"Karaköy Hakkında" Projesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Leqendary
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: The Rite of Spring

Re: "Karaköy Hakkında" Projesi

Mesaj gönderen Leqendary »

Herkese selam,

"Karaköy Hakkında" Projesi konusu ile alakalı bir açıklama videosu niteliğinde benimle röportaj yapan sevgili "Onlive Games" kanalına teşekkür ederim. Videoya buradaki linkten ulaşabilirsiniz.
Sevgiler.
:relieved:
diminished - chillharmonic - eismoll
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Proje ilgisini tamamen kaybetmiş durumda galiba oyunun herzaman ki hali ne olursa olsun 3 gün denemeden unutuluyor herşey şahsen linklerin hiç birine tiklamadim zaten 🙄
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Leqendary
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Equalero yazdı: 18 Ağu 2021 12:31 Proje ilgisini tamamen kaybetmiş durumda galiba oyunun herzaman ki hali ne olursa olsun 3 gün denemeden unutuluyor herşey şahsen linklerin hiç birine tiklamadim zaten 🙄
İyi ki tıklamamışsınız. Okuduğunuzu anlamadığınız gibi yazı da yazamıyorsunuz. Sanirim Türkçeye yabancısınız fakat bu konuda bir problem yok diyelim. Problem şu, ne yazık ki bu toksik kafa yapınızla gelişemeyeceksiniz.
Fikrinizin hiçbir değeri yok. Burada belirtin biz sadece gülüyoruz fakat her yerde yapmayin, zarar görebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

eline sağlık
enisn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen enisn »

Eline koluna sağlık, 49'ken bırakmıştım, şimdi tekrar dönüyorum. Çok faydalı oldu
Kullanıcı avatarı
Leqendary
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

enisn yazdı: 03 Eyl 2021 11:06 Eline koluna sağlık, 49'ken bırakmıştım, şimdi tekrar dönüyorum. Çok faydalı oldu
Tekrar hoş geldin :D İyi dileklerin için de teşekkür ederim.

Bu arada Karaköy Hakkında dosyasını HALA güncelliyorum, değiştiriyorum. Hatta en son değişikliği bugün 15.20'de, sekizinci sayfaya bir şeyler ekleyerek yaptım. Dosyayı indirmişseniz tekrar indirmeniz yararlı olacaktır. Sevgiler.
jrrtalkien
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen jrrtalkien »

Hiç bir zaman herkesi memnun edemezsin ;) onun için eleştirilerden işine yarayanı kap yaramayanı he deyip geçiştir daha çok mesafe alırsın. Ayrıca bunu hobi olarak yaptığını varsayarak konuşuyorum inşallah ileride daha iyilerini yaparsın. Kullanma fırsatım olmadı ama bu kadar boş bir kitleye bir şeyler sunuyorsan içinde ki cevheri boş bırakma derim. Kendine olan saygın için en azından. Umarım bırakmazsın gün geçtikçe geliştirirsin rast gele şimdiden.
Kullanıcı avatarı
Leqendary
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

jrrtalkien yazdı: 14 Eyl 2021 17:37 Hiç bir zaman herkesi memnun edemezsin ;) onun için eleştirilerden işine yarayanı kap yaramayanı he deyip geçiştir daha çok mesafe alırsın. Ayrıca bunu hobi olarak yaptığını varsayarak konuşuyorum inşallah ileride daha iyilerini yaparsın. Kullanma fırsatım olmadı ama bu kadar boş bir kitleye bir şeyler sunuyorsan içinde ki cevheri boş bırakma derim. Kendine olan saygın için en azından. Umarım bırakmazsın gün geçtikçe geliştirirsin rast gele şimdiden.
Merhaba,

Öncelikle hayattan edindiğiniz birikimleri benimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Hiçbir insana zararı olan bir içerik paylaşmadığımı ve kötü eleştiride bulunan kişilerin artık bu oyundan bir sebepten nefret ettikleri için böyle davrandıklarını düşünüyorum. Kendilerine cevap verirken bu düşüncemin ucunu biraz kaçırmış olabilirim, tavsiyelerinize daha fazla dikkat edeceğim...

Hala dosyayı ara ara yenilemeye devam ediyorum bu yüzden dosyayı daha önceden bilgisayarına kaydetmiş olanlar varsa tekrar indirmeleri faydalı olacaktır. Google Drive bağlantısı kullandığım için direkt Drive'dan güncelleyince burada bir şey değişmiyor gibi gözüküyor ama bağlantının içeriği değişiyor -böyle bir şey varmış ve çok kolayıma geliyor-.

Her ne kadar insanların fikirlerini bekleyip, onlarla bu içeriği genişletmeye çalışsam da maalesef artık böyle dönüşler çok almıyorum ve bu yüzden tek başıma bir şeyler 'deniyorum'. Yani en başta da dediğim gibi "şunu da eklesen süper olur" diye düşündüğünüz şeyler varsa hala merakla bekliyorum. :grin:

Konuyu "Karaköy" veya "yeni başlayanlar için" özelinde bırakmayıp daha kapsamlı bir şeyler hazırlıyorum boş vakitlerimde. Elbette bildiğim ama içerik olarak paylaşılmaması gereken şeyler çok fazla olduğu için içerik konusunda dikkatli olmam gerekiyor ve bu durum yeni bir şeyler ekleme potansiyelimi azaltıyor.

Son olarak bu proje büyümeye devam ederken, neden böyle bir işe kalkıştığımı veya dosyanın içeriğinde bulunanlar hakkında -öğretici bulduğum- yorumlarımı merak edenler varsa eğer, sevgili "Onlive Games" kanalı ile yaptığım pek kısa röportajı buradan dinleyebilirler.

Sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
mlhfblt
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mlhfblt »

Eline emeğine sağlık hocam
Resim
Kullanıcı avatarı
Leqendary
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Merhaba,

Bir hafta öncesine kadar dosyanın linkini güncellemekteydim ama artık daha fazla içerik ekleyemiyorum. Bir sorun var:

Bildiğim ve araştırarak gerekli gördüğüm hemen her şeyi yazdım. Sanırım tıkandım ve sonuna geldim.

“Karaköy Hakkında”yı paylaşarak birçok oyuna yeni başlayan-başlamayan oyuncuya fayda sağladım. Bunu, insanlardan güzel yorumlar aldığım için biliyorum. Fakat bu dosya Karaköy Bölgesi ile sınırlıydı ve eklediğim her yeni şey ile birlikte kısmen Karaköy'ün dışına çıkmaya başlayıp genel bir oyun rehberi olmaya başladı bile.

Bu yüzden, sağda solda paylaşılan bilgilerin derlenip toparlanarak, yalnızca yeni başlayanların değil de bu oyunu oynayan herkesin keyif alarak okuyup bir şeyler edinebileceği bir dosya oluşturulması hoş olurdu...

James A. H. Murray’in, Oxford İngilizce Sözlüğü hazırlanırken ilk olarak “ilginizi çeken kelimeleri anlamları ile bizimle paylaşın.” diyerek ana dili İngilizce olan halktan yardım istemesi gibi, şu an ben de bu durumun altından tek başıma kalkamayacağımı anlayıp projenin devamı için siz oyunculardan yardım talep ediyorum.
Bulamadığım, atladığım ama sizin bildiğiniz bir şeyler olabilir. Akıl, akıldan üstündür.

Lütfen fikrimi yabana atmayın. Bu çağrım yalnızca, böyle bir şeye merakı olan ve İKV camiasına bir hediye bırakmama ortak olmak isteyenler içindir. Gönüllüler varsa bana ulaşabilir.

Sevgiler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön