İyi Günler;
Hesabım 09.06.2021 Tarihinde kim tarafından nasıl bir şekilde ele geçirildi bilmiyorum. Hesabımdaki tüm tılsım ve takılar çalınıp itemlerimin hepsi çöpe atıldı veya işportaya satıldı. Maddi ve manevi emek harcadığım bir sürü nadide ve Yükseltilmiş silahlarım ve itemlerim gitti. Eşya iadesine başvurdum red cevap geldi.Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Bu konu hakkında savcılığa başvuru yaptığımda savcılığın karşımıza muhatap alacağımız firmanın ve iletişime geçebileceğimiz muhatap Telefon mail ve şirket ismi istendi. Bu şekilde daha hızlı bir süreç ilerleyebileceklerini söylediler.Araştırma yaptım fakat bir neticeye ulaşamadım. Yönetimin bu konu hakkında bir bilgi vermesi ve muhatap firmanın kim olduğu hakkında dönüş sağlanmasını rica ediyorum. İyi çalışmalar. ( Yönetim gerek görürse kanıtlarda mevcuttur.)
YÖNETİMİN DİKKATİNE (SAVCILIK OLAYI)
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Re: YÖNETİMİN DİKKATİNE (SAVCILIK OLAYI)
Konunun yeri ve muhatabı kesinlikle burası değil gerek hızlı destek bölümü veya destek bölümünü kullanarak bilgi talep edebilirsin. Burada konu açman forum moderatörlerinin veya gmlerin bunu görmesi sana hiçbir şey kazandırmaz.

- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
İletişim destek forumu Soru cevap başlığı altında gün içersinde cevap alabilirsiniz..
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Denemedim mı sanıyorsunuz adamların hesaba aldığı mı var ?ismailaslan yazdı: ↑17 Haz 2021 00:44 Konunun yeri ve muhatabı kesinlikle burası değil gerek hızlı destek bölümü veya destek bölümünü kullanarak bilgi talep edebilirsin. Burada konu açman forum moderatörlerinin veya gmlerin bunu görmesi sana hiçbir şey kazandırmaz.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Sebilin soğuk su kademesini açtınız mı?_
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Soğuk su iyi gelir bencede
Champion Class
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
patron738 yazdı: ↑17 Haz 2021 08:19Denemedim mı sanıyorsunuz adamların hesaba aldığı mı var ?ismailaslan yazdı: ↑17 Haz 2021 00:44 Konunun yeri ve muhatabı kesinlikle burası değil gerek hızlı destek bölümü veya destek bölümünü kullanarak bilgi talep edebilirsin. Burada konu açman forum moderatörlerinin veya gmlerin bunu görmesi sana hiçbir şey kazandırmaz.
Aradığınız tam olarak ne bilmiyorum ama sizin için oyunun aydınlatma metnini atabilirim. Son kısmında adres ve iletişim bilgileri mevcut. Burada

Çok teşekkür ederim.ismailaslan yazdı: ↑17 Haz 2021 22:52patron738 yazdı: ↑17 Haz 2021 08:19Denemedim mı sanıyorsunuz adamların hesaba aldığı mı var ?ismailaslan yazdı: ↑17 Haz 2021 00:44 Konunun yeri ve muhatabı kesinlikle burası değil gerek hızlı destek bölümü veya destek bölümünü kullanarak bilgi talep edebilirsin. Burada konu açman forum moderatörlerinin veya gmlerin bunu görmesi sana hiçbir şey kazandırmaz.
Aradığınız tam olarak ne bilmiyorum ama sizin için oyunun aydınlatma metnini atabilirim. Son kısmında adres ve iletişim bilgileri mevcut. Burada
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Oyun "sobee studios" yapımı TTnet bünyesinde bir departman gibi düşün "ttnet" Türk telekomun alt bir kuruluşudur.
Yani burada muhattabın türk telekom.
Şikayeti ikamet ettiğin bölgeye en yakın adliyenin bilişim suçlarına bakan savcılar ile halledebilirsin.
Olay tarihi şüpheli ismi delil vs bir dilekçe doldurursun gerisini onlar hallederler. elinde oyuna yatırdığın para vs epin gibi maddi karşılığı olan şeyleride dekontlarla belgeleyebilirsen işlerini kolaylaştırırsın.

leones non capit muscas
2011'de çalınan hesabım sayesinde edindiğim tek bilgi, 6 ay süre içerisinde bunu halletmelisin. Aksi takdirde bu süreyi aştığı için zaten Sobee bünyesinde size yardımcı olacak kimse kalmıyor ve talebinizi zaman aşımına bırakıyorlar.