tılsım şart oda ayrı dert..
yıllar sonra oyuna yeniden başlamak
Re: yıllar sonra oyuna yeniden başlamak
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Fazla değil ya Büyücü Tılsımlarına 2000 T yeterli hem boss hem savaşmak için şeyse sınırsız bonomuzdan lazım olan arkadaşlara Faizli borç veririz.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Hayırlısı hocam birde savaşçı açayım o zaman
-
- Salgın Koruyucusu
Yeniden başlamaya kararsız biri
merhaba arkadaşlar yıllardır oyundan uzağım.En son 59 seviyesi geldiğinde bir süre oynadım ve bıraktım. Tekrardan başlanır mı oyuna sizce. çemberli görevleri yeraltı görevleri kenan junon kısacası gruplarla yapılan zincir görevleri yapanlar var mı bu risk alınır mı sizce
Re: Yeniden başlamaya kararsız biri
denemekten zarar gelmez..
- DoktorCetin
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonimparator
Re: Yeniden başlamaya kararsız biri
Merhaba, bende senin gibi uzun sürenin ardından oyuna tekrar dönüş yaptım.yenidenben yazdı: ↑07 Eyl 2021 17:30 merhaba arkadaşlar yıllardır oyundan uzağım.En son 59 seviyesi geldiğinde bir süre oynadım ve bıraktım. Tekrardan başlanır mı oyuna sizce. çemberli görevleri yeraltı görevleri kenan junon kısacası gruplarla yapılan zincir görevleri yapanlar var mı bu risk alınır mı sizce
Oyunun oyuncu kitlesi şuanda bana sorarsanız oyunu sahiplenme adına sürekli yeni oyunculara yardımcı oluyor.
Yanı sıra artık 2012-13 yıllarında değiliz bir gruba dahil olmak daha kolaylaştı.
Eğer tekrardan başlamayı düşünüyorsan elimden geldiğince Grup bölgeleri vb konusunda grup bulmana yardımcı olurum.
İyi oyunlar
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Şahsen ben şu oyuna yeniden başlasam 59 seviye bir savaşçı yaparım. Görevleri dert etme eminönünde akşam saatlerinde çt önü min 15 20 kişi oluyor bizde yardımcı oluyoruz arkadaşlara karaköye girip 59 seviye yaptıktan sonra sürekli maden çekerim. Ve ondan sonra hangi karakteri oynayacağıma karar verip onun üzerinde çalışırım. Bir asa 200t diyorlar aynı zamanda bir maden 1t civarı bunu meteorda maden çekerek her türlü yapabilirsin. Tılsım konusuna gelirsen savaşçı söyledim çünkü hem boss keserken hemde maden çekerden belirli bir tılsıma ihtiycın yok.
Şuan söylediğin yolda ilerlemeye çalışıyorum Kenan vb görevlere adam bulabilirsem kısa sürede 59 olacak inşallah