Uz4tm4d4n konuya gırıyorum 4rk4d4sl4r eski 4rkadasl4rım Rowlar Özellikle ferro orh4nbey bast4 olmak uzere onl4rın yanında olmaktan onl4rla guzel vakıt gecırmekten hoslanırdım ama bır z4man sonra özellikle ferroyu kısk4nır oldum birlikte Cmplex fu4rında cok guzel zam4n da gecirmistik kendi egol4rım beni tatmin etmeyince kotu bırı olm4ya karar verdım önce kolay yem ol4rak gorulen Rowl4r4 saldırdım d4ha sonra Sunucuda onde gelen Loncal4rdan sifrelerini alarak cok buyuk kotulukler yaptım emeklerını yok saydım sımdı ıse cok pısmanım Herkesten helallık almak ıstıyorum Cnquerorxsheytan c4rınıda mahmutt4n caldım tekr4rdan ozur dılıyorum bana ulasırs4nız herseyı sıze gerı verecem ve hel4llık almak ıstıyorum lutfen benı aff4dın
neyimizi kıskandın lan #@!? yediğimiz içtiğimiz ayrı mı gidiyodu?
İtemleri sattım dedin yeniden item dizdik sana.
Kendimi toparlamam için paraya ihtiyacım var dedin çıkardık 70m verdik.
Bu muydu kardeşlik?
Compex fuarında yüzyüze görüştük amacımız oyun değildi arkadaşlarımızla bir araya gelmekdi.
Ama senin için bir oyun arkadaşlıktan daha kutsalmış diyecek bir söz yok..
Bize attığın kazık g*tümüze girmedi gördüğün gibi o kazık kalbimize saplandı.
Paraların, itemlerin gittiğine değil de kardeşimizin bir hain çıktığına yanarız.
Şükürler olsun ki charlarını soyduğun musa da, maden charını soyduğun abi dediğin insan da, mahmut ile ben de hala oyunun en güçlü kişilerindeniz ama neye yarar ki dostumuz kahpe çıktı..
Yazıklar olsun..
Hakkımı helal etmiyorum.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
Pismanlığa Bak Pismanlığa İnanmayın Bu Mala Daha Bu Sabah Alışveriş Açıyordu Mahmut Klandan Yazdı Worm Pençeyi Vermiyor Ejder Üretemicem Vb. Şeyler Bu Adam Hemen Alışveriş Başlatıyor Aç Herif Kendini Satsan Çaldıqın İtemleri Bir Araya Getiremezsin.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily