Arz lar Köşkte Tarih Yazdı ....

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Arz lar Köşkte Tarih Yazdı ....

Mesaj gönderen Dabbe »

Güncel :D
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

güncellllll lodosları delirtelim biraz :twisted:
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Dabbe »

KonyaDabbee yazdı:Arzın fedaileri toplandı bütün hazırlıklar yapıldı
Resim

Yola çıkıldı. İsmete Adım Adım Yaklaşıyoruz
Resim
İsmeti kesmeye Başladık Canı 72 olmuş bile
Resim

Heycan artıyor. İsmetin canı 46 oldu.
Resim

Son 25 canı kaldı ismetin can çekişiyor
Resim

VE HAZİN SON İSMET AYAKLAR ALTINDA
Resim

Güncel :mrgreen:

Lodoslar ne kadar deselerde Arka taraftan çekiyorlar diye umrumuzda bile değil. Kestik mi Kestik. Olay bu kadar.
Şeytanınız bol olsun İyi forumlar
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen okan »

leoNHeaRt yazdı:Yine Dışardan Çekmişler Kestik Diye Konu Açmışlar :) Kaleler Arasında Haksızlık Olduğu Herkez Tarafından Bilinmekte Marifet İsmeti DIşarı Çekmek Değil, Marifet Handanı Mutfağında Kesmektir ki Buda Gerçekleşicek Yakında.

işte akıl =) dışarıdan kesmekte sizi çok zorlamıştır =)
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
jaseen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen jaseen »

Handan hanım kesilemez çünkü o bir kalede ama ismet bey dier taraftan duvardan çağırılabilior bu yüzden ismet bey kesilebiliR.
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

tebrikler güzel bir çalışma yapılmış ama gereğinden fazla lüzumsuz yazı yazılıyor iyi forumlar
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen gaox »

biliyorum yüzde yüz eminim arzlar kesin dışardan çekip kesiyolar lodosların bu fırsatı yok araştırırsanız ismetin yanına gelip tüccar dahil kesildi. Bunu en kıt sunucu yapabiliryorsa lodoslara laf düşmez.
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

dostum teb. etmek isterdim tüm kalbimle ancak gerçekten haksızlık oluyor ismeti o kadar muhafızın arasından çekip 2 muhafızı kesip köşede kesmek koaly olsa gerek olabildiğinden fazla kabiliyetli olmak o değildir kaleye normal girip onu yerinde kesmektir.... Bizim böyle bir şansımız yok hem sizi kesip hem tüm muhafızları kesip handana ulaşıp üstüne üstelik onuda orda kesmek kabiliyet ister biz en azından 4-5 defa handanı kesmeye yeltendik(canını indirdik ve narindirki kestik) kendine yerine gidip handanı bizde çağrısak(böyle bir şansımız yok) bizde keseriz ;) terkar söylüyorum tüm kalbimle isterdim sizi tebrik etmeyi ancak kaleye normal girerek kesin fotosunu koyun emin olun herkes helal, valla teb, teb ederiz gibi mesajlar yağdırcaklar size :) çağır kesle olmuyor içerdeki muhafızlar yok sayılıyor bizim öyle şansımız yok tekrar dile getirmiş olayım böylelikle.....
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

TAYFA yazdı:Hep aynı bahane :D Bir tanesi daha farklı bir şey söylemedi :D ula sizin bahanenize inat handanı lodos olarak keseriz ;)

o zaman merak ediyorum ne diyeceksiniz :D
bende sana şunu söyleyim kessemezsniz köşke neyi borçlanacaksınız... boş konuşmayın lütfen handanı kestimiz zamanlar ABURA kestirdi O bile muhafızları kesmeden çıkmadı siz ki 15 kiyşle kaleye girin tamam derim kapişş ;)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Burhanxbizans yazdı:dostum teb. etmek isterdim tüm kalbimle ancak gerçekten haksızlık oluyor ismeti o kadar muhafızın arasından çekip 2 muhafızı kesip köşede kesmek koaly olsa gerek olabildiğinden fazla kabiliyetli olmak o değildir kaleye normal girip onu yerinde kesmektir.... Bizim böyle bir şansımız yok hem sizi kesip hem tüm muhafızları kesip handana ulaşıp üstüne üstelik onuda orda kesmek kabiliyet ister biz en azından 4-5 defa handanı kesmeye yeltendik(canını indirdik ve narindirki kestik) kendine yerine gidip handanı bizde çağrısak(böyle bir şansımız yok) bizde keseriz ;) terkar söylüyorum tüm kalbimle isterdim sizi tebrik etmeyi ancak kaleye normal girerek kesin fotosunu koyun emin olun herkes helal, valla teb, teb ederiz gibi mesajlar yağdırcaklar size :) çağır kesle olmuyor içerdeki muhafızlar yok sayılıyor bizim öyle şansımız yok tekrar dile getirmiş olayım böylelikle.....
Burhanxbizans yazdı:
TAYFA yazdı:Hep aynı bahane :D Bir tanesi daha farklı bir şey söylemedi :D ula sizin bahanenize inat handanı lodos olarak keseriz ;)

o zaman merak ediyorum ne diyeceksiniz :D
bende sana şunu söyleyim kessemezsniz köşke neyi borçlanacaksınız... boş konuşmayın lütfen handanı kestimiz zamanlar ABURA kestirdi O bile muhafızları kesmeden çıkmadı siz ki 15 kiyşle kaleye girin tamam derim kapişş ;)
Yarası olan gucunur 15 kişi kesmiş terbikler demek çokmu zor ;) Lodoslardan genelde bu konuya yorum yapanlar hep böle dio ++ Lodoslar arzlara göre çoğunlukda toplaşın kesin
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso

“Genel Sohbet” sayfasına dön