Maden ve çar dizme
Maden ve çar dizme
Merhaba arkadaslar. Uzun zaman sonra oyuna baslayacağım. Teşkilatta 59 level savaşcım karaköyden biraz itemli. Tank itemleri de var. 0dan bir büyücü dizmek istiyorum. Maden çekerek kaç günde asa zırh üretebilirim ve hangi madenleri çekmemi önerirsiniz. Teşkilatta maden çekip eminönü veya köşke geçip madenleri orda satmayı düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum.
Re: Maden ve çar dizme
Merhaba kardeşim, hoş geldin.uaemir1 yazdı: ↑14 Ağu 2021 10:38 Merhaba arkadaslar. Uzun zaman sonra oyuna baslayacağım. Teşkilatta 59 level savaşcım karaköyden biraz itemli. Tank itemleri de var. 0dan bir büyücü dizmek istiyorum. Maden çekerek kaç günde asa zırh üretebilirim ve hangi madenleri çekmemi önerirsiniz. Teşkilatta maden çekip eminönü veya köşke geçip madenleri orda satmayı düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum.
Bir madenci olarak sana şunu önereyim: Sibiryalı ve Ganoderma madenlerini toplayıp ihtiyacın olan madenlerle takas edersen daha çabuk üretim yaparsın. Tabii takas ettiğim materyal kopya değilse : )
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Erronblack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Solo Turk
Selamlar.Esadullah yazdı: ↑14 Ağu 2021 11:26Merhaba kardeşim, hoş geldin.uaemir1 yazdı: ↑14 Ağu 2021 10:38 Merhaba arkadaslar. Uzun zaman sonra oyuna baslayacağım. Teşkilatta 59 level savaşcım karaköyden biraz itemli. Tank itemleri de var. 0dan bir büyücü dizmek istiyorum. Maden çekerek kaç günde asa zırh üretebilirim ve hangi madenleri çekmemi önerirsiniz. Teşkilatta maden çekip eminönü veya köşke geçip madenleri orda satmayı düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum.
Bir madenci olarak sana şunu önereyim: Sibiryalı ve Ganoderma madenlerini toplayıp ihtiyacın olan madenlerle takas edersen daha çabuk üretim yaparsın. Tabii takas ettiğim materyal kopya değilse : )
Arkadaşa hiç katılmıyorum. Eminönü sunucusunda Sibiryalı ve Ganoderma 1.5-2t arasında. Skandiyum, tulyum, narin kardelen ve anthemis 2t ve 3t arasında bir fiyatta rahatça gidiyor. Karaköy bölgesinde madenci ve lokman öneririm. -
İyi forumlar.
AnkarasızNamık
Yaklaşık 1.5 yıldır oyunda olmadığımdan dolayı piyasayı bilmiyor olabilir miyim? Skandiyum bu kadar uçmuşsa... diyecek lafım kalmamış..Erronblack yazdı: ↑14 Ağu 2021 11:32Selamlar.Esadullah yazdı: ↑14 Ağu 2021 11:26Merhaba kardeşim, hoş geldin.uaemir1 yazdı: ↑14 Ağu 2021 10:38 Merhaba arkadaslar. Uzun zaman sonra oyuna baslayacağım. Teşkilatta 59 level savaşcım karaköyden biraz itemli. Tank itemleri de var. 0dan bir büyücü dizmek istiyorum. Maden çekerek kaç günde asa zırh üretebilirim ve hangi madenleri çekmemi önerirsiniz. Teşkilatta maden çekip eminönü veya köşke geçip madenleri orda satmayı düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum.
Arkadaşa hiç katılmıyorum. Eminönü sunucusunda Sibiryalı ve Ganoderma 1.5-2t arasında. Skandiyum, tulyum, narin kardelen ve anthemis 2t ve 3t arasında bir fiyatta rahatça gidiyor. Karaköy bölgesinde madenci ve lokman öneririm. -
İyi forumlar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
Merhaba,uaemir1 yazdı: ↑14 Ağu 2021 10:38 Merhaba arkadaslar. Uzun zaman sonra oyuna baslayacağım. Teşkilatta 59 level savaşcım karaköyden biraz itemli. Tank itemleri de var. 0dan bir büyücü dizmek istiyorum. Maden çekerek kaç günde asa zırh üretebilirim ve hangi madenleri çekmemi önerirsiniz. Teşkilatta maden çekip eminönü veya köşke geçip madenleri orda satmayı düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum.
Bence ilk olarak eminönü sunucusunda 1 savaşçı aç ve ortalama 50. seviyeye kadar kas. (zaten 1-2 günde olursun) Eminönüne karakter taşı sonra geri taşıma için yapacağın masrafla eminönündeki yeni açtığın savaşçıya ve loncana %60 arttırıcı al. Karakterini Eminönü ve Meteordaki bütün madenleri toplayacak şekilde dağıt. Ganoderma, Şelit, Saf Platin, Akik, Koni çiçeği, Sibiryalı vb. madenlerini durmadan çekerek arttırıcılarla büyücünü 1 ayda bütün setlerini tamamlayacak duruma gelirsin.
Sonrasında büyücünü yine Eminönünde aç (teşkilatta grup bölgesi görevleri sorun olmaması için) Karaköye giriş görevlerini tamamladıktan sonra teşkilat sunucusuna istersen hemen aktar, istersen 59. seviye ol öyle aktar.
Tabi bu benim tavsiyem. Ben olsam böyle yapardım.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Yaklaşık 1 ay önce sadece 100 küsür Tulyum satarak 2 üretim yaptım hocam. Karaköy 2. safları çekmeni şiddetle öneririm.uaemir1 yazdı: ↑14 Ağu 2021 10:38 Merhaba arkadaslar. Uzun zaman sonra oyuna baslayacağım. Teşkilatta 59 level savaşcım karaköyden biraz itemli. Tank itemleri de var. 0dan bir büyücü dizmek istiyorum. Maden çekerek kaç günde asa zırh üretebilirim ve hangi madenleri çekmemi önerirsiniz. Teşkilatta maden çekip eminönü veya köşke geçip madenleri orda satmayı düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum.
Herkese bol şans.
- Erronblack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Çift arttırıcınız olacak mı? Günde kaç saat maden çekeceksiniz? Bunları belirtmezseniz asa, zırhı kaç günde üretebileceğinizi tahmin edemeyiz.uaemir1 yazdı: ↑14 Ağu 2021 10:38 Merhaba arkadaslar. Uzun zaman sonra oyuna baslayacağım. Teşkilatta 59 level savaşcım karaköyden biraz itemli. Tank itemleri de var. 0dan bir büyücü dizmek istiyorum. Maden çekerek kaç günde asa zırh üretebilirim ve hangi madenleri çekmemi önerirsiniz. Teşkilatta maden çekip eminönü veya köşke geçip madenleri orda satmayı düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum.
AnkarasızNamık
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. İyice değerlendiricem duruma göre meteor e.ö madenleri olsun karaköy madenleri olsun. Yine de tavsiyeleriniz olursa dinlemekten memnun olurum. Fakat şunu belirtmek istiyorum teşkilatta oynamayacağım. Teşkilattaki savaşcım hazır biraz dizili diye o server da boş olur diye orda maden çekip, savaşcımı e.öye geçirip büyücümü kasmayı düşünüyorum. Yani e.ö veya köşk ikisinden birinde oynucam sadece 1 kere sunucu aktarımı yapıcam.
Çift arttırıcı alacağım ve günde yaklasık 6 7 saat veya daha fazla oyunda olurum diye düşünüyorum.Erronblack yazdı: ↑14 Ağu 2021 11:54Çift arttırıcınız olacak mı? Günde kaç saat maden çekeceksiniz? Bunları belirtmezseniz asa, zırhı kaç günde üretebileceğinizi tahmin edemeyiz.uaemir1 yazdı: ↑14 Ağu 2021 10:38 Merhaba arkadaslar. Uzun zaman sonra oyuna baslayacağım. Teşkilatta 59 level savaşcım karaköyden biraz itemli. Tank itemleri de var. 0dan bir büyücü dizmek istiyorum. Maden çekerek kaç günde asa zırh üretebilirim ve hangi madenleri çekmemi önerirsiniz. Teşkilatta maden çekip eminönü veya köşke geçip madenleri orda satmayı düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum.
- Erronblack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Şöyle söyleyeyim ilk saf olan skandiyum, tulyum, anthemis ve narin kardelen madenleri paint ve taaftan bile pahalı. Madenci ve lokman almalısın. Karaköy bölgesi doluysa madenciyi 36 lokmanı 30 sarrafı 37 yaparak Saf Platin, Koni Çiçeği, Civan Çiçeği, Şelit, Saf Gümüş, Ganoderma için meteor bölgesine inmenizi tavsiye ederim.(Arttırıcı olmadığı için sarraf kısmını bir tur içinde tamamlanacak kadar çekersiniz.) Eğer çift arttırıcınız 1 ay ve hem lonca hemde bireyselse günde 7 saat çekerseniz büyücünüzü tılsımlarına kadar fullersiniz. Skandiyum, Narin gibi madenler 3t olduğu için mini bir servet elde edersiniz.uaemir1 yazdı: ↑14 Ağu 2021 11:59Çift arttırıcı alacağım ve günde yaklasık 6 7 saat veya daha fazla oyunda olurum diye düşünüyorum.Erronblack yazdı: ↑14 Ağu 2021 11:54Çift arttırıcınız olacak mı? Günde kaç saat maden çekeceksiniz? Bunları belirtmezseniz asa, zırhı kaç günde üretebileceğinizi tahmin edemeyiz.uaemir1 yazdı: ↑14 Ağu 2021 10:38 Merhaba arkadaslar. Uzun zaman sonra oyuna baslayacağım. Teşkilatta 59 level savaşcım karaköyden biraz itemli. Tank itemleri de var. 0dan bir büyücü dizmek istiyorum. Maden çekerek kaç günde asa zırh üretebilirim ve hangi madenleri çekmemi önerirsiniz. Teşkilatta maden çekip eminönü veya köşke geçip madenleri orda satmayı düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum.
Bol şans..
AnkarasızNamık