galiba hep burdayım :S
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
galiba hep burdayım :S
arkadaşlar bende post kasmak zorunda kaldım bilgisayarımda yine sorun çıktı onu ne zaman çözücem belli olmaz artık forumdayım belkide post kasmada vanderi bile geçerim bu sayede
nese lafı uzatmadan oyunda beni bulamayanlar burda bulsun 
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Re: galiba hep burdayım :S
vanderi geçmen imaknsız bence:D
sen önce beni geç sonra süpercanı geçersin kaç aydır geçcem geçcem diyosun ama seni veliyahtım yapdım gene iyisin arkanda ben varım xDPerfectmagician yazdı:arkadaşlar bende post kasmak zorunda kaldım bilgisayarımda yine sorun çıktı onu ne zaman çözücem belli olmaz artık forumdayım belkide post kasmada vanderi bile geçerim bu sayedenese lafı uzatmadan oyunda beni bulamayanlar burda bulsun
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
SEN BOŞVER OYUNU GEZ BURALARDA TAKIL KAFANA GÖRE

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
sana bakıyorumda daha 91 desinKaRASiS yazdı:sen önce beni geç sonra süpercanı geçersin kaç aydır geçcem geçcem diyosun ama seni veliyahtım yapdım gene iyisin arkanda ben varım xDPerfectmagician yazdı:arkadaşlar bende post kasmak zorunda kaldım bilgisayarımda yine sorun çıktı onu ne zaman çözücem belli olmaz artık forumdayım belkide post kasmada vanderi bile geçerim bu sayedenese lafı uzatmadan oyunda beni bulamayanlar burda bulsun
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
ADAM SENDEN ÖNDE ZATEN NASIL GEÇSİN SENİKaRASiS yazdı:sen önce beni geç sonra süpercanı geçersin kaç aydır geçcem geçcem diyosun ama seni veliyahtım yapdım gene iyisin arkanda ben varım xDPerfectmagician yazdı:arkadaşlar bende post kasmak zorunda kaldım bilgisayarımda yine sorun çıktı onu ne zaman çözücem belli olmaz artık forumdayım belkide post kasmada vanderi bile geçerim bu sayedenese lafı uzatmadan oyunda beni bulamayanlar burda bulsun
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
biliyom maytap geçiomhicretsidan yazdı:ADAM SENDEN ÖNDE ZATEN NASIL GEÇSİN SENİKaRASiS yazdı:sen önce beni geç sonra süpercanı geçersin kaç aydır geçcem geçcem diyosun ama seni veliyahtım yapdım gene iyisin arkanda ben varım xDPerfectmagician yazdı:arkadaşlar bende post kasmak zorunda kaldım bilgisayarımda yine sorun çıktı onu ne zaman çözücem belli olmaz artık forumdayım belkide post kasmada vanderi bile geçerim bu sayedenese lafı uzatmadan oyunda beni bulamayanlar burda bulsun
![]()
![]()
![]()