İyiler ve Kötüler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Re: İyiler ve Kötüler

Mesaj gönderen AGRESIF »

dade1302 yazdı: 29 Eyl 2021 23:12
AGRESIF yazdı: 29 Eyl 2021 22:57 kopya çıkmasa mis gibi oynanıyordu şuan oyun
ben şöyle düşünüyorum , kopya sorunu çözülse bile piyasa, madenler tekrar düzelmez.
her mmorpg oyuna belli sürelerde yeni sunucu ekleniyor, ikv'ye neden yeni sunucu eklenmiyor ? eklenmesi için 10 15 kişilik ekibe ihtiyaç mı var ? teknik kısmını tam bilmiyorum ama zor bir şey değildir.

kopya sorunu çözüldükten sonra ( eğer çözülürse ) yeni sunucu açılmalı bence. ( sunucu aktarımının olmadığı )
isteyen eski sunucusunda isteyen yeni sunucuda oynasın. bu garip bir şey değil , yeni sunucunun açılmaması garip bence. çünkü her mmorpg oyunda yeni sunucular açılıyor.

Hatta NERULL bir röportajında sorunu çözmek için tüm eşyaları silmeyi bile düşündüklerini söylemişti sanırım.
kopya artık bitse de piyasadaki madenlerden oyun oynanmaz. Diyorum ya adam boss kesmemiş karakteri full geziyor. Sunucu açılması söz konusu bile değilmiş. Keşke yeni server açılsa aktarımlar kapatılsa sıfırdan başlasak..
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Equalero yazdı: 29 Eyl 2021 15:07 Onu bunu bilmem de kötülere bişey olmayacağı kesin.

Ayrıca: Oyunun şuan ki halinden memnun olan bir tek ben varım herhalde Yaşasın Karaköy oyuna gelmiş geçmiş en iyi en devasa genişleme paketi olduğu kesindir.
Memnuniyetin sebebi nedir ki ☺️
Esadullah yazdı: 29 Eyl 2021 16:35 Oyun içerisinde eski oyuncuları görmek çok zor artık. Kimisi de sadece forumda takılıyor.

Suçlusu o yada bu fark etmez, faturası hepimize/herkese kesildi..
Valla ben işim gereği bayağıdır ara vermiştim. Ama ara ara foruma girip çıkıyordum hepsi bu...
HollyShit yazdı: 29 Eyl 2021 18:03 Oyunu bitiren şey tılsımlar, klanlar, grup bölgeleri falan değil aslında. Biz Türk toplumu olarak çok fazla şey beklediğimiz için, bize iyi gelen bir şey olunca, hep ötesini istiyoruz ve o ötesinde de sonunu getiremiyoruz.

Bir oyunun genişleme paketi getirmesi ve bunun beğenilip beğenilmemesi gayet olası bir şey. İKV'nin yaşı vesaire düşünülünce bu kadar uzun süre ayakta durması bile bir başarı zaten. Bunu tebrik etmek gerekir.

Evet, eskiden ben de çokça isyan ettim ama oyun sektörü böyle. Zaman içinde farklı farklı firmalarda çalıştıkça öğrendim. Siz ne kadar iyisini yaparsanız yapın herkes daha iyisini bekleyecek. İKV'de herkesin ilk sevgilisi 39 dönemi, bu yüzden de ondan ayrıldığımız ama duygusal bağımızı koparamadığınız için bütün seviyelerin 39 gibi olmasını bekliyoruz.

Biraz realiteye kayacak olursak, İKV için 3090Ti almak ne kadar mantıksız ise 2021 yılında da İKV'nin geliştirilmeye devam edilmesi o kadar mantıksız. Geliştirilir mi? Elbette ki geliştirilir ama mantıksız işte söylediğim gibi.

Bir şeylerin yenilenmesi, değişmesi gerekir ama o değişen şeyler hiçbir zaman ilk gün ki gibi olmayacak. Bu yüzden iyiyi iyi hatırlamak her zaman daha samimi.
Dostum, mantıken düşünürsek dediklerin doğru, ama insanoğlu hep eskiye özlem duyar..
En son AhiEvran tarafından 01 Eki 2021 21:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Bir alttaki mesaj ile birleştirildi
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Flood yapma haci. İyi forumlar
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

MobilSorun78 yazdı: 01 Eki 2021 20:43 Flood yapma haci. İyi forumlar
Dostum flood yapmıyorum, forumda gönderi birleştirmeyi bilmiyorum 🤷‍♂️
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

02ARMA02 yazdı: 03 Eki 2021 20:00
MobilSorun78 yazdı: 01 Eki 2021 20:43 Flood yapma haci. İyi forumlar
Dostum flood yapmıyorum, forumda gönderi birleştirmeyi bilmiyorum 🤷‍♂️
Memnuniyetin sebebi nedir ki ☺️
En başta Açık bölge olması diyebilirim....
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
FERMANTASYONb
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen FERMANTASYONb »

Ben Şahsen Kopya Nasıl Yapıldığını Bilmediğim Halde Bir Hesabım Kapatıldı Ceza İtiraz Desen İşine Geldiğince Cevap Veriyor Üzerine Daha Gitmiyorum Pes Ettim Millet Kopyasını Yapar Ekmeğini Sağda Solda Satarak Yer Benim Gibilerde İzler Malesef Tüm Karakterlerini Fulledim 1 Yılı Aşkın Süredir Oyuna Girmiyorum İyiler Kaybeder Her Zaman İnsanlığın Var Oluşundan Beri Var Malesef Bu Durum.
Kullanıcı avatarı
iautr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen iautr »

Neyi tartışıyorsunuz ki :D Hile yapmayan çarlar banlanıyor oyunda. Ama karaköy banka önünde saatlerce ve günlerce afk kalan çarlar (ki bazılarını takip etmişliğim var, her oyun sardıktan sonra madenleri aktarmaya belli bir yerlere gidip tekrar afk kalmaya devam ediyor.) hala banlanmış değil ve isim vermiyorum tabi ki o takip ettiğim şahıs sürekli afk kalmasına rağmen birden full çar olarak gördüm bugün. Hala oynuyor yani. Bırakın tartışma işlerini.
HufflePuffx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen HufflePuffx »

Açıkçası ben 10 yıldan eskidir oyunu bilirim oynarım tanırım. Ancak yıllar önce oyunu bırakma kararı aldım. Aralıklarla oyuna başlasam da o kadar saçma insanlar birikmiş bazı oyuncular tarafından o kadar saçma oyun düzeni getirilmiş ki insanın midesi almıyor. Full çarım da olduğu zamanlar vardı o zamanda hep yardımcı olmaktı tek amacım tabii şuan full çarım yok ancak hala yardım etme derdindeydim. Ben böyleyim diye herkes böyle olacak diye bir kural yok orası ayrı. Ancak oyunda gerçek hayatta olduğu gibi duyar hissini kaybeden insanlar ağır basmakta... Hileyle bir şeyler yapmış insanlar, kendini full çarı olduğu için dünyanın hükümdarı sanan insanlar ve benzeri olaylar gördüm. Hele ki yıllardır bitmeyen mafyacılık şekilleri abicim bu bir oyun kendinize gelin ya. :) Yok buraya giremezsin yok seni burada barındırmam demeler yok asarımlar keserimler (mecazi anlamda). Bu dediğim olaylar sadece Türklerin yoğunlukta olduğu oyunlarda görülüyor orası da ayrı bir mesele.

Oyundaki hileden dolayı oluşan dengesizliği ve ziyanlığı sadece yeni bir sunucu açarak ve sunucular arası karakter transferini iptal ederek çözebilirler. Ancak bunun için ne bir ekip var ne de bir oluşum böyle olması normal mi dersek evet çok normal oyun gereken olgunluğa ulaşmadan ve stabilazyona oturtulmadan şirket yanılmıyorsam satıldı. :(

Diyeceğim o ki arkadaşlar bu bir oyun haller tavırlar normal kalmalı zorla yardım edin demiyorum edene de mani olmayın söyleminizle destek çıksanız da olur. Sevgiler
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

HufflePuffx yazdı: 04 Eki 2021 18:45 Açıkçası ben 10 yıldan eskidir oyunu bilirim oynarım tanırım. Ancak yıllar önce oyunu bırakma kararı aldım. Aralıklarla oyuna başlasam da o kadar saçma insanlar birikmiş bazı oyuncular tarafından o kadar saçma oyun düzeni getirilmiş ki insanın midesi almıyor. Full çarım da olduğu zamanlar vardı o zamanda hep yardımcı olmaktı tek amacım tabii şuan full çarım yok ancak hala yardım etme derdindeydim. Ben böyleyim diye herkes böyle olacak diye bir kural yok orası ayrı. Ancak oyunda gerçek hayatta olduğu gibi duyar hissini kaybeden insanlar ağır basmakta... Hileyle bir şeyler yapmış insanlar, kendini full çarı olduğu için dünyanın hükümdarı sanan insanlar ve benzeri olaylar gördüm. Hele ki yıllardır bitmeyen mafyacılık şekilleri abicim bu bir oyun kendinize gelin ya. :) Yok buraya giremezsin yok seni burada barındırmam demeler yok asarımlar keserimler (mecazi anlamda). Bu dediğim olaylar sadece Türklerin yoğunlukta olduğu oyunlarda görülüyor orası da ayrı bir mesele.

Oyundaki hileden dolayı oluşan dengesizliği ve ziyanlığı sadece yeni bir sunucu açarak ve sunucular arası karakter transferini iptal ederek çözebilirler. Ancak bunun için ne bir ekip var ne de bir oluşum böyle olması normal mi dersek evet çok normal oyun gereken olgunluğa ulaşmadan ve stabilazyona oturtulmadan şirket yanılmıyorsam satıldı. :(

Diyeceğim o ki arkadaşlar bu bir oyun haller tavırlar normal kalmalı zorla yardım edin demiyorum edene de mani olmayın söyleminizle destek çıksanız da olur. Sevgiler
O dediklerin bitmedi gitti 🙃
...COMANDANTE...

... Semsûr...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön