Şuan ihtiyacım olsa veya oyuna karşı isteğim olsa 2 günde 10 ipek kasabilirim tek başıma 2 büyücü açarım 5 6 defans 2.3 savaşçı 3 kışlık gruba tek başıma buglarim 2 büyücü den alt tab fizik defanslari sıkıştığı yere bırakırım ortalama 5 6 dakikada kessem günde rahat 5 tane kasılır .
Sağolsun yönetim de o kadar kolay boss koymuş ki Karaköy e tüm bosslari biz 3 kişi kesiyorduk hakire bile herkes 2 karakter açıyordu 3 kişi sabahlayip en azından şifa veya tanka 3 er ceket alıyorduk büyücü de şansa bağlı 1 2 ceket alıyordu.
Komiser desen 3 kişi bb desen aynı 3 kişi yetiyor kesime
Gbz bostan saymaya gerek yok macro kur kendi kessin.
Şans sistemi çokda kötü değil aslında sistemi kandırmayı bilmek önemliydi zamanında kandırıp düzinelerce karakter dizdik hepside şuan full şekilde bekliyor
ANALİZ - Şans Arttırıcılı Maden Toplama
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: ANALİZ - Şans Arttırıcılı Maden Toplama
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
emek var uğraşılmış tebrikler
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Aslına bakarsan çok gereksiz bir test olmuş,
Demem o ki 20 tane Ametist çekiyorum 3 tane sibiryalı çıkıyor.
400 tane Ametist çekiyorum 4 tane Açık Pembe Ametist çıkıyor.
Belli bir oranı düzeni yok ki sabahtan akşama kadar test yap yine bir sonuç alamayacağız.
Demem o ki 20 tane Ametist çekiyorum 3 tane sibiryalı çıkıyor.
400 tane Ametist çekiyorum 4 tane Açık Pembe Ametist çıkıyor.
Belli bir oranı düzeni yok ki sabahtan akşama kadar test yap yine bir sonuç alamayacağız.
Champion Class
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
Merhaba,
Konuyu okumadığınız çok belli oluyor.
"Merak edenler veya üretim yapmak isteyenler için, maden toplama analizimi sizlerle paylaşıyorum.
Hatırlatma, maden saf çıkma olasılığı tamamen şansa bağlı bir sistem olup, verilen bilgiler referans amaçlıdır."
Şansa bağlı olduğunu ilk başta yazmıştım zaten. Şansınız varsa 20 Ametisten 20 Sibiryalı, 400 Amestisten 0 sibiryalı bile toplayabilirsiniz. Hatta biraz daha şansınız varsa belki şirinleri bile görebilirsiniz. Değerli vaktinizi gereksiz konumla geçirmemenizi temenni eder, iyi oyunlar dilerim.
--------------------------------------------------------------------------------------------

- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
Teşekkürler.Erronblack yazdı: ↑19 Ağu 2021 00:38 Bir m21 düşürüyorsun 25T ediyor. Bir sibiryalıyı max 2T'ye satarsın. Üstüne verilen akçenin zararı da eklenince maden toplama mevzusunun bir anlamı gerçekten kalmadı. Çünkü 1.kademe kopyalanamadığı için piyasa bu şekilde.
Bu arada emeğinize sağlık, güzel paylaşım.
Teşekkürler, ilk konu başlığımda şansa dayalı olduğunu verilen bilgilerin merak edenler için referans niteliği taşıdığını belirtmiştim.
Teşekkürler.
--------------------------------------------------------------------------------------------