Geçmişte dört ulus barış ve uyum içinde yaşıyordu sonra ateş ulusunun saldırmasıyla her şey değişti. Yalnızca dört elementin ustası olan Avatar onları durdurabilirdi ama dünyanın ona en çok ihtiyaç duyduğu bir anda ortadan kayboldu...
Aradan yüz yıl geçti erkek kardeşim ve ben yeni avatarın Aang adında bir hava bükücü olduğunu öğrendik. Hava bükmekteki yetenekleri olağanüstü olmasına rağmen birilerini kurtarmadan önce öğrenmesi gereken çok şey var yine de ben Aang'in dünyayı kurtaracağına inanıyorum.
Bazıları Gm lere özel silahlar 29-39 da oynayanlae bilir GM lerin bazıları yansıtıyorlardı
Yeni ikonlar gelen güncellemelerle birlikte en sol üstten başlayarak satır satır ekleniyor. En alt satırlardaki silahlar karaköyden önce yoktu ve 39 döneminde görmüş olamazsınız.
Ayrıca yansıtılan eşyaların ikonlarına bakılamıyor. Yani GM size alışveriş açıp bu silahı koymadıysa ikonunun ne olduğunu bilemezsiniz.
Elinizde Arz Lodos güncelleme paketinin yükleyicisi varsa oyunu kurup ui.dds dosyasını Karaköy ile kıyaslayabilirsiniz.
Plafect00 yazdı: ↑24 Tem 2021 23:20
Su , Toprak , Ateş , Hava .
Geçmişte dört ulus barış ve uyum içinde yaşıyordu sonra ateş ulusunun saldırmasıyla her şey değişti. Yalnızca dört elementin ustası olan Avatar onları durdurabilirdi ama dünyanın ona en çok ihtiyaç duyduğu bir anda ortadan kayboldu...
Aradan yüz yıl geçti erkek kardeşim ve ben yeni avatarın Aang adında bir hava bükücü olduğunu öğrendik. Hava bükmekteki yetenekleri olağanüstü olmasına rağmen birilerini kurtarmadan önce öğrenmesi gereken çok şey var yine de ben Aang'in dünyayı kurtaracağına inanıyorum.