Yeni karakter

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Yeni karakter

Mesaj gönderen Galette »

Arkadaşlar yeni karakter kasmak istiyorum tilsimlar mevcut Hole götürdüm cari fakat slotlardan Xp gelmiyor nasıl kasabilirim yardımcı olursanız sevinirim
FERASET
zahH
Kullanıcı avatarı
Borgia
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Re: Yeni karakter

Mesaj gönderen Borgia »

Galette yazdı: 19 Nis 2021 11:35 Arkadaşlar yeni karakter kasmak istiyorum tilsimlar mevcut Hole götürdüm cari fakat slotlardan Xp gelmiyor nasıl kasabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar;

Karaköy genişleme paketiyle birlikte tecrübe kazanımına grup içinde seviye farkı kuralı getirildi. Gruptaki en yüksek seviyeli oyuncu baz alınmak suretiyle, gruptaki karakterler arasında 10 seviye farktan sonra kazanılan tecrübe puanı her seviyede %10 azalacak şekilde düzenlendi. Aradaki fark 20 seviyeye ulaştığında ise düşük seviyeli karakter hiç tecrübe puanı alamayacaktır.

Bilginize.

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
sawasqq
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sawasqq »

sana tavsiyem düz elle 35 e kadar fln sonra sivri ara fareköyü girişine götür çarını orda 5 tane fareadam terbiyeci var birbirine yakın sen vur bi arkadaşın kessin tanesinde 15 exp e yakın exp veriyor tanesinden orda rahatça kasabilirsin. ben öyle yaptım 40 lwl e kadar orda kastım. sonrası görevlerle ve elle kastım
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Mesaj gönderen ismailaslan »

Önce hesabını minimum 15 seviye yapıp sivri adada taş kanatlarda önce düşük seviye karakterinle vurarak rahatlıkla 35 40 seviyeye kasabilirsin sonrasında görevleri yaparak 45 oluyorsun zaten. Sığınak junon gaffar derken 50 52 falan oluyor sonrası zaten karaköy
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön