Hortlakların Boş Olduğu Sunucu
- IKVFATALITY
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Game Of Karaköy
Hortlakların Boş Olduğu Sunucu
Ben Beyaz Köşk'te oynayan bir oyuncuyum. Sabah 6'da da girsem , 9'da da girsem 19'da da girsem hortlakta mutlaka birileri oluyor. Sıra alayım diyorum, 3 gün sonraya sıra alabiliyorum. Sıram geldiğinde de biri geliyor , kardeşim ne sırası öyle saçma şey mi olur diyor . Haklı aslında bir şey demiyorum. Dolayısıyla rahat rahat hortlak kesebileceğim bir sunucu arıyorum. Günde 3-4 saat boş olması yeterli. İsterse sabah 5 te olsun farketmez. Alarm kurar kalkarım :d Önerebileceğiniz bir sunucu var mı ?
Eminönü: onix - onixx - oonix
Re: Hortlakların Boş Olduğu Sunucu
Eminönünü tavsiye ederim. Çok nezih elit ve kültürlü insanların bulunduğu bir sunucu. Ayrı olarak çeşitli altkültürler de gelişmiştir. KS nedir kimse bilmez. Olası bir ks durumunda ks atan kişi dışlanır.
- IKVFATALITY
- Sahaf Yardımcısı
Orada mist miydi neydi bir amcamız var :d 50 li yaşlarda. Malum çok gündeme geliyor. Köşk Bağcılar ise EÖ 'de Çinçin Mahallesi. Bu iki sunucusan uzak durmak lazım :d Köşk'te fanatik keserken birden , nereden geldiği belli olmayan küfre maruz kalabiliyoruz. Meğer adam orada kasıyormuş, senin ananı bla bla diyor.. ulan noldu diyorsun. Görmüyor musun ben kasıyorum burada diyor. Görmedim kardeşim kusura bakma diyorsun.
Teşkilat ya da tılsım sunucularını tavsiye edebilirim.IKVFATALITY yazdı: ↑30 Nis 2021 01:03 Ben Beyaz Köşk'te oynayan bir oyuncuyum. Sabah 6'da da girsem , 9'da da girsem 19'da da girsem hortlakta mutlaka birileri oluyor. Sıra alayım diyorum, 3 gün sonraya sıra alabiliyorum. Sıram geldiğinde de biri geliyor , kardeşim ne sırası öyle saçma şey mi olur diyor . Haklı aslında bir şey demiyorum. Dolayısıyla rahat rahat hortlak kesebileceğim bir sunucu arıyorum. Günde 3-4 saat boş olması yeterli. İsterse sabah 5 te olsun farketmez. Alarm kurar kalkarım :d Önerebileceğiniz bir sunucu var mı ?
İstanbul Kıyamet Vakti'nin en seçkin sunucusudur. Çıkın çıkın gelin. : )
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Sanmıyorum hiç bir sunucuda boş olduğunu belki sakın sunucularda belli saatlerde boş olabilir bu kararda takıntıli olmamak lazım hortlaklara ya
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Eminönü elit bir sunucu tavsiye ederim.
Köşkteyim bende dediğiniz gibi aylar sonraya sıra veriyorlar

Tılsım sunucusuna bir bakın derim.
Köşkteyim bende dediğiniz gibi aylar sonraya sıra veriyorlar
Tılsım sunucusuna bir bakın derim.
-
- Sahaf Yardımcısı
Teşkilatta ful dolu dostum maalesef ki başka sunucudan o kadar çok kişi geldi ki hortkak kasmaya fln ne zaman girersem gireyim dolu oluyorLethieN yazdı: ↑30 Nis 2021 07:42Teşkilat ya da tılsım sunucularını tavsiye edebilirim.IKVFATALITY yazdı: ↑30 Nis 2021 01:03 Ben Beyaz Köşk'te oynayan bir oyuncuyum. Sabah 6'da da girsem , 9'da da girsem 19'da da girsem hortlakta mutlaka birileri oluyor. Sıra alayım diyorum, 3 gün sonraya sıra alabiliyorum. Sıram geldiğinde de biri geliyor , kardeşim ne sırası öyle saçma şey mi olur diyor . Haklı aslında bir şey demiyorum. Dolayısıyla rahat rahat hortlak kesebileceğim bir sunucu arıyorum. Günde 3-4 saat boş olması yeterli. İsterse sabah 5 te olsun farketmez. Alarm kurar kalkarım :d Önerebileceğiniz bir sunucu var mı ?
İstanbul Kıyamet Vakti'nin en seçkin sunucusudur. Çıkın çıkın gelin. : )
Ankaya git
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Anka’ya bekleriz mubarek 
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- IKVFATALITY
- Sahaf Yardımcısı
Anka'ya geçtim , sabah 6.20 de girdim , 7.30 a kadar boştu. Kastım. 7.30 'da bir arkadaş geldi
Yani en azından sabah vakitlerinde boş olması iyidi. Öğleden sonra ise köşkten pek farkı yok.