BULUŞMA SET
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
BULUŞMA SET
02.07.2021 16:15 SAATİNDE ENVANTERİMDE BULUNAN BULUŞMA HATIRASI CEKET VE PANTOLONU YANLIŞLA YERE ATTIM.SİZDEN RİCAM SİLDİĞİM SETİN NORMAL BİR İTEM OLMADIĞI İÇİN GERİ TALEBİNİ İSTİYORUM
Re: BULUŞMA SET
Normal, Sarı ve Turkuaz efsunlu eşyaların iadesi yapılmıyor. Umarım ifade edebilmişimdir, geçmiş olsun.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Biraz zor gibi geri iadesi ama yine de şansını denemende fayda var ayrıca ilgili birimler çok yoğun galiba çoğu kişi geri cevap alamıyor yoğunluktan dolayı sana da Eşya iade sadece nadide ve şaheser eşyalar için geçerlidir cevabını vermezler.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Düşünmesi bile insanı tedirgin ediyor, geçmiş olsun.
Ben de zamanında eşyalarımın geri talebini istemiştim ama sonuç alamadım maalesef. Sanırım geri talebini istemek dışında yollara başvurmak gerekiyor ama bu işle bizzat ilgilenen son derece meşgul Türk Telekom personelleri açlığa son vermekten, savaşları önlemekten, galaksinin gizemlerini çözüp dünyayı kurtarmaktan fırsat bulamadıkları için bizim eşyaların geri talebini gerçekleştiremiyor.
Olsun ben yine de denemeye devam edeceğim, 2019dan bu yana gönderdiğim 26 destek mailime yanıt gelmedi ama umudumu yitirmeyeceğim. Gerekirse bir "Eşyaların Geri Talebi" örgütü kurar yine istediğimizi alırız. Haydi hep birlikte kaybolan eşyalarımızı almaya!
Olsun ben yine de denemeye devam edeceğim, 2019dan bu yana gönderdiğim 26 destek mailime yanıt gelmedi ama umudumu yitirmeyeceğim. Gerekirse bir "Eşyaların Geri Talebi" örgütü kurar yine istediğimizi alırız. Haydi hep birlikte kaybolan eşyalarımızı almaya!