Arz lar Köşkte Tarih Yazdı ....
Re: Arz lar Köşkte Tarih Yazdı ....
Güncel 
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
güncellllll lodosları delirtelim biraz :twisted:
KonyaDabbee yazdı:Arzın fedaileri toplandı bütün hazırlıklar yapıldı
Yola çıkıldı. İsmete Adım Adım Yaklaşıyoruz
İsmeti kesmeye Başladık Canı 72 olmuş bile
Heycan artıyor. İsmetin canı 46 oldu.
Son 25 canı kaldı ismetin can çekişiyor
VE HAZİN SON İSMET AYAKLAR ALTINDA
Güncel :mrgreen:
Lodoslar ne kadar deselerde Arka taraftan çekiyorlar diye umrumuzda bile değil. Kestik mi Kestik. Olay bu kadar.
Şeytanınız bol olsun İyi forumlar
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
leoNHeaRt yazdı:Yine Dışardan Çekmişler Kestik Diye Konu AçmışlarKaleler Arasında Haksızlık Olduğu Herkez Tarafından Bilinmekte Marifet İsmeti DIşarı Çekmek Değil, Marifet Handanı Mutfağında Kesmektir ki Buda Gerçekleşicek Yakında.
işte akıl
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Handan hanım kesilemez çünkü o bir kalede ama ismet bey dier taraftan duvardan çağırılabilior bu yüzden ismet bey kesilebiliR.
tebrikler güzel bir çalışma yapılmış ama gereğinden fazla lüzumsuz yazı yazılıyor iyi forumlar
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
biliyorum yüzde yüz eminim arzlar kesin dışardan çekip kesiyolar lodosların bu fırsatı yok araştırırsanız ismetin yanına gelip tüccar dahil kesildi. Bunu en kıt sunucu yapabiliryorsa lodoslara laf düşmez.
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
dostum teb. etmek isterdim tüm kalbimle ancak gerçekten haksızlık oluyor ismeti o kadar muhafızın arasından çekip 2 muhafızı kesip köşede kesmek koaly olsa gerek olabildiğinden fazla kabiliyetli olmak o değildir kaleye normal girip onu yerinde kesmektir.... Bizim böyle bir şansımız yok hem sizi kesip hem tüm muhafızları kesip handana ulaşıp üstüne üstelik onuda orda kesmek kabiliyet ister biz en azından 4-5 defa handanı kesmeye yeltendik(canını indirdik ve narindirki kestik) kendine yerine gidip handanı bizde çağrısak(böyle bir şansımız yok) bizde keseriz
terkar söylüyorum tüm kalbimle isterdim sizi tebrik etmeyi ancak kaleye normal girerek kesin fotosunu koyun emin olun herkes helal, valla teb, teb ederiz gibi mesajlar yağdırcaklar size
çağır kesle olmuyor içerdeki muhafızlar yok sayılıyor bizim öyle şansımız yok tekrar dile getirmiş olayım böylelikle.....

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
bende sana şunu söyleyim kessemezsniz köşke neyi borçlanacaksınız... boş konuşmayın lütfen handanı kestimiz zamanlar ABURA kestirdi O bile muhafızları kesmeden çıkmadı siz ki 15 kiyşle kaleye girin tamam derim kapişşTAYFA yazdı:Hep aynı bahaneBir tanesi daha farklı bir şey söylemedi
ula sizin bahanenize inat handanı lodos olarak keseriz
![]()
o zaman merak ediyorum ne diyeceksiniz

Burhanxbizans yazdı:dostum teb. etmek isterdim tüm kalbimle ancak gerçekten haksızlık oluyor ismeti o kadar muhafızın arasından çekip 2 muhafızı kesip köşede kesmek koaly olsa gerek olabildiğinden fazla kabiliyetli olmak o değildir kaleye normal girip onu yerinde kesmektir.... Bizim böyle bir şansımız yok hem sizi kesip hem tüm muhafızları kesip handana ulaşıp üstüne üstelik onuda orda kesmek kabiliyet ister biz en azından 4-5 defa handanı kesmeye yeltendik(canını indirdik ve narindirki kestik) kendine yerine gidip handanı bizde çağrısak(böyle bir şansımız yok) bizde keserizterkar söylüyorum tüm kalbimle isterdim sizi tebrik etmeyi ancak kaleye normal girerek kesin fotosunu koyun emin olun herkes helal, valla teb, teb ederiz gibi mesajlar yağdırcaklar size
çağır kesle olmuyor içerdeki muhafızlar yok sayılıyor bizim öyle şansımız yok tekrar dile getirmiş olayım böylelikle.....
Yarası olan gucunur 15 kişi kesmiş terbikler demek çokmu zorBurhanxbizans yazdı:bende sana şunu söyleyim kessemezsniz köşke neyi borçlanacaksınız... boş konuşmayın lütfen handanı kestimiz zamanlar ABURA kestirdi O bile muhafızları kesmeden çıkmadı siz ki 15 kiyşle kaleye girin tamam derim kapişşTAYFA yazdı:Hep aynı bahaneBir tanesi daha farklı bir şey söylemedi
ula sizin bahanenize inat handanı lodos olarak keseriz
![]()
o zaman merak ediyorum ne diyeceksiniz
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso