madem o döneme gittin bare kasa erişimi demesen iyidi o zamanlar kasa erişimi yoktu canımasgsdga yazdı: ↑29 May 2021 14:55 hızlı koşanlar hem sayıca fazla hem de kesmesi en kolay yaratıklar arasında geliyor. özellikle komet-merlin takılar iyi para ediyor ama zincir-merlin takılar da ucuz sayılmaz. kurt mağarasında kendine güzel bir yer bul derim ben. tek problem işporta yapmak oluyor ama kasa erişimi vs. ile hafifletilebilecek bir problem. bol şanslar.
Takılar
Re: Takılar
Bi an çt dönemi geri dönmüş gibi hissettimasgsdga yazdı: ↑31 May 2021 19:27kometler 4m civarına gidiyor. zincirler de 2.5-2m'ye satarsın en kötü. şanslıysan alman-okucu falan denk getirirsen 5-6m'ye kadar yolu var. hemen düşseydi zaten bu kadar para etmezdi kardeş zengin olmak kolay değil.
eğer loxosceleslere kadar ilerleyebilirsen zaten senden kralı yok. orda saatlerce kasarsın ama dikkat et son alfa'nın orda bacak tutarsa tüm yol boşa gidiyor.
- byNUMAN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Kral haraketasgsdga yazdı: ↑29 May 2021 14:55 hızlı koşanlar hem sayıca fazla hem de kesmesi en kolay yaratıklar arasında geliyor. özellikle komet-merlin takılar iyi para ediyor ama zincir-merlin takılar da ucuz sayılmaz. kurt mağarasında kendine güzel bir yer bul derim ben. tek problem işporta yapmak oluyor ama kasa erişimi vs. ile hafifletilebilecek bir problem. bol şanslar.
Oha doğru ben onu hiç düşünmemiştim. Şu şekil olsun o zaman:
"Tek sorun işporta oluyor ama onda da şöyle yapıyoruz; çanta donduktan sonra son pahalı(zırh vb.) torba düştüğünde o torbayı açıyoruz. Çanta dolu olduğu için torbayı alamıyoruz ama kapatmıyoruz da. Gidip biyerde usulca ölüyoruz ve babıalide işporta yaparken o açık torbayı da alıyoruz. Bol şanslar
Etkileşim için uzak mesafedesiniz!asgsdga yazdı: ↑02 Haz 2021 10:16Oha doğru ben onu hiç düşünmemiştim. Şu şekil olsun o zaman:
"Tek sorun işporta oluyor ama onda da şöyle yapıyoruz; çanta donduktan sonra son pahalı(zırh vb.) torba düştüğünde o torbayı açıyoruz. Çanta dolu olduğu için torbayı alamıyoruz ama kapatmıyoruz da. Gidip biyerde usulca ölüyoruz ve babıalide işporta yaparken o açık torbayı da alıyoruz. Bol şanslar![]()
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Borgia yazdı: ↑02 Haz 2021 19:06Etkileşim için uzak mesafedesiniz!asgsdga yazdı: ↑02 Haz 2021 10:16Oha doğru ben onu hiç düşünmemiştim. Şu şekil olsun o zaman:
"Tek sorun işporta oluyor ama onda da şöyle yapıyoruz; çanta donduktan sonra son pahalı(zırh vb.) torba düştüğünde o torbayı açıyoruz. Çanta dolu olduğu için torbayı alamıyoruz ama kapatmıyoruz da. Gidip biyerde usulca ölüyoruz ve babıalide işporta yaparken o açık torbayı da alıyoruz. Bol şanslar![]()
![]()
2 haftadır kasıyorum henüz düşüremedim söylediklerinizi. Sanırım başka bir yol bulmaya çalışacağım. Fazla şanssız çıkıverdimasgsdga yazdı: ↑31 May 2021 19:27kometler 4m civarına gidiyor. zincirler de 2.5-2m'ye satarsın en kötü. şanslıysan alman-okucu falan denk getirirsen 5-6m'ye kadar yolu var. hemen düşseydi zaten bu kadar para etmezdi kardeş zengin olmak kolay değil.
eğer loxosceleslere kadar ilerleyebilirsen zaten senden kralı yok. orda saatlerce kasarsın ama dikkat et son alfa'nın orda bacak tutarsa tüm yol boşa gidiyor.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Sistem çok güzel bence birşeyi isteyince olmuyor bu oyunda haftalarca ayarlarca takı düşürmeye çalış düşmüyor ama birisi hakir vs giderken 1 slot kesiyor çift efsunlu takı alıyorPlafect00 yazdı: ↑14 Haz 2021 14:482 haftadır kasıyorum henüz düşüremedim söylediklerinizi. Sanırım başka bir yol bulmaya çalışacağım. Fazla şanssız çıkıverdimasgsdga yazdı: ↑31 May 2021 19:27kometler 4m civarına gidiyor. zincirler de 2.5-2m'ye satarsın en kötü. şanslıysan alman-okucu falan denk getirirsen 5-6m'ye kadar yolu var. hemen düşseydi zaten bu kadar para etmezdi kardeş zengin olmak kolay değil.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Selam gençler,Borgia yazdı: ↑02 Haz 2021 19:06Etkileşim için uzak mesafedesiniz!asgsdga yazdı: ↑02 Haz 2021 10:16Oha doğru ben onu hiç düşünmemiştim. Şu şekil olsun o zaman:
![]()
Borgia yanlış hatırlıyorsunuz çünkü o zaman uzak mesafedesiniz uyarısı yoktu. Öldüğümüz zaman üstümüzü çıkarabiliyor idik
Sevgilerimle.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bahsettiğin hata 39 level iken mıydı bende yeni başladığım zamanlardı ama hiç öyle birşey denemedimAlicavus yazdı: ↑19 Haz 2021 22:45Selam gençler,Borgia yazdı: ↑02 Haz 2021 19:06Etkileşim için uzak mesafedesiniz!asgsdga yazdı: ↑02 Haz 2021 10:16Oha doğru ben onu hiç düşünmemiştim. Şu şekil olsun o zaman:
![]()
Borgia yanlış hatırlıyorsunuz çünkü o zaman uzak mesafedesiniz uyarısı yoktu. Öldüğümüz zaman üstümüzü çıkarabiliyor idik
Sevgilerimle.
Ozamanlar tertemizdi oyun ya kimin akilina gelirdi ki oyun hatası
Champion Class