Hepsine Cevap İstiyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
osman19
İskele Babası
İskele Babası

Hepsine Cevap İstiyorum

Mesaj gönderen osman19 »

1 Sorum:Öncelikle mrblar ilk önce sizlere şu sorum olcaktı neden karakter aktarımlarında 3 tane hakkımız var misal ben mynetten ttnete geçtim sonra ttnet aboneligimi maddi durumlar yüzünden kapadım ve bir daha açamadım çarım silinmeyecek ama ttnet aboneligim kapalı oldugu halde başka bir pc de ttnet oyun hesabım ile çarıma girebilecekmiyim ve neden 3 hak veriyorlar bence sınırsız olmalı vede tek tek neden çarları aktarıyoruz kökte hesabı taşıma olsa daha kolay olur.

2 Sorum:Yaratıkların neden çok doguyor ben şuana kadar bir sürü online oyun oynadım sadece ikvde böyle çok agır yaratık doguşunu gördüm bir yaratık 4 dakkada anca doguyor zaten küçücük haritalar var oyunda yaratık sayısı ve çeşidi az kasmaya yer yok bide geç dogunca kimse kasamıyor adam gibi misal yaratıklar 5-10 saniye gibi bir sürüde dogsa kişi başına nerden baksan 10 yaratık düşer bence bombacılar hariç yaratıklar hızlı dogmalı adam gibi kasmak için.bu ikv nin sunucu makınalarının dandikliginden oluşabilir bu geç dogma olayı ama artık ttnet ile ortaklar ttnettte boru degil kcoa bir şirket adam gibi bir sunucu makınası alınsın...

3 Sorum:Bu hatadan bıktım ya tak görevi vericem kritik hata yediniz bu hata betadan beri yani en son 25 levelden beri var hala düzeltilemedi buna bir çare bulunmasını istiyoruz.

4 Sorum:Görevler neden kaldıgı yerden devam etmiyor misal 20 tane yaratık kesme görevimiz var 10 tane kestik bi işimiz çıktı veya internetten kaldı 10 tane kesmiş olsak geriye 10 tane kalsa oyundan çıksak o 10 taneyide sonra kessek olmazmı yani bence süper olur devam etmeli görev olsun yani...

5 Sorum:Yeni levellerde artık hep aynı yaratıkları istemiyoruz ve dag dere tepe çizmenizi istemiyoruz yeraltına girince hayel kırıklıgına ugradım ya adamlar 6-7 ay bunlarımı çizdi dedim yine full cin ve tepegöz dolu heryer farklı bişi gelmedi gözüme yeni bölümlerde yaratık çeşidine önem verilmeli bence....

6 Sorum:
O kadar şeyi yapmışsınız birşeyi unutmuşsunuz neden domuzda banka yok birşey için taa babı aliye gidiyoruz savaşçılar neysede depar ile gidiyor onlar bile bazen üşeniyor gitmeye şifacılar ve büyücüler ise zaten eziyet gitmek oraya yani domuza banka koyulmalı vede meranda ölünce neden domuzda doguyoruz bence meranda dogmalıyız...

7 Sorum: Pilinin Labirentine Satıcı Koyulmalı yani işportacı koyulmalı çantaları boşaltmak için yol kat etmeyelim salonada örs lazım bir tane....

8 Sorum:Yeni levellerle birlikte artık şu büyücülere ışınlanma ve çekme büyüsü gelsin ya herkez bi oh desin yollarda eziyet çekmemek için kolay ulaşım için bu gerekli ben ikvnin dosyalarında böyle bir yetenek gördüm ama gelirmi bilmem orasını:D

Valla benden bu kadar gerisi sizin takdiriniz :)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hepsine Cevap İstiyorum

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

3-4-6 Katılıyorum kesinlikle özellikle şu hata sorunu lütfen yöneticilerden rica edeyorum şu soruna bir çozum bulsunlar yoksa görevleri yaparken kalpten öldüreceksiniz milleti :mrgreen:
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

1. İlgim dışı..
2. Bombacı 5 snde bir çıksa bir dakikada 12 kez doğmuş olur plus sahibi bir kısı 1 dakikada 4 ex kasar 1 satte nerden baksan 1 level atlar bu mantıgına uygun geliyormu saçma..!
3. Haklısın..
4. Saçma geldi..
5. Yaratık çeşidi uygun bence..
6. Hikaye örgüsüne uymuyor..
7. Saçma..
8. Buda saçma..

Genellikle saçma sorular bıraz dusunerek yazsaydın sende anlardın sacma olduklarını sadece 3. soruda hak vermisim..
Kullanıcı avatarı
kurmayxnejdet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kurmayxnejdet »

3 - 4 - 6 - 7 - 8 Katılıyorum..
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Kullanıcı avatarı
Hunxemrehan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hunxemrehan »

Savaş Konuya bir cevap vereceksin 10 tane yer açmışsın tek yer açıp yazsaydın ya :mrgreen: :mrgreen:
Resim ATİLLA
Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan

Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön