GM ORTİ KESME ÇALIŞMALARI :(
- mert1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
Re: GM ORTİ KESME ÇALIŞMALARI :(
1 2 kre gm orti zihi saldırısı atınca oyundan çkmştı dd ama o kadar kişi 2 can bile indiremedik o kdar güçlü yani xd
IIALTAİRII
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
snn o dediklern hpsinin foto ları var eskiden lodos olarak abura MadTurk e savas açardı MadTurk İsmeti kesemezdi ama Abura her yerde Handanı keserdi 3 candan fazla canı gtmiyorduAGAHBEYPESETMEZ yazdı:xYuRtSeVeNx yazdı:güldürme beni ya abura gm iken MadturK vardı 2 kişidiler GM olarak abura LODOS madTurk Arzdı...barkido yazdı:GM lerde ölüyor arkadaşlar zembekoğlu abura azmı öldürüldüxIxFeNoMeNxIx yazdı:[GM sonuçta kesilirse ztn şaşırtıcı olurdu.b][/b]
zembekoğlu 35 lvl bir oyuncudu Ayri Etten YÖNETİCİdi sadece ne zaman kesmiş????
sobee mynet le ortaklıgı boZdugu zaman abura görevden ayrıldı sanırım abura mynet e bağlıydı
[GM]Abura , çok daha öncesinde Lodos Kalesinin içinde Arzlar tarafından kesilmişti , eminönü sunucusunda.
O zaman , 29 level sınırı ve sadece lodos kalesi vardı muhafızlarda mağlum seyrediyorlardı.
Orada Abura , hiçkimseye ellememişti baya bir kişi onu orada büyük bir uğraş sonucu kestiler.
Daha sonra Abura tekrar geldiğinde bir ateş çemberi atmıştı ve hepsi ölmüştü
Fakat şu an GM'lerin kesilmesi imkansız derecesinde ,
Unutulmayacak başka bir macera ise Meteor'un ve Arz Kalesinin ilk geldiği zamanda
[GM]Abura'nın ve Handan Hanım'ın büyü savaşıdırGalip Abura olmuştu , yani meteor geldikten sonra
GM'lerin kesilmesi imkansızlaştı

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Neden bukadar abartıonizki
[GM]Orti aslında güçlü değil
Ama adı üstünde Game master
Nası becerdiyse canı 99 dan enmiyor Bizim sunucuya geldi handan hanım dahil bütüb muhafızlar ona dalıodu
Orda ortiye Dalsak Boşuna dalmış olurduk zaten canı 99 dan inmez ona dalmak yerine Lodoslara daldık ve Güzel Kp Kastık
Sizde o mantıkla yürüseydiniz keske

Nası becerdiyse canı 99 dan enmiyor Bizim sunucuya geldi handan hanım dahil bütüb muhafızlar ona dalıodu

Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- Karaxbyturk
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
size bir şey söyleyeyım bır kadım hıdrayı kac grup keser en aşagı 6 grup demı arkadaslar
ben beyaz köşktenım bı ara Orti en az 8 grubun kadımı kesme cabaları ıcınde gelıp kadıme yardım etmıstı ama kesemedık yıne kesemedık dusunun kadımın canı 20 den asagı ınmedı ama Ortının canınıda kadımcık 99 dan asagı ındıremedı kı sız 10-15 adam la bıraz zor kesersınız
ben beyaz köşktenım bı ara Orti en az 8 grubun kadımı kesme cabaları ıcınde gelıp kadıme yardım etmıstı ama kesemedık yıne kesemedık dusunun kadımın canı 20 den asagı ınmedı ama Ortının canınıda kadımcık 99 dan asagı ındıremedı kı sız 10-15 adam la bıraz zor kesersınız
- BayTaR
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar gm kesilir veya kesilmez tartışmaya gerek yok onlar nasıl isterse öle olur sonuçta oyun onların elinde yazar kodu isterse canını 100m yapar isterse 10 bin yapar herşey onların elinde yani gm nin gücünü tartışmanız saçmalık sadece kodlarla istediğini yapar adamlar
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
sobee'nin gazabı kod : 999
sobee'nin hediyesi kod: 998
sobee'nin hızı kod: 997
:D:D
bu itemlerde olan direnç ve saldırı hasar herşeye deger.
sobee'nin hediyesi kod: 998
sobee'nin hızı kod: 997
bu itemlerde olan direnç ve saldırı hasar herşeye deger.

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Adam işi biliyor abiYaslikurt yazdı:Neden bukadar abartıonizki![]()
[GM]Orti aslında güçlü değil
![]()
Ama adı üstünde Game master
Nası becerdiyse canı 99 dan enmiyor Bizim sunucuya geldi handan hanım dahil bütüb muhafızlar ona dalıoduOrda ortiye Dalsak Boşuna dalmış olurduk zaten canı 99 dan inmez ona dalmak yerine Lodoslara daldık ve Güzel Kp Kastık
![]()
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Orti mi=) yenerim onu ben bea=)