Karaköy deki bazı mekanların müziği bana daha hoş geliyor.
Oyunu seviyorum
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Oyunu seviyorum
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
- Erronblack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Solo Turk

Eylül ayında da 10 yıl olduğunu belirtmen için yeni bir konu daha bekliyorum.
AnkarasızNamık
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bizimkisi karşılıksız sevgi gibi 
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Hepimiz seviyoruz, oyuna en baştan başlayıp tekrar Eminönü'nde olduğumuz zamanlara dönmeyi herkes ister.
- Equalero
- Labirent Rehberi
günlük için karakter kasmaya başladım tüm görevleri yaparak gitmek ayrı bir zevkli hem acele etmiyorsun 1günde 49 2. gün 59 mantığı vs 
Champion Class
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
13 yaşındaydım bu oyunla tanıştığımda. Sene 2007. o zamanlar mynet'ten okey oynuyoruz. derme çatma da bi pc'miz var. piyasadaki hiçbir oyunu oynayamıyoruz tabi. derken valide hanım geldi, size bir oyun buldum dedi. indirdik açtık. yıl oldu 2021 halen kapatamadık.
bu oyunu oynarken ilkokulu bitirdim. lys'ye girdiğimin akşamı yine bu oyunun başındaydım. okulum bitti mesleğe başladım halen arada bir girer gezerim eminönünde. sabahlara kadar attığımız migratları sığınakları hatırlarım.
geçenlerde toplantı yapacağız şirkette. dediler ki skype üzerinden yapalım. skype'ı açtım. halen aynı hesabı kullandığım için geçmiş sohbetlerin de açık olduğunu farkettim. kimi 2012'den kimi 2017 yılından onlarca sohbet. sohbettekilerin skype hesaplarının adları ikv nickleriydi, tabi benimkinin de.
nickimi silip kendi ismimi yazarken kullanıcı adı kutusuna içimde bir burukluk hissettiğimi hatırlarım.
büyüyorduk. tek büyüyen biz değildik, ikv de büyüyordu.
derken karaköy geldi. uyum sağlayamayanlardan biri de ben oldum. saat görevim durur halen, çantamda ise şimdi onlarca t eden maden. sistemin benim gibi eski kafalı oyunculara çok ters geldiği, yeniliği yakalayamadığımız aşikar. ancak,
kimisi arkadaşlarıyla, kimisi ailesiyle, kimisi işiyle büyürdü; biz ise bu oyunla büyüdük.
49'a kastığımız ilk karakterin görevlerini yaptığımız cin mağarasında, gecenin üçünde, tablamızda sigarayla onlarca sahne var hatıralarımızda.
bazılarınız müzikle ilgileniyordur elbet. tıpkı müzik gibi ikv'de zamana ayak uydurdu ve endüstrileşti. bu zaman zarfında ise en büyük darbeyi oyunun ruhu ve sunduğu diğer duygusal olgular yedi. sadece sesini duyduğumuz ama abi kardeş ilişkisi kurduğumuz onlarca insan yedi...
şimdi hatıralarımızın gece vaktidir istanbulun kıyamet vakti.
emeği geçen herkese saygı, geçmişteki dostlara sevgi ve özlemle..
bu oyunu oynarken ilkokulu bitirdim. lys'ye girdiğimin akşamı yine bu oyunun başındaydım. okulum bitti mesleğe başladım halen arada bir girer gezerim eminönünde. sabahlara kadar attığımız migratları sığınakları hatırlarım.
geçenlerde toplantı yapacağız şirkette. dediler ki skype üzerinden yapalım. skype'ı açtım. halen aynı hesabı kullandığım için geçmiş sohbetlerin de açık olduğunu farkettim. kimi 2012'den kimi 2017 yılından onlarca sohbet. sohbettekilerin skype hesaplarının adları ikv nickleriydi, tabi benimkinin de.
nickimi silip kendi ismimi yazarken kullanıcı adı kutusuna içimde bir burukluk hissettiğimi hatırlarım.
büyüyorduk. tek büyüyen biz değildik, ikv de büyüyordu.
derken karaköy geldi. uyum sağlayamayanlardan biri de ben oldum. saat görevim durur halen, çantamda ise şimdi onlarca t eden maden. sistemin benim gibi eski kafalı oyunculara çok ters geldiği, yeniliği yakalayamadığımız aşikar. ancak,
kimisi arkadaşlarıyla, kimisi ailesiyle, kimisi işiyle büyürdü; biz ise bu oyunla büyüdük.
49'a kastığımız ilk karakterin görevlerini yaptığımız cin mağarasında, gecenin üçünde, tablamızda sigarayla onlarca sahne var hatıralarımızda.
bazılarınız müzikle ilgileniyordur elbet. tıpkı müzik gibi ikv'de zamana ayak uydurdu ve endüstrileşti. bu zaman zarfında ise en büyük darbeyi oyunun ruhu ve sunduğu diğer duygusal olgular yedi. sadece sesini duyduğumuz ama abi kardeş ilişkisi kurduğumuz onlarca insan yedi...
şimdi hatıralarımızın gece vaktidir istanbulun kıyamet vakti.
emeği geçen herkese saygı, geçmişteki dostlara sevgi ve özlemle..
It is always darkest before the dawn.
- caglayansezen
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: T L O O
Bu oyunda tanıştığım biiir çok dostlarımla hala dostum. 13 oldu be. Bu oyun sevilmez mi? Kuklacıdan trÇAĞLAYAN
- Equalero
- Labirent Rehberi
Benimde Kendi memleketinden dostlarım oldu oyun sayesindecaglayansezen yazdı: ↑03 Tem 2021 01:53 Bu oyunda tanıştığım biiir çok dostlarımla hala dostum. 13 oldu be. Bu oyun sevilmez mi? Kuklacıdan trÇAĞLAYAN
Champion Class
Seni seviyorum