Merhaba şok içerisindeyim,hesabımdan 40.000 bonom silinmiş. Kopya yapmadım alışverişlerimin ssleri ve video kayıtlı var.
Desteğe ulaştığımda kritik hata lehine bir şeyler diyor ama ben bir şey yapmadım.
400T para onca emek boşuna mı gidecek, ne yapabiliriz yapılabilecek bir şey var mı ?
Paramı geri istiyorum onca oynayıp maden çekiyim günlerimi harcıyım akçe alıp maden arttırıcı alıyım satıyım bir de onları el de var 0.
400T yi ben tek sefer de yapmadım. Onlarca alışveriş yaptım. Kritik hata benim bildiğim oyundan düşmek nasıl lehime kullanabilirim bilmiyorum.
Gönüllü destekler ekibinin envanterlere müdahale etmediğini okudum(kritik hata dışında). Fakat ben kritik hata yapmadım ki benim suçum ne
BONO SİLİNMESİ HAKKINDA.
- EminonuKasifi
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: BONO SİLİNMESİ HAKKINDA.
EminonuKasifi yazdı: ↑29 Nis 2021 05:01 Merhaba şok içerisindeyim,hesabımdan 40.000 bonom silinmiş. Kopya yapmadım alışverişlerimin ssleri ve video kayıtlı var.
Desteğe ulaştığımda kritik hata lehine bir şeyler diyor ama ben bir şey yapmadım.
400T para onca emek boşuna mı gidecek, ne yapabiliriz yapılabilecek bir şey var mı ?
Paramı geri istiyorum onca oynayıp maden çekiyim günlerimi harcıyım akçe alıp maden arttırıcı alıyım satıyım bir de onları el de var 0.
400T yi ben tek sefer de yapmadım. Onlarca alışveriş yaptım. Kritik hata benim bildiğim oyundan düşmek nasıl lehime kullanabilirim bilmiyorum.
Gönüllü destekler ekibinin envanterlere müdahale etmediğini okudum(kritik hata dışında). Fakat ben kritik hata yapmadım ki benim suçum ne
Belli bir limitin üstünde bono oldumu çantanda siliniyor 200 e kadar sanırım o bile fazla istersen slot kes tek tek agoptan çek silerlerdi o kadar bonoyu ...
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
bende 400 vardı hiçbir sıkıntı olmadı. Sürekli ESC atan biriyim hatta oyundaki en çoo escyi ben atıyorumdur rahat. Hiç böyle bir şey başıma gelmedi oyun sanırım auto ban atıyor bunun atılan bireysel bir ban olduğunu düşünmüyorum. Bu arkadaşta güme gitmiş. Geçmiş olsun diler,en yakın zamanda oyunu bırakmasını öneririm.Equalero yazdı: ↑29 Nis 2021 06:36EminonuKasifi yazdı: ↑29 Nis 2021 05:01 Merhaba şok içerisindeyim,hesabımdan 40.000 bonom silinmiş. Kopya yapmadım alışverişlerimin ssleri ve video kayıtlı var.
Belli bir limitin üstünde bono oldumu çantanda siliniyor 200 e kadar sanırım o bile fazla istersen slot kes tek tek agoptan çek silerlerdi o kadar bonoyu ...
Kendi ana karakterimde bono hiç taşımıyorum. İksir vs bir şey alacağım zaman yedek hesaptan alışveriş yapıyorum(o Çar dizilidir.) birkaç gün orada tutup ana karakterime alıyorum. Aldığım ürünlerden bile ban yeme riski var. Maalesef böyle bir yöntemle çalışıyorum artık.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Oyunu oynayabilmek için özel çaba gösteriyor artık insanlar lol
Benim 49 seviye kasa karakterimden (eski şifacım olur oynardım onunla) madenlerimin bir kısmı silindi.Hepsi ticaretle yapılmıştı ve ekran görüntüleri mevcut.Mesela 232 menekşe elmasta 32 kalmış gibi.Çöp madenlere kadar böyle.Hesap şifresi sadece bende var.Çalınma oldu desem,o zaman hepsi giderdi ki öyle linke tıklamakmış programmış işim olmaz.Yıllardır en sevdiğim şey şu oyunda maden çekmek,almak satmak idi.Kaldı ki hayatımda ilk defa kasa yapmıyorum, ne zaman üretimler başladı ejder asa/ashap vs o zaman kasa yapmaya biriktirmeye başladım ki canım bir üretim isterse madensiz asla kalmayayım diye.
yaklaşık 10 sene önce bende ekipte bir zaman görev aldım.Hesabımda son plus yüklü temmuzda bitecek.Kimlere nerelere yazmadım ki,kimseyle ilgisi yokmuş.İyi madem öyle olsun.Ben bu oyuna başladığım da üniversiteye yeni başlamıştım,gençliğin eski dostukların anısına akşamları 1-2 saat girip bakıyordum yoksa çok vakti olan bir insan değilim,işimin tam sezonu başlıyor araziden başımı kaldıramam.Çok yakın arkadaşlarım da oldu,vefat edenlerin karakterleri loncaları hala duruyor silemedim.Oyun bu kadar işte.Bunun böyle olacağı sobee kapanıp ttnete devrolduktan sonra belliydi.Geç kalmış bir patlama oluyor oyunda.Ne kimseye tavsiye ederim ne de oynasın diye destek olurum.
yaklaşık 10 sene önce bende ekipte bir zaman görev aldım.Hesabımda son plus yüklü temmuzda bitecek.Kimlere nerelere yazmadım ki,kimseyle ilgisi yokmuş.İyi madem öyle olsun.Ben bu oyuna başladığım da üniversiteye yeni başlamıştım,gençliğin eski dostukların anısına akşamları 1-2 saat girip bakıyordum yoksa çok vakti olan bir insan değilim,işimin tam sezonu başlıyor araziden başımı kaldıramam.Çok yakın arkadaşlarım da oldu,vefat edenlerin karakterleri loncaları hala duruyor silemedim.Oyun bu kadar işte.Bunun böyle olacağı sobee kapanıp ttnete devrolduktan sonra belliydi.Geç kalmış bir patlama oluyor oyunda.Ne kimseye tavsiye ederim ne de oynasın diye destek olurum.
- EminonuKasifi
- Acemi Savaşçı
4thEspada yazdı: ↑29 Nis 2021 07:41bende 400 vardı hiçbir sıkıntı olmadı. Sürekli ESC atan biriyim hatta oyundaki en çoo escyi ben atıyorumdur rahat. Hiç böyle bir şey başıma gelmedi oyun sanırım auto ban atıyor bunun atılan bireysel bir ban olduğunu düşünmüyorum. Bu arkadaşta güme gitmiş. Geçmiş olsun diler,en yakın zamanda oyunu bırakmasını öneririm.Equalero yazdı: ↑29 Nis 2021 06:36EminonuKasifi yazdı: ↑29 Nis 2021 05:01 Merhaba şok içerisindeyim,hesabımdan 40.000 bonom silinmiş. Kopya yapmadım alışverişlerimin ssleri ve video kayıtlı var.
Oyunu bırakıyorum zaten,ben sürekli şüphe içinde paralar döktüğüm bir oyunu oynayamam severek bırakıyorum keşke her şey düzgün olsa binler on binler döksem. Zevk alıyordum ama maalesef. 400T silinirse bugün yarın gelince yine silinir suçsuzum açıklamaları dahi yok.
- EminonuKasifi
- Acemi Savaşçı
Oyunu bırakıyorum, severek bırakıyorum,bir o kadar da üzünçlü, yapmadığım bir şeyden dolayı suçlanarak paramın silinmesi oyunla alakalı tüm ilişkileri bitirdi. Bırakacağıma dair konu açabilirim.4thEspada yazdı: ↑29 Nis 2021 07:41bende 400 vardı hiçbir sıkıntı olmadı. Sürekli ESC atan biriyim hatta oyundaki en çoo escyi ben atıyorumdur rahat. Hiç böyle bir şey başıma gelmedi oyun sanırım auto ban atıyor bunun atılan bireysel bir ban olduğunu düşünmüyorum. Bu arkadaşta güme gitmiş. Geçmiş olsun diler,en yakın zamanda oyunu bırakmasını öneririm.Equalero yazdı: ↑29 Nis 2021 06:36EminonuKasifi yazdı: ↑29 Nis 2021 05:01 Merhaba şok içerisindeyim,hesabımdan 40.000 bonom silinmiş. Kopya yapmadım alışverişlerimin ssleri ve video kayıtlı var.
geçen bir arkadaşımın başına geldi. 200 bin bonoyu 5 bin 5 bin ayırıyor uyuyor. Sabah bi giriyor 5 binler 50 olmuş. Madende bu durum senin başına gelmiş 200 madenin varsa 20 olarak atıyor sana. Yani aslında şansa bala olarak almıyor madeni. Belli bir küsürat olunca sistem direkt siliyor kopya olsun olmasın o madeni. Bu sefer sen denk geldin. Bakalım sıradaki kim. İşin ilginç yani yüzler basamağındaki rakamı veya birler basamağındaki rakamı siliyor oyun. Yazılımsal problemler başladı herhalde oyunda.Natulcien yazdı: ↑29 Nis 2021 13:08 Benim 49 seviye kasa karakterimden (eski şifacım olur oynardım onunla) madenlerimin bir kısmı silindi.Hepsi ticaretle yapılmıştı ve ekran görüntüleri mevcut.Mesela 232 menekşe elmasta 32 kalmış gibi.Çöp madenlere kadar böyle.Hesap şifresi sadece bende var.Çalınma oldu desem,o zaman hepsi giderdi ki öyle linke tıklamakmış programmış işim olmaz.Yıllardır en sevdiğim şey şu oyunda maden çekmek,almak satmak idi.Kaldı ki hayatımda ilk defa kasa yapmıyorum, ne zaman üretimler başladı ejder asa/ashap vs o zaman kasa yapmaya biriktirmeye başladım ki canım bir üretim isterse madensiz asla kalmayayım diye.
Aynen bahsettiğiniz gibi madenlerimin onlar veya yüzler basamağı silinmiş.Belli bir orantıda silinme yok.Yani her 3. derece en nadide saflardan 200er tane , çöp denilen 1. derece madenlerden 150şer tane silinme gibi değil. 3276 meşe odunu kalmış 327, 184 taaffeite kalmış 18 gibi... Bende bunun yazılımsal bir sorun olduğunu düşündüğüm için oyunun artık patlamaya başladığını ifade ediyorum çevreme