Merhabalar, iyi forumlar
Geçen sefer konu açmıştım sağolsun değerli yöneticimiz(!) onu genel etkileşim bölümünden alıp genel sohbete taşımış, artık daha fazla insanın görmesini mi istemiyor yoksa kurallar mı bunu emrediyor bilmiyorum fakat önce bunu söylemem gerekiyordu.
Aynı saate iki tane video çektim. Biri sürekli olarak oynadığım Beyazköşk sunucusunda biri ise sırf ping test etmek için girmeye çalıştığım anca doluluktan 3. seferde girdiğim Eminönü sunucusunda(Premium hesabım var). Aradaki ping farkı o kadar moral bozuyorki kendimi 2. sınıf oyuncu hissediyorum. Nedir bu bize yaşattıklarınız? Biz oyuncu değil miyiz madem değilsek söyleyin ona göre bırakıp gidelim oyunu.
Beyazköşk için Ping değerlerini gösteren video : https://youtu.be/WbN2UIAD9Mg
Eminönünun mükkemmliğini gösteren video : https://youtu.be/bXn51Sw3TsI
Ek olarak belki bunu yönetici arkadaşımız taşımaz ise çoğunluğun görmesi için diğer mesajımı buraya ekliyorum.
Merhabalar öncelikle iyi forumlar.
İstanbul kıyamet vakti severek oynadığım bir oyun fakat lag problemleri ve çökme problemleri oyundan aldığım zevki azaltıyor. Oyun her ne kadar ücretsiz olsa dahi oyunda neredeyse premium hesabı olmayan insan yok. Buna rağmen hala çökme problemleri yaşanıyor. Çökme problemlerini hadi bir şekilde hallediyoruz. Oyuna hızlı girebiliyoruz ondan yana problemimiz yok fakat lag problemi cidden Eminönü sunucusuna bir defa girdikten sonra çok daha sinirimi bozdu. Ben anlamıyorum Eminönü gibi kalabalık bir sunucuda yüksek lag yokken nasıl Beyazköşk sunucunda çok yüksek ping oluyor. Eminönünde yazdığım mesajın bile anında gittiğini hissedebilirken Beyazköşk bana onu hissetirmiyor hareketlerim çok daha yavaş gidiyor cidden bunu anlamıyorum. Eminönünde oynayan oyuncular premium da biz sıradan insanlar mıyız?
Oyun tamamen TÜRK yapımı üstelik şuanki sahibi Türkiye'de internet altyapısının neredeyse yüzde 90'ınına sahip olan bir ISS. Buna rağmen bu şekilde kötü sunucu yapılmasının sebebi nedir? Oyunu artık önemsemiyor musunuz? O zaman oyunu kapatıp en azından bizim bu acımıza son vermeye ne dersiniz. Oyunu oynamak istiyorum ama lag sayesinde bütün moralim bozuluyor.
Eminönü ve Beyazköşk Ping Farkı
Eminönü ve Beyazköşk Ping Farkı
Afkbornn
-
- Acemi Savaşçı
Re: Eminönü ve Beyazköşk Ping Farkı
Bu rezillik teşkilattada senelerdir devam ediyor. Elinizi taşın altıpa koyup serverlere bi el atsanız diyoruz artık. Eminönü gibi dolu bir sunucuda bir gram lag yok iken en dolu 2. sunucu olan köşkte deli gibi lag var. Sunucu daha dolu iken o videodaki lagdan daha fazlası ortaya çıkıyor. Acilen düzeltilmesi lazım. 1 sene evvel böyle bir sorun yoktu köşkte.
Ben oyuncu sayısı arttığı için bir sunucuda performansın düştüğü, bu da oyunu laglı hale getirip,çökerttiği ve geri sardığı için sunucu aktarımını eminönüye kapanmasını istemiştim. Böyle bir şey düşünmüyorlar birkaç aya bu geri sarmalar o kadar çok olacakki bak sebebini söylüyorum ama yapan yok ya sunucu limitini arttırcan yada aktarımı kapatcan oyun acayip kasıyor karaköyde neden? Oyuncu çok,limit az. Performans bitik.
Bir de sunucu için ayrılan tüm kapasitenin tek bölgeye yığılıyor olması da bunu etkiliyor olabilir. Çözümü var mı, var ama yapacak kimse olduğunu sanmıyorum.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bir çok sunucudan köşke bir yığılma oldu.
Akşamları oynanmaz hale geldi denilebilir....
Akşamları oynanmaz hale geldi denilebilir....
-
- Acemi Savaşçı
Arkadaşlar bu söylediğiniz şeyler eminönünde neden olmuyor ? Eminönüne plusunuz olsa bile bi ara full dolu olduğundan giremiyorsunuz. Teşkilatta neden bundan beteri var ? Sunucuyu kontrol etmeye tenezzül bile etmiyorlarda ondan. Bu rezil rüsva lagın içinde oynuyoruz. Teşkilatı senelerdir düzeltmeyen köşkü hayatta düzeltmez. Bu rezil yöneticiler gitmediği sürece bu oyunda hiçbir ilerleme kaydedilmez maalesef.