Estellixbaros
-
- Salgın Koruyucusu
Estellixbaros
Arkadaşlar ben Estellixbaros Gülistan adlı Karakersi Hırsız dedi bana neyi Çalmışsam bu ikv Yazsın yoruma bide kanıt göstersin itemlerini vercem +oyunu bırakcam :?:
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Re: Estellixbaros
kanıt göstersin İTEMLERİNİ vericem demişsin kendi ağızınla 
- Serserixxcocuq
- İskele Babası
yürü lan dolandırıcı pislik herif dua et sen Soul senin ne hayvan olduğunu bilipte fotolarını foruma koymuyo
ALPEREN HEP KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNDESİN SENİ UNUTMUYACAĞIZ SONSUZA DEK KALBİMİZDESİN NUR İÇİNDE YAT
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Musti o konuyu sana ben sölemişdim konu açmana gerke yoktu Gülistan sana sinirlendiği için hırsız demiş benim özelime yazdı ben sorunca sen biraz hakaret etmişsin klanda veya moddayken veya aleşverişte dalmışın herlade bu normal bişi aslında ama bunu abartmaya gerek bizde kalndayken veya alışveriş yaparken kesilioz boşver şimdi sende biraz kendine hakim ola çok sinirlenme hemen:)

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
-
- Salgın Koruyucusu
serserixcocuq baka adam ol yeter artık bu sefer annandan başlarım bacına biterim
- Serserixxcocuq
- İskele Babası
Olum Senin Hayatını karatırım bak köpek hayvan oğlu hayvan #@!? sn kim oluyorsun lan hayvan it
ALPEREN HEP KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNDESİN SENİ UNUTMUYACAĞIZ SONSUZA DEK KALBİMİZDESİN NUR İÇİNDE YAT