Merhaba sayın İKV camiası ve İKV Destek Ekibi...
Oyun esnasında ani karakter değişimine ihtiyaç duyuyoruz.Klan savaşlarında, çeşitli görevlerde,alış-verişlerde...
Karakterlerimize geçerken büyük zaman kaybediyoruz...Oyundan çık; tekrar ID ve şifre yaz ; oyuna gir...Yani en az 1.5-2 dk alıyo ve çok kritik durumlarda bunca zaman boşa gidiyor.Bunun için bir "KARAKTER DEĞİŞTİR" seçeneği konulsa hem kullanıcılar hemde biz sıkındı yaşaamdan, hızlıca karakter değiştirebiliriz.
Çıkış penceresine konulan bu seçenek ile normalde oyuna ilk girdiğimiz "KARAKTER SEÇİM ALANI"na geri dönmek çok daha iş görür diye düşünüyorum...
Dikkate alırsanız sevinirim.Saygılar...
----------------------------------------------------------
Wariorxbaraka !!
Quek SANCAK SUNUCUSU !!
Boğaçxbeyxx !!
Karakter Değiştirme(Öneri)
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Re: Karakter Değiştirme(Öneri)
Merhaba
Lütfen Araştırma yapmadan konu açmayınız aynı konu defalarca acıldı oyun ile ilgili görüş ve önerilerinizi ikv destek takımına öneri olarak bilgilendiriniz
iyi forumlar
Lütfen Araştırma yapmadan konu açmayınız aynı konu defalarca acıldı oyun ile ilgili görüş ve önerilerinizi ikv destek takımına öneri olarak bilgilendiriniz
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
SaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
arkadaş doğru söylemiş
AMAA..
imzana ölüyorum
İkv desteğe yolladım. Çok işime gelecek bir fikir. 
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
:lol: Ciyem imzası.turkoxHAMSTER yazdı:SaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
arkadaş doğru söylemiş
AMAA..
imzana ölüyorum
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ