Adam haklı beyler dağılınnirvanx235 yazdı: ↑21 Haz 2021 20:59Dostum cidden şans işi ya Asıl hesabıma düşmeyen Halley ceket öylesine Karaköye sokmalık açtığım kasa carima düştü. Arkadaşlar hs lazım diye ekstradan onu da götürmüştük 3 hakir kesiminde 1. Boş 2. Halley ceket 3. De Ferro ceket düşürdüm çarın elinde şu kürdan asa var düşün 55 lvllik mor hiçbir itemi olmayan Cara 3 hakir kesiyorum 2 tane önemli ceketini düşürüyorum üstelik hiçbir beklentimiz yoktu o cardan tamamen kutup açsın bb yapsın diye almıştık cari grubaYigidoSivasli yazdı: ↑21 Haz 2021 10:50Sorunlarımıza çözüm üretemeyen bir kurumun olmayan müşteri hizmetleri nerede?
Dükkan sorunlarından akçe iadesi mail attığım halde 1 ayı aşkın süredir gelmeyen cevabın sorumlusu nerede?
Bilmem ne işlemlerinin bilmem ne kadar beklediğinin karşılığında telafi verecek ve ayrıca sunucularda geri sarma olaylarında yaşanan kayıplarının olmayan telafisi ile ne hizmeti alıyoruz?
Azıcık dürüst olalım. Sunucu doluluk oranı Eminönü ve beyazkoskte kitlenmese kimse plus paket almaz. Kaç sene oldu bir ceket yahu herhangi efsunlu bir mor ceket dusurememisim gelince bana şans sistemi diyen bir tanımla ile geliniyor. 3 senede sayısal oynasam aynı rakamlar ile kesin tuttururdum ! Bu oyunda ki şans sistemi nasıl bir şeydi hergun oyuna girdiğinde o randomda bulanan sayı 3 sene de denk gelmez ?![]()
Yaz Tatili Paketi
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Yaz Tatili Paketi
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
-
- FareAdam Düşmanı
Ben de diyorum ki bu nasıl bir şans sistemi işte. 3 sene boş kes tirt. Kestiğim büyük büyücünun haddi hesabı yok anu eldiven verdi al git yeter bu sana der gibi emekler çöp. Asıl konu da bu değil zaten de hani denildi ya " hizmet ", parasını verdiğim İKV hariç tüm ticaret alanlarında hiç mağdur olmadım!nirvanx235 yazdı: ↑21 Haz 2021 20:59Dostum cidden şans işi ya Asıl hesabıma düşmeyen Halley ceket öylesine Karaköye sokmalık açtığım kasa carima düştü. Arkadaşlar hs lazım diye ekstradan onu da götürmüştük 3 hakir kesiminde 1. Boş 2. Halley ceket 3. De Ferro ceket düşürdüm çarın elinde şu kürdan asa var düşün 55 lvllik mor hiçbir itemi olmayan Cara 3 hakir kesiyorum 2 tane önemli ceketini düşürüyorum üstelik hiçbir beklentimiz yoktu o cardan tamamen kutup açsın bb yapsın diye almıştık cari grubaYigidoSivasli yazdı: ↑21 Haz 2021 10:50Sorunlarımıza çözüm üretemeyen bir kurumun olmayan müşteri hizmetleri nerede?
Dükkan sorunlarından akçe iadesi mail attığım halde 1 ayı aşkın süredir gelmeyen cevabın sorumlusu nerede?
Bilmem ne işlemlerinin bilmem ne kadar beklediğinin karşılığında telafi verecek ve ayrıca sunucularda geri sarma olaylarında yaşanan kayıplarının olmayan telafisi ile ne hizmeti alıyoruz?
Azıcık dürüst olalım. Sunucu doluluk oranı Eminönü ve beyazkoskte kitlenmese kimse plus paket almaz. Kaç sene oldu bir ceket yahu herhangi efsunlu bir mor ceket dusurememisim gelince bana şans sistemi diyen bir tanımla ile geliniyor. 3 senede sayısal oynasam aynı rakamlar ile kesin tuttururdum ! Bu oyunda ki şans sistemi nasıl bir şeydi hergun oyuna girdiğinde o randomda bulanan sayı 3 sene de denk gelmez ?![]()
- Equalero
- Labirent Rehberi
YigidoSivasli yazdı: ↑22 Haz 2021 11:29Ben de diyorum ki bu nasıl bir şans sistemi işte. 3 sene boş kes tirt. Kestiğim büyük büyücünun haddi hesabı yok anu eldiven verdi al git yeter bu sana der gibi emekler çöp. Asıl konu da bu değil zaten de hani denildi ya " hizmet ", parasını verdiğim İKV hariç tüm ticaret alanlarında hiç mağdur olmadım!nirvanx235 yazdı: ↑21 Haz 2021 20:59Dostum cidden şans işi ya Asıl hesabıma düşmeyen Halley ceket öylesine Karaköye sokmalık açtığım kasa carima düştü. Arkadaşlar hs lazım diye ekstradan onu da götürmüştük 3 hakir kesiminde 1. Boş 2. Halley ceket 3. De Ferro ceket düşürdüm çarın elinde şu kürdan asa var düşün 55 lvllik mor hiçbir itemi olmayan Cara 3 hakir kesiyorum 2 tane önemli ceketini düşürüyorum üstelik hiçbir beklentimiz yoktu o cardan tamamen kutup açsın bb yapsın diye almıştık cari grubaYigidoSivasli yazdı: ↑21 Haz 2021 10:50Sorunlarımıza çözüm üretemeyen bir kurumun olmayan müşteri hizmetleri nerede?
3 senede 10 tane karakter fullenir naptın sen ya
Champion Class
-
- FareAdam Düşmanı
Şansmış .... Vatan sagolsunEqualero yazdı: ↑22 Haz 2021 12:00YigidoSivasli yazdı: ↑22 Haz 2021 11:29Ben de diyorum ki bu nasıl bir şans sistemi işte. 3 sene boş kes tirt. Kestiğim büyük büyücünun haddi hesabı yok anu eldiven verdi al git yeter bu sana der gibi emekler çöp. Asıl konu da bu değil zaten de hani denildi ya " hizmet ", parasını verdiğim İKV hariç tüm ticaret alanlarında hiç mağdur olmadım!nirvanx235 yazdı: ↑21 Haz 2021 20:59Dostum cidden şans işi ya Asıl hesabıma düşmeyen Halley ceket öylesine Karaköye sokmalık açtığım kasa carima düştü. Arkadaşlar hs lazım diye ekstradan onu da götürmüştük 3 hakir kesiminde 1. Boş 2. Halley ceket 3. De Ferro ceket düşürdüm çarın elinde şu kürdan asa var düşün 55 lvllik mor hiçbir itemi olmayan Cara 3 hakir kesiyorum 2 tane önemli ceketini düşürüyorum üstelik hiçbir beklentimiz yoktu o cardan tamamen kutup açsın bb yapsın diye almıştık cari grubaYigidoSivasli yazdı: ↑21 Haz 2021 10:50Sorunlarımıza çözüm üretemeyen bir kurumun olmayan müşteri hizmetleri nerede?
3 senede 10 tane karakter fullenir naptın sen ya![]()
- Equalero
- Labirent Rehberi
Etkinlikler olabilir V2 yapıldı sıkışık takvimde
Champion Class
Kişisel gelişim.
-
- İri Fare Avcısı
Nerull bey yıllık izine çıkmış sanırım, yaz tatili paketi ve akçede indirim hala daha yok