karakter cinsine göre efsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lordsthe
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

karakter cinsine göre efsun

Mesaj gönderen lordsthe »

bence bu asa olayında bayanla erkek karakterlere efsunu aynı ama şekli değişik asa olması daha iyi olur örneğin yaşlı kadında bulunun şifacı asalarında şaman asa erkeğe yakışıyor ama dier asa sade bayan karaktere yakışıyor erkek karaktere yakışmıyor yani 2 asa özelliği aynı olup erkeğe şaman asa bayana dier asa olması mantıklı veya cilveli asa erkekte ayrı tip yabanda ayrı tip olması çünkü yeni karaköy asaları hiç erkek karaktere olan asa bayana yakışmıyor bayan karaktere yakışan erkeğe yakışmıyor.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: karakter cinsine göre efsun

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Yok hocam yok oyunda ekstra bir şey kodlayacak adam yok. Eski 3 boyutlu asaları yapacak ekip güzel atlara binip gittiler. Kürdan gibi asa yapıp 50 seviye o asanın parlatmasıyla parayı buldu zamanında ekip :) tek boyutlu özensiz halley ferro vs asaları benimsedi kopyacı tayfa emek yok özen yok daha ne olsun lol :)))
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

İstenildiği kadar değiştirilsin ekleme/çıkarma yapılsın yine olumsuz sesler çıkacak. Olduğu gibi kalsın.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Ben de hep,kıyafet renklerinin efsuna bağlı olarak,farklı renklerde olmasını isterdim. Mesela 59 level arındırıcı set kırmızı renk,halley set turuncu, yıldız alevi set mor vs. gibi. En azından herkes aynı renk itemle dolaşmazdı,bir yerden sonra gerçekten çok sıkıcı oluyor,herkesin aynı şekilde dolaşması. Bence daha değişik bir hava katabilirdi oyuna.Bunu yapmakta zor değil,ya yönetimin aklına gelmedi ya da üşenip yapmadılar.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

ejedrogl yazdı: 15 Tem 2021 03:28 Ben de hep,kıyafet renklerinin efsuna bağlı olarak,farklı renklerde olmasını isterdim. Mesela 59 level arındırıcı set kırmızı renk,halley set turuncu, yıldız alevi set mor vs. gibi. En azından herkes aynı renk itemle dolaşmazdı,bir yerden sonra gerçekten çok sıkıcı oluyor,herkesin aynı şekilde dolaşması. Bence daha değişik bir hava katabilirdi oyuna.Bunu yapmakta zor değil,ya yönetimin aklına gelmedi ya da üşenip yapmadılar.
Tam olarak istediğim bu benim de, çemberlitaş zamanı bunu çok söylemiştim.

Ama VS atan arkadaşlar bunu pek isteyeceğini sanmıyorum. :thinking_face:
Resim
Resim
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

SPIEGLEIN yazdı: 16 Tem 2021 07:23
ejedrogl yazdı: 15 Tem 2021 03:28 Ben de hep,kıyafet renklerinin efsuna bağlı olarak,farklı renklerde olmasını isterdim. Mesela 59 level arındırıcı set kırmızı renk,halley set turuncu, yıldız alevi set mor vs. gibi. En azından herkes aynı renk itemle dolaşmazdı,bir yerden sonra gerçekten çok sıkıcı oluyor,herkesin aynı şekilde dolaşması. Bence daha değişik bir hava katabilirdi oyuna.Bunu yapmakta zor değil,ya yönetimin aklına gelmedi ya da üşenip yapmadılar.
Tam olarak istediğim bu benim de, çemberlitaş zamanı bunu çok söylemiştim.

Ama VS atan arkadaşlar bunu pek isteyeceğini sanmıyorum. :thinking_face:
Eski sistemde kimse istemezdi... ama şu an ki sistem de elinde anu asa olan fizik vuracak değil sanırsam. Savaşçılar desen asit mi zehir mi ateş mi buz mu düşünmemiz gerek yok. Ya ateş ya max. Direnç sisteminin 1000 olmaması sadece büyücüler için uygulanmalı idi. Savaşçıların direncini ellemesele; bir büyücü rakip savaşçının direncinin ateş ya da buz olduğunun kanıtından şüphe ederdi o zaman
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Cinsiyetçi bir yaklaşım
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Plafect00 yazdı: 19 Tem 2021 00:16 Cinsiyetçi bir yaklaşım
Katılıyorum, hiç gerek yok böyle şeylere
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Her şey 49 level gelince sirkülasyonu bozulmaya başladı. Sert ve ağır vuruş yetenekleri Ws de olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca her kıyafete göre renk olsa o zaman da Ws atan arkadaşlar bayağı sıkıntı yaşayabilir.
Keşke elementler eskisi gibi iş görseydi, ama maalesef Karaköy de ateş elementi dışında item olmadığı için bu da ayrı bir sorun teşkil etmektedir. Ayrıca bu bölgede hiç bir şekilde element iksiri bulunmaması da tamamen farklı bir sorun demektir. Sorunlar uzadıkça uzuyor.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Alicavus yazdı: 20 Tem 2021 00:37 Her şey 49 level gelince sirkülasyonu bozulmaya başladı. Sert ve ağır vuruş yetenekleri Ws de olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca her kıyafete göre renk olsa o zaman da Ws atan arkadaşlar bayağı sıkıntı yaşayabilir.
Keşke elementler eskisi gibi iş görseydi, ama maalesef Karaköy de ateş elementi dışında item olmadığı için bu da ayrı bir sorun teşkil etmektedir. Ayrıca bu bölgede hiç bir şekilde element iksiri bulunmaması da tamamen farklı bir sorun demektir. Sorunlar uzadıkça uzuyor.
İksiri boşver,hasar veren gözlükler nerede? Resmen 39 zamanı,büyücü ve şifacı zırh slotu boştu ya,aynı onun gibi gözlük slotu boş kaldı. Bir şeyler var ama ifade etmiyor,süs.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön