TheMist?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: TheMist?

Mesaj gönderen LethieN »

Sancakxyazar yazdı: 19 Nis 2021 19:59 3 buçuk gün olmuş hala açıklama gelmemiş ilginç :)

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
yekpare
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yekpare »

iletimi silip sonra da 5 günlük ceza vermişlerdi. baktım cezam şimdi açılmış. vallahi çok komik :)
Sadece ahmaklar ölülere borçlu kalır.
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

yekpare yazdı: 20 Nis 2021 21:02 iletimi silip sonra da 5 günlük ceza vermişlerdi. baktım cezam şimdi açılmış. vallahi çok komik :)
İlgili içeriğiniz forum kuralları madde 5 istinaden kaldırılmış olup tüm uyarılarımıza rağmen mevcut tutumunuzu sürdürmeniz nedeni ile forum hesabınız 18.04.2021 tarihinde 1 gün uzaklaştırıldığınız görülmektedir. Tarafınıza verilen uzaklaştırmanın 5 gün olduğunu ifade ederek ne gibi bir algı oluşturmaya çalıştığınızı anlayamadık. :thinking_face:
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
AeternaVictrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen AeternaVictrix »

AhiEvran yazdı: 20 Nis 2021 23:07
yekpare yazdı: 20 Nis 2021 21:02 iletimi silip sonra da 5 günlük ceza vermişlerdi. baktım cezam şimdi açılmış. vallahi çok komik :)
İlgili içeriğiniz forum kuralları madde 5 istinaden kaldırılmış olup tüm uyarılarımıza rağmen mevcut tutumunuzu sürdürmeniz nedeni ile forum hesabınız 18.04.2021 tarihinde 1 gün uzaklaştırıldığınız görülmektedir. Tarafınıza verilen uzaklaştırmanın 5 gün olduğunu ifade ederek ne gibi bir algı oluşturmaya çalıştığınızı anlayamadık. :thinking_face:
TheMist konusunda ne zaman doğru düzgün bir açıklama yapacaksınız? 1 gün 5 gün konularını bırakıp onunla ilgilenelim.
İKV aile şirketi mi ? Kimdir bu TheMist. Kafasına göre blok ve susturma atıyor.
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

7 sayfa ileti olan konuda cidden cevap vermeniz gereken ileti bu mu Sayın AhiEvran?
nirvanx235
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen nirvanx235 »

Furkaaaaann yazdı: 21 Nis 2021 00:55
7 sayfa ileti olan konuda cidden cevap vermeniz gereken ileti bu mu Sayın AhiEvran?
Harbiden onca kişi şikayetlerini dile getirmiş AhiEvran in takıldığı nokta cezanın süresi şaka gibiler yemin ediyorum
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

İlgili konu hakkında gerek forumlarımız içerisinde gereksede oyun evresi içerisinde bir çok kez açıklamalarda bulunmuştum. Yukarıda verdiğim cevap ise; Bazı kişi/ler bu konu hakkında kendince farklı bir algı oluşturarak destek ekibimizi itibarsızlaştırmaya dönük söylemleri olması nedeni ile verdiğim bir cevap idi..
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
theanstar
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen theanstar »

AhiEvran yazdı: 21 Nis 2021 01:34
İlgili konu hakkında gerek forumlarımız içerisinde gereksede oyun evresi içerisinde bir çok kez açıklamalarda bulunmuştum. Yukarıda verdiğim cevap ise; Bazı kişi/ler bu konu hakkında kendince farklı bir algı oluşturarak destek ekibimizi itibarsızlaştırmaya dönük söylemleri olması nedeni ile verdiğim bir cevap idi..
Susturmayı atan da sizsiniz, birkaç saat sonra kaldıran da sizsiniz bu nasıl bir çelişki anlamış değilim. Yetkili ekipte değil diyorsunuz adamla konuşan herkes neden sus alıyor?
Bölgeden küfür edenlerin bile oyundan düşürülmesi saatleri buluyorken bu oyuncular çık gir yapmadan nasıl sus aktif oluyor. Normal durum mu bu?
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

AhiEvran yazdı: 21 Nis 2021 01:34
Verdiğiniz cevaplar ile gerçekleşen olaylar maalesef açıklanamıyor Sayın AhiEvran. Destek ekibi ve yönetim kendi kendini itibarsızlaştırıyor buraya cevap vermedikleri her saat. Fotoğraflarla kanıtlı olan bir durumu nasıl olur da inkâr edebilirsiniz? İnsanların aklıyla alay etmeyin ve gerçekten bir açıklama yapın lütfen. Açıklama yapması gerekip de forum kullanıcı adı şifrelerini unutanları da çağırabilirsiniz konuya mesela.. :thinking_face:
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LethieN »

Uyarı mı? Benim hesabıma hangi uyarıdan sonra 1 günlük yasaklama verdiniz? Eleştiri kabul etmiyorsunuz, size seviyeli şekilde yapılan mizah iletilerini siliyorsunuz. Forumda son aylardır çok ciddi bir şekilde moderasyon uyguluyorsunuz. TheMist'in yaptığı Usulsüzlük bir çok oyuncu tarafından tescil edildi. Biz oyunculara değer verip tatmin edici açıklamada bulunmak yerine "TheMist adlı karakterin oyun dünyamız içerisinde her hangi bir yetkisi bulunmamaktadır." diyorsunuz, tamam. Size inanıyoruz. Lakin bu kullanıcı nasıl oluyor da böyle kendi menfaatleri doğrultusunda hareket edebiliyor? İstanbul Kıyamet Vakti'ne gönül vermiş bu vefakar oyunculara nasıl oluyor da korku salıyor...

Kendi menfaatleri doğrultusunda, keyfi hareket edip, oyun dünyamızda hiçbir yetkisi bulunmayan bu şahıs; çağımızın çok çok gerisinde kalmış, bu camiaya gönül vermiş biz oyunculara hiçbir moderasyona ve usüle uymaksızın böyle ağır cezalar nasıl veriyor? Bu soruları sormak - öğrenmek biz oyuncuların en doğal hakkıdır.

Günümüz oyunlarına kıyasla çok geriden kalan oyunumuza gönül verip ayakta tutuyorsak; İstanbul Kıyamet Vakti'ne verdiğimiz değerin göstergesidir. TheMist, gibi şahıslara bu camiaya gönül vermiş insaları ezdiriyorsunuz, ezdirmeyin. Umarım yine yeniden panodan yasaklama almam, hosca kalın. : )

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön