Cokxfenaxtakarim yazdı:sınır bence hiç bi zaman 19 değildi en az 25 diye biliyorum beta zamanında
Bu kesinlikle doğru arkadaşım.Hiçbir zaman sınır 25 lwlin altına düşmedi...DÜştüğünü iddia edenler o dönemleri hiç görmeyenlerdir emin ol.
Agrean yazdı:Ahh eski günler.Yeni bölgeler gelmesi güzel ancak şunu unutmayalım. Oyunun şuan %80 nı yenı gırmıs kişilerdir.Ve kendilierini betacılardan ustun gorenlerın sayısı buyuktur.
Betacı olmak yeni başlayanlara hava atmak değil onlara güzel oyunun beta oyuncusunun guzel yanını tanıtmaktır.
Betacı verilen selama karşılık verendir.
Betacı eşyasına savaşta kaybettiginde kaçmak yerine paşalar gibi karşısındakını tebrik edip eşyasını vermektir.
Betacı Plus'u olmasa bile en iyisidir.
Betacı eşya çıkaramayınca isyan eden değil çıkarmak için daha çok uğraşandır.
İşte güzel bir yorum. Aşşalamaktansa tebrik etmek sadece betada kaldı sanırım.
Ayrıca şunu belirtmek istiyorum bir betacı olarak.
Oyunda beta char diye birşey yoktur. Zira tam sürüme geçildiğinde tüm hesaptaki herşey silindi.
Sadece büyük küçük harf yazabilme ile ilgili değişlikten sora artık isimlerin sadece ilk harfi büyük olabiliyor.Bunlarda beta char olarak isimlendiriliyor.
yani bende diyorum niye 19 diyolar bende 28 aralıkta başladım dedim 3 gün üçünde 19 dan 25e mi yükseldi
Sanırım yanlışın var arkadaşım,3 gün içinde eklenti olmadı zaten gelen eklentide de 19'dan 25'e değil 29'a yükselmişti.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist yazdı:Forumda sürekli 'charım soyuldu,bilmem kim hırsızdır' gibi konulardan bıktık artık ve böyle bir konu açmak istedim umarım sıkılmadan okursunuz.Azda olsa o günleri hatırlatmak istedim...
*Her oyuna girince yazışma kanalında tartışma görmekten bıktıysanız ve özlüyorsanız 'Yetenekleri nasıl kullanıcam ?','Silah nerden alıyoruz ?' tarzında soruları..
*Sizde büyük mücadeleler vererek 19 Level char kastıysanız başlangıçta ve heyecan içinde beklediyseniz 29 level eklentisini..
*Bu gün labirente girdiğinizde sizde diyorsanız 'Ulan zamanında ne uğraştırmıştı şu Philitehos bizi,ne küfür etmiştim buna'..
*Özlediyseniz Handan ve İsmet'in Mısır Çarşısı yanındaki yerlerini ve aklınızdan çıkmıyorsa orda yaşanan curcunalar..
*Tek hedefiniz Meteor Tipi , Çarşı sokağı usulü item almaksa ve her şeyi bu itemlerle yapıyorsanız..
*O dönemde sizinde kahramanlarınız [GM]Abura ve [GM]Zwartan ise..
*Vs atmak için klana girmenin mecbur olduğunu hala hatırlıyorsanız..
*Ve unutmadıysanız Mısır Çarşısı önünde kalkan 60 level Taşkanat'ı ve saatlerce onu devirmek için verdiğiniz mücadeleleri..
*Hala aklınızdaysa bu günkü Eminönü Arz Sancak yerindeki 45 Level Kurt Adamlar..
*Labirent eklentisi geldiğinde Salonu bulmak için saatler harcadığınızı hatırlıyorsanız hala..
*İsmi Büyük - küçük yazmanın bu gün değer kazanacağını düşünmediyseniz hiç ve her çarınızı büyük - küçük harf yazarak actıysanız..
*Azcıkta olsa hatırladıysanız o günler ve gülümsediyseniz bu maddeleri okurken..
*Bu gün 'Kendimi bildim bileli betacıyım' diyenlere gülüp geçiyorsanız sadece.. Sizde özlüyorsunuz o günleri demektir...
Eminim bu gün oyunda betacıyım diye gezenler bu maddeleri okuyunca ' ulan eskiden Handan ve İsmet mısır çarısı yanındaymıs,Taş kanat eminönündeymiş' gibi tepkiler vericek ve betacı olmadıklarını anlaycaklardır...
2. maddeyi yanlış yazmışsın beta dönemindeyken sınır 25 leveldı.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz." smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Eğlenceli dönemlerdi ) Hatırlarım o zamanlar bilgisayarım yoktu .. Kuzenime gider haftasonları onda kalırdım . Bir hafta sonu bildiğim en iyi site olan Mynette (o zaman bildiğim en iyisi) bir reklam gördüm hemen açtım sayfayı .. Yalvardım abi nolur indirelim gibisinden Haftaya haftasonu indireceğim söz demişti .. Ve geldiğimde masaüstünde oyun'u gördüm nasılda sevinmiştim hemen kullgeretta isminde bir büyücü açmıştım .. ilk gün puan dağıtmayı öğrendim fare keserek 2 seviye oldum .. Daha sonrada mmorpg kültürüm 0 oldugundan kertenkele vb. canavarları kesemedim Bende uzun süre 2 seviyelik büyücümle eminönünde gezdimmm gezdimmm .. Haftalar geçti ve bir haftasonu geldiğimde bilgisayar çökmüştü Moralim bozuktu nerdeyse halamın kucağına atlayıp ağlayacaktım Ama ve lakin Kasım 2007'de 3 aylık bilgisayarıma internet bağlanması sonucu bu hiç unutamadığım oyuna geri döndüm ve bırakamıyorum Ama o zaman çoktan büyük-küçük kuralı kalkmıştı ve Kullgeretta ismiyle oyuna başladım 0'dan Sizin kadar Beta'cı olamasamda yaklaşık 3-3,5 ay her haftasonu bende Beta'cıydım Yazı için teşekkürler elinize sağlık
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
Cokxfenaxtakarim yazdı:sınır bence hiç bi zaman 19 değildi en az 25 diye biliyorum beta zamanında
Bu kesinlikle doğru arkadaşım.Hiçbir zaman sınır 25 lwlin altına düşmedi...DÜştüğünü iddia edenler o dönemleri hiç görmeyenlerdir emin ol.
Agrean yazdı:Ahh eski günler.Yeni bölgeler gelmesi güzel ancak şunu unutmayalım. Oyunun şuan %80 nı yenı gırmıs kişilerdir.Ve kendilierini betacılardan ustun gorenlerın sayısı buyuktur.
Betacı olmak yeni başlayanlara hava atmak değil onlara güzel oyunun beta oyuncusunun guzel yanını tanıtmaktır.
Betacı verilen selama karşılık verendir.
Betacı eşyasına savaşta kaybettiginde kaçmak yerine paşalar gibi karşısındakını tebrik edip eşyasını vermektir.
Betacı Plus'u olmasa bile en iyisidir.
Betacı eşya çıkaramayınca isyan eden değil çıkarmak için daha çok uğraşandır.
İşte güzel bir yorum. Aşşalamaktansa tebrik etmek sadece betada kaldı sanırım.
Ayrıca şunu belirtmek istiyorum bir betacı olarak.
Oyunda beta char diye birşey yoktur. Zira tam sürüme geçildiğinde tüm hesaptaki herşey silindi.
Sadece büyük küçük harf yazabilme ile ilgili değişlikten sora artık isimlerin sadece ilk harfi büyük olabiliyor.Bunlarda beta char olarak isimlendiriliyor.
yani bende diyorum niye 19 diyolar bende 28 aralıkta başladım dedim 3 gün üçünde 19 dan 25e mi yükseldi
Sanırım yanlışın var arkadaşım,3 gün içinde eklenti olmadı zaten gelen eklentide de 19'dan 25'e değil 29'a yükselmişti.
İKV güncelleyicinin en eskisine bir göz at istersen göreceksin 19 değil 25 olduğunu.
Böyle bir konu açtığın için Teşekkür ederim dostum bize o eski günlermizi hatırlattın ve çok da güzel yaptın o günlerin geri gelmesini bir çoğumuz ister ama İstanbul Kıyamet Vakti nin geliştiğini görmekte güzel kardeşlerim inş İKV daha güzel günler görecek herkese selamlar.
Saygılarımla
SIVASLISAMURAY yazdı:Böyle bir konu açtığın için Teşekkür ederim dostum bize o eski günlermizi hatırlattın ve çok da güzel yaptın o günlerin geri gelmesini bir çoğumuz ister ama İstanbul Kıyamet Vakti nin geliştiğini görmekte güzel kardeşlerim inş İKV daha güzel günler görecek herkese selamlar.
Saygılarımla
Haklısın ikv'nin geliştiğini görmek güzel.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."