Arkadaslar gaffar görevim var eminonu sunucunda, tanidigim kimse yok, yardimci olabilecekler var mi acaba? Burdan veya oyun ici pm atabilirsiniz.
Nick BitmezBuOkul
Çemberlitaş görevleri (Eminönü)
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Gaffar Görevi
Yakın zamanda Çemberlitaş etkinliği olur inşallah ...
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Re: Gaffar Görevi
Etkinlik olana kadar yapacak kimse cikmaz mi
Gaffar görevi
Ya arkadaşlar ben anlamadım oyun mu oynuyoruz eziyet mi çekiyoruz 54 lvl şifa oldum 2000 büyü şifam var 5 kere falan girdik gaffara yok arkadaş kesemiyorlar keseyim diyenlerde para istiyor 50t-100t ver yapayım diyor x i de yaptım sadece gaffar kaldı meteorda dolaşıp duruyorum ne hol görevleri var ne karaköye girebiliyorum ne yapacağım ben yardım eden de olmuyor karaköyde banka önünde oturuyor millet 30dk da yapılacak iş olmuyor yani yardımcı olabilecek birisi çıkar mı bilemedim forum aktif mi onu da bilmiyorum
Re: Gaffar görevi
hala görevını yapmadıysan yapayım görevini herhangi bir ücret talep etmeden
Evet evet hala yapamadım zaten sunucu da çökmüş sanırım giremiyorum gerçekten çok makbule geçer çok sağolun
Oyundaki nickim "Kasarşifabasar" isterseniz direk size ulaşayım oyundan sunucu açılınca
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Luxury Exclusive
ARZ klanına girebilirsen yapmaya çalışırız kardeşim. Sen para isteyenlere bakma hepsi açlıktan geberiyor, aç köpek hepsi.Kasarsifa yazdı: ↑31 Tem 2021 15:40 Ya arkadaşlar ben anlamadım oyun mu oynuyoruz eziyet mi çekiyoruz 54 lvl şifa oldum 2000 büyü şifam var 5 kere falan girdik gaffara yok arkadaş kesemiyorlar keseyim diyenlerde para istiyor 50t-100t ver yapayım diyor x i de yaptım sadece gaffar kaldı meteorda dolaşıp duruyorum ne hol görevleri var ne karaköye girebiliyorum ne yapacağım ben yardım eden de olmuyor karaköyde banka önünde oturuyor millet 30dk da yapılacak iş olmuyor yani yardımcı olabilecek birisi çıkar mı bilemedim forum aktif mi onu da bilmiyorum
Oyundaki adım FARUKULUSOY ulaşırsan yaparız. Kolay gelsin.
oyundayım şuan da ben
- okaraagacli
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Gaffar'a yardım
59 Level bir büyücü hesabım var ancak karaköye girmek için gaffar zorunluluğu geldiğinden beri karaköye giremiyorum. Sözün özü Gaffar görevine yardımcı olabilecek birileri çıkar mı?