Bugün Eminönü'de hep maden topladım ve gezdim, keşke Eö'de olsaydın kardeşim..
yıllar sonra oyuna yeniden başlamak
Re: yıllar sonra oyuna yeniden başlamak
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Keşke denk gelebilseydik 2 ye kadar falan oyundaydım ama nasip değilmiş
- Bykareas
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: I MEZOPOTAMYA I
EÖ büyücü sınıfı bence.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Savaşçı ile maden çekip başka karaktere yatırım yapmak daha mantıklı bir kaç parça item ürettikten sonra zırh asa vs boss kesimleri ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Ağır ağır söylediğin gibi devam ediyorum Çt kutuda aldım 59 kasmadan sadece eö de maden çeksem birşeyler yapabilirmiyim Müsayit olan varsa yardımcı olabilrmi kenan ve solucan görevlerim var oyundaki nickim:Spieluhr
Eminönün de aktif oyuncu sayısı ortalama ne kadar ?
Genel itibariyle başladım denedim ve 46 seviyeye kadar geldim görevlerin bazıları malesef grupsuz yapılmıyor ve grup bulmak çok çok zor belli bir noktadan ileriye gidilmiyor malesef oyuna başlayıp ta boşuna vakit kaybetmeyin farklı oyunları deneyin şu noktadan sonra sıfırdan başlayıp ta biryerlere gelmek çok zor
bir loncaya katılmanı öneririm her konuda yardımcı olacaklardır sana.mlhfblt yazdı: ↑09 Eyl 2021 20:59 Genel itibariyle başladım denedim ve 46 seviyeye kadar geldim görevlerin bazıları malesef grupsuz yapılmıyor ve grup bulmak çok çok zor belli bir noktadan ileriye gidilmiyor malesef oyuna başlayıp ta boşuna vakit kaybetmeyin farklı oyunları deneyin şu noktadan sonra sıfırdan başlayıp ta biryerlere gelmek çok zor
4 yıl sonra tekrardan ilk defa oynayacağım bakalım kaç gün dayanacağım. Ve hayatımda ilk defa Teşkilat harici bir sunucuda oynayacağım.
O yüzden 0'dan kasacağım. /: