karakter cinsine göre efsun
karakter cinsine göre efsun
bence bu asa olayında bayanla erkek karakterlere efsunu aynı ama şekli değişik asa olması daha iyi olur örneğin yaşlı kadında bulunun şifacı asalarında şaman asa erkeğe yakışıyor ama dier asa sade bayan karaktere yakışıyor erkek karaktere yakışmıyor yani 2 asa özelliği aynı olup erkeğe şaman asa bayana dier asa olması mantıklı veya cilveli asa erkekte ayrı tip yabanda ayrı tip olması çünkü yeni karaköy asaları hiç erkek karaktere olan asa bayana yakışmıyor bayan karaktere yakışan erkeğe yakışmıyor.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: karakter cinsine göre efsun
Yok hocam yok oyunda ekstra bir şey kodlayacak adam yok. Eski 3 boyutlu asaları yapacak ekip güzel atlara binip gittiler. Kürdan gibi asa yapıp 50 seviye o asanın parlatmasıyla parayı buldu zamanında ekip
tek boyutlu özensiz halley ferro vs asaları benimsedi kopyacı tayfa emek yok özen yok daha ne olsun lol
))
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
İstenildiği kadar değiştirilsin ekleme/çıkarma yapılsın yine olumsuz sesler çıkacak. Olduğu gibi kalsın.
Ben de hep,kıyafet renklerinin efsuna bağlı olarak,farklı renklerde olmasını isterdim. Mesela 59 level arındırıcı set kırmızı renk,halley set turuncu, yıldız alevi set mor vs. gibi. En azından herkes aynı renk itemle dolaşmazdı,bir yerden sonra gerçekten çok sıkıcı oluyor,herkesin aynı şekilde dolaşması. Bence daha değişik bir hava katabilirdi oyuna.Bunu yapmakta zor değil,ya yönetimin aklına gelmedi ya da üşenip yapmadılar.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Tam olarak istediğim bu benim de, çemberlitaş zamanı bunu çok söylemiştim.ejedrogl yazdı: ↑15 Tem 2021 03:28 Ben de hep,kıyafet renklerinin efsuna bağlı olarak,farklı renklerde olmasını isterdim. Mesela 59 level arındırıcı set kırmızı renk,halley set turuncu, yıldız alevi set mor vs. gibi. En azından herkes aynı renk itemle dolaşmazdı,bir yerden sonra gerçekten çok sıkıcı oluyor,herkesin aynı şekilde dolaşması. Bence daha değişik bir hava katabilirdi oyuna.Bunu yapmakta zor değil,ya yönetimin aklına gelmedi ya da üşenip yapmadılar.
Ama VS atan arkadaşlar bunu pek isteyeceğini sanmıyorum.
-
- FareAdam Düşmanı
Eski sistemde kimse istemezdi... ama şu an ki sistem de elinde anu asa olan fizik vuracak değil sanırsam. Savaşçılar desen asit mi zehir mi ateş mi buz mu düşünmemiz gerek yok. Ya ateş ya max. Direnç sisteminin 1000 olmaması sadece büyücüler için uygulanmalı idi. Savaşçıların direncini ellemesele; bir büyücü rakip savaşçının direncinin ateş ya da buz olduğunun kanıtından şüphe ederdi o zamanSPIEGLEIN yazdı: ↑16 Tem 2021 07:23Tam olarak istediğim bu benim de, çemberlitaş zamanı bunu çok söylemiştim.ejedrogl yazdı: ↑15 Tem 2021 03:28 Ben de hep,kıyafet renklerinin efsuna bağlı olarak,farklı renklerde olmasını isterdim. Mesela 59 level arındırıcı set kırmızı renk,halley set turuncu, yıldız alevi set mor vs. gibi. En azından herkes aynı renk itemle dolaşmazdı,bir yerden sonra gerçekten çok sıkıcı oluyor,herkesin aynı şekilde dolaşması. Bence daha değişik bir hava katabilirdi oyuna.Bunu yapmakta zor değil,ya yönetimin aklına gelmedi ya da üşenip yapmadılar.
Ama VS atan arkadaşlar bunu pek isteyeceğini sanmıyorum.![]()
Cinsiyetçi bir yaklaşım
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Her şey 49 level gelince sirkülasyonu bozulmaya başladı. Sert ve ağır vuruş yetenekleri Ws de olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca her kıyafete göre renk olsa o zaman da Ws atan arkadaşlar bayağı sıkıntı yaşayabilir.
Keşke elementler eskisi gibi iş görseydi, ama maalesef Karaköy de ateş elementi dışında item olmadığı için bu da ayrı bir sorun teşkil etmektedir. Ayrıca bu bölgede hiç bir şekilde element iksiri bulunmaması da tamamen farklı bir sorun demektir. Sorunlar uzadıkça uzuyor.
Keşke elementler eskisi gibi iş görseydi, ama maalesef Karaköy de ateş elementi dışında item olmadığı için bu da ayrı bir sorun teşkil etmektedir. Ayrıca bu bölgede hiç bir şekilde element iksiri bulunmaması da tamamen farklı bir sorun demektir. Sorunlar uzadıkça uzuyor.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
İksiri boşver,hasar veren gözlükler nerede? Resmen 39 zamanı,büyücü ve şifacı zırh slotu boştu ya,aynı onun gibi gözlük slotu boş kaldı. Bir şeyler var ama ifade etmiyor,süs.Alicavus yazdı: ↑20 Tem 2021 00:37 Her şey 49 level gelince sirkülasyonu bozulmaya başladı. Sert ve ağır vuruş yetenekleri Ws de olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca her kıyafete göre renk olsa o zaman da Ws atan arkadaşlar bayağı sıkıntı yaşayabilir.