Merhaba arkadaslar. Bayadır düşünüyordum oyuna başlamayı 1 2 tane de konu açtım bunun için. En sonunda başladım. Sizlere bişey sormak istiyorum. Cift arttırıcı aldım karaköyde maden cekiyorum. 2 gün oldu 21 Narin - 19 Tulyum - 39 Skandiyum - 39 Anthemis - 4 İstanbul kardeleni - 2 Erbium - 8 Yttrium - 3 Sevgi çiçeği var suanda elimde. Bu şekilde devam edersem kaç günde asa zırh basabilirim. Bu madenler değerli mi yoksa boşuna mı kürek çekiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Ek olarak : Karaköy de maden çekmem mantıklı mı yoksa rahat bi şekilde e.ö meteor veya sivri adayı önerir misiniz?
Piyasa hakkında bilgisi olan
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Re: Piyasa hakkında bilgisi olan
Para eder tabi neden etmesin tahminen 10 gün böyle çeksen ikisinden birini üretirsin, yani aşağı yukarı 3-4 hafta düzenli çekersen bence ikisini de çok rahat üretebilirsin.
oyundaki her şey para ediyor şuan piyasada çok para olduğundan.uaemir1 yazdı: ↑26 Ağu 2021 17:53 Merhaba arkadaslar. Bayadır düşünüyordum oyuna başlamayı 1 2 tane de konu açtım bunun için. En sonunda başladım. Sizlere bişey sormak istiyorum. Cift arttırıcı aldım karaköyde maden cekiyorum. 2 gün oldu 21 Narin - 19 Tulyum - 39 Skandiyum - 39 Anthemis - 4 İstanbul kardeleni - 2 Erbium - 8 Yttrium - 3 Sevgi çiçeği var suanda elimde. Bu şekilde devam edersem kaç günde asa zırh basabilirim. Bu madenler değerli mi yoksa boşuna mı kürek çekiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Ek olarak : Karaköy de maden çekmem mantıklı mı yoksa rahat bi şekilde e.ö meteor veya sivri adayı önerir misiniz?
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bu çekmiş olduğun madenlerin 1. Kademesi bile 10m 15m ediyor yerine göre çöpleri de satarsan güzel para elde edersin totalde.
Evet. Büyük buhran.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Hocam piyasa anlaşıldığı üzre o biçim. Verebildiğin en max fiyatı ver gitsin
Hocam eö için konuşuyorum,
Tulyum, Sevgi, Anthemis Skandium 200 tane 10m'lik bono ediyor yani 2t
İstanbul, ytt, erbium 2.5-3t
Çip barut gibi madenler 2.5t ediyor
Parfüm pence vs 2t
Taff paint 2-2.5t
Oradan hesap et...
Eminönü safları da para ediyor çöpleri de
Isırgan ökse otu adacayı turkıaz tanesi 2 bono
Koni çiçeği 2t, civaniceği turkuaz 1.5t, krip yeşil elmas 1-1.5t, akik, sibir 2t, kızıl 3t, şelit 3t, gano 2t, saf platin 3t
Tulyum, Sevgi, Anthemis Skandium 200 tane 10m'lik bono ediyor yani 2t
İstanbul, ytt, erbium 2.5-3t
Çip barut gibi madenler 2.5t ediyor
Parfüm pence vs 2t
Taff paint 2-2.5t
Oradan hesap et...
Eminönü safları da para ediyor çöpleri de
Isırgan ökse otu adacayı turkıaz tanesi 2 bono
Koni çiçeği 2t, civaniceği turkuaz 1.5t, krip yeşil elmas 1-1.5t, akik, sibir 2t, kızıl 3t, şelit 3t, gano 2t, saf platin 3t
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Piyasa yükselcek mi düşecek mi merak ediyorum Eminönü sunucusu 20 gündür sarmiyor...
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty