Merhaba 2 yıl aradan sonra tekrar başladığım oyunda sistem aynı şekilde devam ediyor..
Oyun genelinde insanların boss kesmeleri gittikçe zorlaşmakta boss kesimleri tamamen kimliği belirsiz insan denemeyecek varlıkların keyfine göre yapılıyor kesim ortasında gelip bütün slotları kucağımıza bırakıp grubun ortasında bomba düşürüp fanatik usta patlatıp birde alaylı aşağılayıcı konuşmasını tamamlayıp çekip gidiyor. Ve ben oyun oynarken video almadığım için haksız oluyorum.
Bu oyun ne kadar ücretsiz denilsede plus paketi olmayan 06:00-10:00 arası oynayabiliyor ancak düzenli ödemeler yaparak oynadığımız oyunda tamamen oyun hatasından faydalanarak ayakkabısına kadar üretimini yapmış 3 günlük insanların yüzünden ben ve benim gibi 10 yılı aşkın zamandır emekleriyle oyununa devam edip birşeyler yapmaya çalışan ancak bir hakir bir büyük büyücü kesmek istediği zaman 13-15 yaşında emeğe saygısı olmayan çocukların insafına kalmış vaziyette boss kesmeye çalışıyor.
Biz bu oyunu oynarken video kaydı açmak zorunda değiliz boss kesimlerine bir çözüm bulunmalı artık. Ben ceketimi eldivenimi üretmek değil bosslardan düşürmek istiyorum normal olarak yönetimi oyunu en başından beri destekleyen insanlar gibi emeğe davet ediyorum.Çözümü ne olur bilmiyorum ancak bu şekilde yürümediği aşikar.
Karaköy Boss Kesimleri Hk.
Re: Karaköy Boss Kesimleri Hk.
Karaköy'ü grup bölgesi mantığın da tasarladıkları için,bu sorunları yaşıyoruz. Açık bölgeye,grup bölgesi sisteminin entegre edilmesinin ne mantığı var ki? Normal slot çekiyoruz, ikili üçlü geliyor,şaka gibi. Lider,tırpan hatta bıçakçı,bir büyücü ve şifacının tek başına kesmesi imkansız,illa 2-3 büyücü grup olarak kesecek,eee ben ne anladım şimdi, bunları tek başıma kesemiyorsam ne mantığı var ki açık bölgenin. Yeraltı zamanı üstüm de iyi bir büyücü itemi olmasa da,tek başıma meran büüyücü,buz büyücü kesebiliyordum, zaten böyle olması gerekirdi.