12 sene önce...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: 12 sene önce...

Mesaj gönderen Esadullah »

Arkadaşlar şahsım olarak İKV Dünyasındaki hemen hemen tüm serüvenim maden toplamak ve stoklamakla geçti. Benim 10 yılda yaptığımı adamlar 10 dakikada yapmaya başlamış. Siz 400t'den bahsediyorsunuz, nasıl olur bu? bu kadar kolay mı toplamak? Kopya olayından sonra oyuna ara verdim (şimdiye kadar). Birilerinden materyal almak veya takas etmek korkutuyor. 1-2 materyal yüzünden yıllarca emek verilmiş hesabı banlatmaktan korkuyorum. Değil oynamak, aylardır giriş dahi yapmıyorum korkudan.

Korona gibi olmuş, ne yapsan ne etsen bulaşır sana maalesef bu illet.. Kesenden gitmesen iyidir!

Millette 400m yokken bende 40T vardı. Köy geldikten sonra milletin parasından altı sıfır atıldı, benimkine altı sıfır eklendi gibi oldu. Karşımda dolar değil bildiğin Euro var gibi eridi paramın değeri. Borsa tamamen bozulmuş, güven maalesef sıfırda.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Edna
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Edna »

Esadullah yazdı: 10 Ağu 2021 19:02 Arkadaşlar şahsım olarak İKV Dünyasındaki hemen hemen tüm serüvenim maden toplamak ve stoklamakla geçti. Benim 10 yılda yaptığımı adamlar 10 dakikada yapmaya başlamış. Siz 400t'den bahsediyorsunuz, nasıl olur bu? bu kadar kolay mı toplamak? Kopya olayından sonra oyuna ara verdim (şimdiye kadar). Birilerinden materyal almak veya takas etmek korkutuyor. 1-2 materyal yüzünden yıllarca emek verilmiş hesabı banlatmaktan korkuyorum. Değil oynamak, aylardır giriş dahi yapmıyorum korkudan.

Korona gibi olmuş, ne yapsan ne etsen bulaşır sana maalesef bu illet.. Kesenden gitmesen iyidir!

Millette 400m yokken bende 40T vardı. Köy geldikten sonra milletin parasından altı sıfır atıldı, benimkine altı sıfır eklendi gibi oldu. Karşımda dolar değil bildiğin Euro var gibi eridi paramın değeri. Borsa tamamen bozulmuş, güven maalesef sıfırda.
Maalesef öyle. Oyunu bırakmadan önce Met 2 3'ümü 400m civarı bir paraya satmıştım. O para iki sene sonra hala hesabımdaydı. Fakat Met 2 3 400t olmuştu.

Tekrar oyuna döndüğümde ilk bir hafta alışveriş yapmaktan imtina ettim. Fakat bu arada piyasayı öğrenmeyi de ihmal etmedim. İlk kez alışveriş yapmaya başladığım gün şifacım, bir haftalık blok cezası aldı. Gün içerisinde ticaretten 17t kazanmıştım. Fakat bu cezadan sonra yüzlerce kez alışveriş yapmama rağmen herhangi bir ceza almadım. Ne yazık ki, ceza alması gereken birtakım insanlar da almadılar.

Eminim birçok kopyacı bu ön görülemeyen ceza sistemi sayesinde yakayı ele veriyordur. Yine de yöntemin tam olarak doğru olduğunu söylemek hakikatten epey uzak olur.
Edna (2007-2019)
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Esadullah yazdı: 10 Ağu 2021 19:02 Arkadaşlar şahsım olarak İKV Dünyasındaki hemen hemen tüm serüvenim maden toplamak ve stoklamakla geçti. Benim 10 yılda yaptığımı adamlar 10 dakikada yapmaya başlamış. Siz 400t'den bahsediyorsunuz, nasıl olur bu? bu kadar kolay mı toplamak? Kopya olayından sonra oyuna ara verdim (şimdiye kadar). Birilerinden materyal almak veya takas etmek korkutuyor. 1-2 materyal yüzünden yıllarca emek verilmiş hesabı banlatmaktan korkuyorum. Değil oynamak, aylardır giriş dahi yapmıyorum korkudan.

eskide kaldı o günler adam alışveriş açıp 400 çip koydu. Çipleri almayıp Def 2,3 verip 300 salgı 300 jadeit 150 exo verdi adam bana kabul ettim neyseki bir şey olmadı o gün bana. Adamda halbuki 1000'er adet vardı. Madenini zaten kar için değil, hobi niyetine çekiyorsan kafana takma bence
Kullanıcı avatarı
Erronblack
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Solo Turk

Mesaj gönderen Erronblack »

Para yaratık keserek artan ve işportaya itemleri satarak elde edilebilen bir araç. 8 sunucuda 7x24 hiçbir yaratık boş bırakılmadan işporta yapılsa bile oyunun toplamında 400T gibi bir rakam elde edilmezdi.
Kaldı ki haftada 1 bile kesildiğini görmediğim Kraliçe Tırtıl'dan düşerek elde edilebilen Sentetik İpek nasıl olurda bu kadar kişide diye sorsan zaten yeterli. :grinning:

Eskiden işporta yapılarak elde edilebilen paralarla alışveriş yapılıyordu. Bana göre yeni düzende en önemlisi bu değişti. Örneğin; kastığınız 2m ile bir maden alabiliyordunuz. Şimdi işporta yapmanın bir numarası kalmadı. En kötü maden olmuş 1T. :grinning:
AnkarasızNamık
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Holde xenotim kasarken çantaya ve kasaya zırh ve silah stoklar ölünce işporta satışı yapardım. Ama şimdi şanslıysanız bir takı düşünce direk bir tılsım veya asa vb eşya alabiliyoruz. Biz bu kadar emek verip kasarken dediğiniz gibi başkası 10 dk içinde yıllarca yaptığımız stoğu fazlasıyla geçebilir.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Alicavus yazdı: 10 Ağu 2021 22:52 Holde xenotim kasarken çantaya ve kasaya zırh ve silah stoklar ölünce işporta satışı yapardım. Ama şimdi şanslıysanız bir takı düşünce direk bir tılsım veya asa vb eşya alabiliyoruz. Biz bu kadar emek verip kasarken dediğiniz gibi başkası 10 dk içinde yıllarca yaptığımız stoğu fazlasıyla geçebilir.
iyiki sarı efsunlu takılar var onlarda olmasa oyuncular ekmek yemeyecek sonra hala mor eşyalı gb sistemi istiyorlar akıllanmazlar bunlar çözüm gb şaheser veya mor eşya değil,çözüm üretimli,sistemli sarı efsunlarda.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

KraToSs yazdı: 12 Ağu 2021 12:04
Alicavus yazdı: 10 Ağu 2021 22:52 Holde xenotim kasarken çantaya ve kasaya zırh ve silah stoklar ölünce işporta satışı yapardım. Ama şimdi şanslıysanız bir takı düşünce direk bir tılsım veya asa vb eşya alabiliyoruz. Biz bu kadar emek verip kasarken dediğiniz gibi başkası 10 dk içinde yıllarca yaptığımız stoğu fazlasıyla geçebilir.
iyiki sarı efsunlu takılar var onlarda olmasa oyuncular ekmek yemeyecek sonra hala mor eşyalı gb sistemi istiyorlar akıllanmazlar bunlar çözüm gb şaheser veya mor eşya değil,çözüm üretimli,sistemli sarı efsunlarda.
Takı için GB gelirse Karaköyü iyice çin mahallesine çevirir oyuncular.. Açık bölgeyi kendileri istedi ama sonuç yine beğenmiyorlar?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
egoSTAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: EminönüGuards

Mesaj gönderen egoSTAR »

Edna yazdı: 09 Ağu 2021 20:26 Az önce bir arkadaş, 12 sene kadar önce, o zamanlar oyunda ne yaptığımı hatırlattı. Çok hoşuma gitti. Evet ilk zamanlar elinde Anka'yla Komutan'da, Yeraltı zamanı elinde bıçakla Ada'da, Çemberlitaş zamanı elinde Ejder'le kraterde, Karaköy zamanı ise elinde çubuk asayla köprüde savaşçılara dalan kişi benim. Bütün savaşçılardan özür diliyorum.

:grin:

flyingTURKO kardeşime teşekkür ederim.

Resim

Resim

Oyundaki hiçbirşeyi unutmuyor oluşum :grin:
flyingGERGEDAN
flyingTURKO
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Esadullah yazdı: 12 Ağu 2021 19:07
KraToSs yazdı: 12 Ağu 2021 12:04
Takı için GB gelirse Karaköyü iyice çin mahallesine çevirir oyuncular.. Açık bölgeyi kendileri istedi ama sonuç yine beğenmiyorlar?
Açık bölgeyi grup bölgesi vari getirip sabahtan akşama bosslara mahkum edip mor eşya düşürmeye çalıştırırsan tabii böyle olur. Çemberlitaştan,kenandan,Junondan ne farkı var karaköyün? Sadece kapalı değil ama sistem aynı. Akıllanmadılar işte.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Oyunda birlik beraberlik yok bunlar grup bölgeleri getirdiler o gün aslında çöküşün günüydü. Şimdi " bizim ekibimiz/dostlarımız/arkadaşlarımız vardı ,biz öyle bir sorun yaşamadık" diyenlere hak veriyorum . Lakin oyun 10 20 kişiden oluşmuyor. O zamanlarda binlerce oynayan vardı ki 20 kişi ne ki demez mi kimse ?
Ben alacak verecek olayını astım oyunda ama yeni başlayanlar ki varsa eğer ve bireysel kalan yada bireysel kalmaya itilen oyuncuların yerine koyarak kendimi: hakir kesecek fizik değilsen olmaz deniliyor. Neden fizik ? Hep bir hurafe ile geçirdi oyun serüvenleri. Onu da geçtim boş olan gruba dolu diyipte GBZ de pinekleyenleri biliriz. Yahu tamam hadi onu da geçtim: zar zor uğraş debelenip biri gelsin " xxxx varsa kesim yasak". Oyunda ne ara devlet kuruldu da güvenlik güçleri çıkar oldu.
Daha dün Eminönü'nde eski gözetmen kadrosundan birinin oyunculara gelişi güzel KEYFİ susturma cezası verdiğinde HİÇ BIR gm NİN GERÇEKÇİ ACIKLAMA YAPMAMASINI görmedik mi ?
Arkadaşlar : bir kardeş/abi olarak dikkate alın. 10 lira 20 lira birsey olmaz diyipte para yatirmayin şu oyuna artık. Para sizin paranız ne haddime evet ama size değer vermeyenlere neden değer veresiniz ki?
Başta dedim ya birlik yok. O zaman birlik olalım akçe alımını keselim. Kapatırlarsa da kapatsınlar. Kıyamet zaten kopmuş COKTA TIN !
Saygılar....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön