyordum.

103 yeteneğimiz var İyileştirme Şifacısına Ben Kalkıpta Ruh kalkanına puan vermeyerek Meditasyon 15 yapamam veya Büyü Bozmaya 1 verip Çemberi 15 yapamam Ruh kalkanına vermesem önüne gelen savaşçı beni kesecek veya bir Fizik ile savaşçıdan tek vuruş ile öleceğim Büyü Bozmaya vermesem zehirciler hem takımımı hem beni yavaşlatıcak fazla hasar verecek veya bir zihin tutulmasına klavye fareyi bırakmak zorunda kalacağım.

Yetenek Tılsım sistemi oyunda stabildir değiştirmek çok da mantıklı değil Savaşçıda Aynı büyücüde Aynıdır.

1vs 1 olayınada gelirsen Max hasarla atıldığı için farklı kombinasyonlar bulabilirsin ama onu da ne atan var ne heves eden ancak Turnuva zamanları Lazım oluyor oda 40 yılda bir Bana denk gelse sana denk gelmez hesabı :)
Ellerine sağlık… çok faydalı olmuş.
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Baykal91
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Baykal91 »

Zehir şifacı ile efektif bir şekilde gizitim tırpan kesilebilir mi ?
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Baykal91 yazdı: 14 Eki 2021 03:44 Zehir şifacı ile efektif bir şekilde gizitim tırpan kesilebilir mi ?
Kesemez.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Baykal91 yazdı: 14 Eki 2021 03:44 Zehir şifacı ile efektif bir şekilde gizitim tırpan kesilebilir mi ?
Ben de bunu anlamadım. Bunlar neden bu kadar güçlü? Full büyücü savaşcı, tırpancı ve lideri hatta 52 level gizitin bıçakcsını keserken zorlanırken,hasarı düşük karakterler napsın illa grup olarak mı kesmesi lazım,ee ne anladım ben o zaman açık bölgeden bireysel hareket etmedikten sonra grup bölgesinden ne farkı var ki? Bir slot çekiyorsun 2-3 tane geliyor,ikv tarihin de grup bölgeleri dışında hangi açık bölge de böyle bir şey var ya. Yeraltı zamanın da 2-3 itemle buz büyücüsü kesiyordum tek başıma,kes bakalım şimdi 2-3 itemle tırpancı veya lideri.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen AGRESIF »

ejedrogl yazdı: 14 Eki 2021 11:51
Ben de bunu anlamadım. Bunlar neden bu kadar güçlü? Full büyücü savaşcı, tırpancı ve lideri hatta 52 level gizitin bıçakcsını keserken zorlanırken,hasarı düşük karakterler napsın illa grup olarak mı kesmesi lazım,ee ne anladım ben o zaman açık bölgeden bireysel hareket etmedikten sonra grup bölgesinden ne farkı var ki? Bir slot çekiyorsun 2-3 tane geliyor,ikv tarihin de grup bölgeleri dışında hangi açık bölge de böyle bir şey var ya. Yeraltı zamanın da 2-3 itemle buz büyücüsü kesiyordum tek başıma,kes bakalım şimdi 2-3 itemle tırpancı veya lideri.
tırpancı bir stun atıyor pertsin :')
Kullanıcı avatarı
vokalanestezii
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen vokalanestezii »

Asit kesiyor çok rahatlıkla zehir de kesiyor ama asit daha rahat
Pycelle

“Genel Etkileşim” sayfasına dön