Lonca Savaşları Eleştiri.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Lonca Savaşları Eleştiri.

Mesaj gönderen ApolloBrown »

Bazen acımasız bile olsa bazı kuralların konulması gerek. Lamı cimi olmadan düşen kimse düştüğü eli kaybettiği hesaplanmalı. 5-10 dk içinde gelmezse de kendi savaşını kaybettiği kabul edilmeliydi.
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Böyle turnuvalar dc ile olmalı
GameofThrones
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GameofThrones »

Emoscann yazdı: 09 Ağu 2021 03:00 Bildiğimiz üzere Beyaz Köşk sunucusunda yapılan lonca savaşları etkinliğinde bu akşam paylaşılan video üzerine bir kaç araştırma yapıp bu kötü eleştirimi paylaşmak istedim.
Yaklaşık 2 Saat süren bir karşılaşmada karar vermek bu kadar kolay olmamalı. Fotoğrafları izninizle aşağıya bırakıyorum.

Prosedüre göre bir oyuncu düşerse ve karşısındaki oyuncunun Kudret ve Can barı yüksekse el karşıya yazılır.
Resim

Pek ala bizlerin aldığı fotoğrafa bakıyoruz. Ve kararı İstanbul Kıyamet Vaktine yıllarını vermiş birisi olarak tüm oyun camiasına bırakıyorum. Lonca savaşlarının en uzun karşılaşmasıydı bu arada. Ve şuna dikkat ederim videoda karşıdaki adamın hiç meditasyonu ve ruh kalkanı bitmiyor. Ben bu fotoğrafı bu şekilde nasıl çekiyorum çok düşündürücü bir durum gerçekten.?

Resim

Kaç loncaya katılmıştınız siz :') bak şimdi ilkokul yıllarına geri dönüyoruz 64+87 = 151 75+84 = 159 kanka adam can kudret toplamında 8 puan önünde ya ilk turnuvadada aynı kural geçerliydi bir topla çıkar böl istersen 😂😂 fotoğrafı kaldırda öyle konuyu tekrar aç ya Allah aşkına ruh süresi meditasyon süresini sen takip edemiyorsunda arkadaşın mı sana söylüyor 😂😂😂 şimdi sen adamın medisi yok ruhu yok adam ölmüş dersin öyle olsaydı da böyle böyle olurdu he kanka çektiğin fotoğraftaki 8 puan farkı adam bi medi açsa hmmm ruh açsa 4 kudret ordan gitse medide bir 20 kudret götürse birde sen vursan adam sana vuramasa haklısın valla kanka dediğin gibi olmuş 😂😂😂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön