Not: Oyunda hiç bir şeyi olmayan biri olarak bunları söylemiyorum tabii ki istersem her şeyi temin edebilirim, sadece gereksiz bir para bolluğu ve sistemi olduğu için bunu düşünüyorum.
BONOLAR SİLİNSİN
BONOLAR SİLİNSİN
Şahsi kanaatim bir gün Telekom fişi çekerse kimsenin çarını isteyemeyeceği gibi oyundan bono denilen malzemeyi tamamen kaldırarak para ticaretini rakamlar üzerinden gerçekleştirelim oynayan oynasın oynamayan veda etsin en azından temiz ve adil şekilde ikv hayatına devam edelim
Not: Oyunda hiç bir şeyi olmayan biri olarak bunları söylemiyorum tabii ki istersem her şeyi temin edebilirim, sadece gereksiz bir para bolluğu ve sistemi olduğu için bunu düşünüyorum.
Re: BONOLAR SİLİNSİN
dediğin mantıklı ama saçmalık olur adam 10 tane tılsımı bono karşılığı satıp o bonolarla ticaret yapmayı düşünüyorsa ilerleyen dönem için o ne olacak ? madenini tılsımını bonoya çeviren bi sürü insan var kimi maden stoklamayı seviyor kimi bono stoklamayı. Bono stoklayanlar isyan koparır
daha iyi bir fikrim var bonolar silineceğine direkt ikv'yi silsen nasıl olur reis hem sen yorulmazsın hem biz
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Mantıklı
Kökten çözüm.
- APRICITAS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Salvatore Brothers
Bonoları sildin diyelim okey, peki bu hilecilerin madenleri materyalleri kopyalaması olayına ne diyeceksin peki? Onu nasıl çözeceğiz.
Bonoların silinmesi hiçbir şeyi çözmez. Olayın derinindeki sorunu çözeceksin, yani kopyalanma olayına çözüm bulacaksın.
Bonoların silinmesi hiçbir şeyi çözmez. Olayın derinindeki sorunu çözeceksin, yani kopyalanma olayına çözüm bulacaksın.
- APRICITAS
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Oyun ile ilgilenen olduktan sonra çözülmeyecek sorun yok.
GM miydi forum moderatörü müydü tam hatırlamıyorum ama yetkili birinin forumda ''Bizlerin yarattığı İKV dünyasında bizden birşey saklayamazsınız.'' raconunu kestiğini çok iyi hatırlıyorum. Raconun altını dolduracak biri olsa, bütün sorunlar çözülür.
GM miydi forum moderatörü müydü tam hatırlamıyorum ama yetkili birinin forumda ''Bizlerin yarattığı İKV dünyasında bizden birşey saklayamazsınız.'' raconunu kestiğini çok iyi hatırlıyorum. Raconun altını dolduracak biri olsa, bütün sorunlar çözülür.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
-
- İri Fare Avcısı
Nerull: Hemen bonoları siliyoruz tm.MAESTRO yazdı: ↑13 May 2021 23:13 Şahsi kanaatim bir gün Telekom fişi çekerse kimsenin çarını isteyemeyeceği gibi oyundan bono denilen malzemeyi tamamen kaldırarak para ticaretini rakamlar üzerinden gerçekleştirelim oynayan oynasın oynamayan veda etsin en azından temiz ve adil şekilde ikv hayatına devam edelim![]()
Hadi kardeşiiiiiiiiim başka kapıya, aş evi değil burası.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bonoları nsilinmesi söz konusu bile olamaz
Her karkaterimde 600 700 t var x9 6milyom bonomu paraya çevirin silin np
Her karkaterimde 600 700 t var x9 6milyom bonomu paraya çevirin silin np
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
ben her şeyi satıp bırakalı çok oldu zaten, sadece çok gereksiz para var oyunda. Elemana bak aş evi değil diyor ulan parasını veripte sahip olunmayacak ne var bu oyunda herkes alım satımlarda hazır bekliyor