Ben aynı evrende geçen bir indie oyun yapmak istesem bu oyunun hakları için kiminle irtibata geçmem lazım?
Oyunun Telif Hakkı Nerede?
Oyunun Telif Hakkı Nerede?
Selamlar, Şu anda oyunun telif hakları kimin üzerinde?
Ben aynı evrende geçen bir indie oyun yapmak istesem bu oyunun hakları için kiminle irtibata geçmem lazım?
Ortada bir muhatap yok. Bilen var mıdır?
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Oyunun Telif Hakkı Nerede?
Bütün haklar ahievranda ama izin vereceğini sanmıyorum biraz üsterlersen ban yiyebilirsin
Neden vermesin ki? Sonuçta atıl vaziyette duruyor hikaye şu anda. Ayrıca oyunun hikayesini seven, kendisini yıllarca oynamış arkadaşları destekler diye düşünüyorum.ManTheBoundaries yazdı: ↑04 Haz 2021 17:41 Bütün haklar ahievranda ama izin vereceğini sanmıyorum biraz üsterlersen ban yiyebilirsin
Benim de böyle bir fikrim vardı ban yedim. İşin tuhafı ahievrana söylememiştim bile
Konunun ahievran ile alakası yoktur belki?
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Ne hakkı kardeşim, bayılmışım...
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yanlış hatırlamıyorsam yayın hakları TT bünyesinden Sobee bünyesine geçmişti fakat sitede hala tüm haklar TTNET bünyesinde gözüküyor lakin tarihleri : 2006-2017.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Bu kadar ilgisiz kalınan yerlerde o sayılar genelde unutulur. Telif haklarını yenilemeleyecek kadar boş verdiklerini sanmıyorum.
TTnet hâlâ tüzel kişiliğini koruyor ve oyunun telif haklarına o sahip.