Grup Bölgeleri için Hayali Yeni yaratık "Cerberus"
- Cnquerorxshytan
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Grup Bölgeleri için Hayali Yeni yaratık "Cerberus"
zodiak2009 yazdı:Senin Kimsenin Emeğini Çalmaya Hakkın yok ayıp yaptığın..sorcererman yazdı:
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Açık olarak söylemek istiyorum ki bu bir hayali üründür/aslı yoktur. Ek olarak logolar sadece gerçekcilik kazandırması içindir.
Yeni icadımızın adı "Cerberus" dur. Kendisi meran teknolojisiyle donatılmış iflisden 10 kat daha güçlüdür.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Umarım bir yönetici kitlemez sonuçda emek işi zaten gereken açıklamalarda yapıldı.
http://galeri.tr3d.com/fantastik-organik/soleucy bu sitede Çalışmanın gerçek sahibinin yayınladığını Göreceksiniz.
SEN Mİ BANA HIRSIZ DİYORSUN. Peki onu o siye koyanın arkadaşım olduğunu biliyormusun? Selçuk üniversitesi bilgisayar mühendisliği 3.sınıf onur vidinli kendisi hem ev arkadaşım hem sınıf. Ben geren açıklamaları yaptığımı sanıyordum ama okumadan senin gibi yorum yapanlara kıl oluyom bi ilk önce tüm yorumları oku sonra yorum yap. SENİN KİMSEYE HIRSIZ DEME HAKKIN YOK TERBİYESİZLİĞE LÜZUM YOK. ALLAH BÖYLE OYUNUNDA ........ ZORLA KONUŞTURUYOSUNUZ BEE ADAM SANDIK SENİN VE SENİNGİBİLER İÇİN Bİ FİKİR OLSUN MUHABBET OLSUN DEDİK.
sorcererman yazdı:Sevgili dostlarım ;
Yapmış olduğunuz değerlendirmeler ve yorumlarınız için çok teşekkür ederlim İKV için bir faydamız olursa ne mutlu bize![]()
Açıkcası bu tek kişinin yapcağı bir iş değil biz sadece bunu 2 kişi 1 ayda yaptık çizimi giydirmesi tasarımı derken baya uğraş düşünün İKV Sobee ekibi bu oyunu nasıl yapıyo :?:
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
İlk bakışta gerçekten "araklama" hissi uyandırıyor ama öyle değil.Çok güzel bir modelleme çalışması olmuş seni ve varsa yardım edenleri tebrik ederim.Yalnız küçük bir dipnot:Benim de bir arkadaşımla birlikte daha önceki aylarda bu tür çalışmalarım olmuştu,karakter modelleme,eşya tasarım oyun içi grafik tasarımlar...Sobee'ye yollamıştık ama sözleşmeleri gereği dışarıdan içerik alamayacaklarını belirtmişlerdi.Ama sen yine de gönder,destek verenlerin olduğunu görsünler
En azından büyük bir manevi destektir bu.
2006-2013
Çok güzel bir resim yapmışsın helal oLsun ne diyeyim
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
- SonicxYagmurlu
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
bunu sen kendın cızmedın 3dmax urunudur kesınlıkle
asıl yapan kısı
http://galeri.tr3d.com/fantastik-organik/soleucy netten bulupta ben yaptımla olmuyor dimi ama :idea:
asıl yapan kısı
http://galeri.tr3d.com/fantastik-organik/soleucy netten bulupta ben yaptımla olmuyor dimi ama :idea:
- SonicxYagmurlu
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
kesınlıkle o yapmadı o karakteri nette var mılleti dolandırma http://galeri.tr3d.com/fantastik-organik/soleucy
Silkroadada bi Cerberus vardı ama onun 3 kafası vardı :d
*Veysell* [49]
*Akkuş * [39]
The WiLd ChiLd
*Akkuş * [39]
The WiLd ChiLd
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Buda türk işi cerberus :lol:HeLLsGaTe yazdı:Silkroadada bi Cerberus vardı ama onun 3 kafası vardı :d
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Aslında İKV Grafik tasarımı fazla zorlayıcı bir Çizim değil Emninönündeki ev Modelleri neydeyse hepsi aynı ama Textureleri farklı ben 3Dmax Kullanıcısı olarak şahsen Eminönündeki evleri 2 güne Modellerim oda Güzel birşey Çıkar..