okaraagacli yazdı: ↑02 Ağu 2021 22:39
59 Level bir büyücü hesabım var ancak karaköye girmek için gaffar zorunluluğu geldiğinden beri karaköye giremiyorum. Sözün özü Gaffar görevine yardımcı olabilecek birileri çıkar mı?
Merhaba
Beyazköşk sunucusunda oynuyorsanız yarın akşam yardımcı olabilirim.
59 Level bir büyücü hesabım var ancak karaköye girmek için gaffar zorunluluğu geldiğinden beri karaköye giremiyorum. Sözün özü Gaffar görevine yardımcı olabilecek birileri çıkar mı?
Merhaba
Beyazköşk sunucusunda oynuyorsanız yarın akşam yardımcı olabilirim.
Karaköye girmeden 59'a nasıl kastın
En başta gaffar görevi şart değildi karaköye girmek için. Sonradan o zorunluluk getirildi. Hep tek başıma oynadığım için grup görevlerini yapamamıştım hiçbir zaman
Eminönü sunucusunda 59 level savaşçı tank karakterim var. 2020 yılında sokağa çıkma yasaklarından dolayı sabah akşam çemberlitaş giriyordum ancak artık grup bulamaz oldum. Eğlencesine veya yeni başlayanların görevlerine yardımcı olabilmek için çemberlitaş atan kişiler veya lonca varsa benimle iletişime geçebilirler.