Sizce Hızlı Destek Gerekli mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sizce Hızlı Destek Gerekli mi ?

Mesaj gönderen dade1302 »

2021 yılında gelinen nokta ile birlikte hızlı desteğin İKV'ye etkisi nedir ? Bence, artık hızlı desteğin yapabileceği bir şey yok.

- Hızlı destekle sorabileceğimiz yeni bir soru yok. Yeni bir soru olması için yenilik gerekiyor. Eski soru sorarsak eskiden cevabını verdik deniliyor.
- Ceza itiraza hızlı destek bakmıyor.
- Hızlı destekten görüş öneri yapılmıyor.
- Oyunda gelişen olaylara hızlı destek müdahale etmiyor.
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sizce Hızlı Destek Gerekli mi ?

Mesaj gönderen asgsdga »

son 1,5 yıldır gördüğüm en mantıklı başlık bu. tebrik ediyorum çok güzel düşünmüşsün. hızlı destek artık sadece gmlerin kendilerini bişey yapıyomuş gibi hissetmesi için varlığını sürdüren bir uygulama. yüzeysel konulara verdikleri subjektif ve kopyala/yapıştır cevaplar artık tekrarın da tekrarına girmiştir. zamanında oyun mekanikleri hakkında sorduğum sorulara ise doğru cevap alamadığım için soru sormayı bırakmıştım. zaten oyundaki sorunların %90'ı hızlı desteğin değil geliştirici ekibin cevaplaması gereken sorunlar. ki burada cevaptan kastım yazılı bir metin değil, hata ayıklama ve stabilizasyon çalışmalarıdır.
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen dade1302 »

asgsdga yazdı: 17 Nis 2021 23:05 son 1,5 yıldır gördüğüm en mantıklı başlık bu. tebrik ediyorum çok güzel düşünmüşsün. hızlı destek artık sadece gmlerin kendilerini bişey yapıyomuş gibi hissetmesi için varlığını sürdüren bir uygulama. yüzeysel konulara verdikleri subjektif ve kopyala/yapıştır cevaplar artık tekrarın da tekrarına girmiştir. zamanında oyun mekanikleri hakkında sorduğum sorulara ise doğru cevap alamadığım için soru sormayı bırakmıştım. zaten oyundaki sorunların %90'ı hızlı desteğin değil geliştirici ekibin cevaplaması gereken sorunlar. ki burada cevaptan kastım yazılı bir metin değil, hata ayıklama ve stabilizasyon çalışmalarıdır.
Bu konu hakkında hızlı destekteki arkadaşları da zan altında bırakmayalım. Onların da yapabileceği bir şey yok . Sürekli aynı sorular. İkv oynayan biri geliştirme konusu haricinde ne kadar farklı bir soru sorabilir ki .
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Güncelliğini bilemem ama Google'da aradığımız zaman eski soruların cevaplarından genellikle yeterli bilgiye ulaşabiliyoruz. Bence forum üye girişi olmadan okunabilir hale gelmeli. Bu daha büyük bir sorun olsa gerek.

Bugün hızlı desteğe yazılan soruları okudum ve kendim de geçen bir soru sormuştum. Sorduğum şey güncel bir konu gayet, adam kural yazarak cevap vermiş. Tamam da ben bu kuralları üye olurken okudum zaten;

Soru şu, oyundaki yetkililerden birinden bahsederek hala görevli mi dedim.

HALA GÖREVLİ Mİ

Arkadaş ne demiş, forumda bu konuyla ilgili açılan başlıklar bulunuyor arama yaparak göz atın.

HALA sorusunun cevabını eski başlıklarda neden arayayım, zaman kavramından haberiniz yok mu?

Bir diğer açılan başlıklara baktım hepsine aynı şekilde mümkünse soru sormayın der gibi başlıkları kapatma amacıyla yazmışlar. Böyle bir destek ekibiyle hızlı destek hizmeti verilecekse kesinlikle kapatılması en doğrusu olacaktır.
En son AhiEvran tarafından 20 Nis 2021 12:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Alttaki iletisi ile birleştirildi
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
IKVFATALITY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Game Of Karaköy

Mesaj gönderen IKVFATALITY »

Sistem mi değişti artık yoksa yöneticiler mi bilmiyor bilmiyorum ama ;

Lokman/ Sarraf/ Maden arttırıcılardan eskiden çift alınca bu düşen torba sayısını etkliyordu. Çıkan saf madenler üzerinde bir etkisi yoktu. Hatta çeşitli testler vardı. Düşen torba sayısı yüzde 60 artınca doğal olarak düşen saf materyal şansı da yüzde 60 artmış oluyordu...

Şimdi Lonca arttırıcısı aldım. Evde Kal paketini de ücretsiz olarak aldım. Normal şartlar altında birleşince, kesin 2 torba, ara sıra da 3 torba düşüyordu. Şimdi ya 1 torba ya da yüzde 60 çift torba düşüyor. Kesinlikle 3 torba düşmüyor.

Bunu hem hızlı desteğe hem de İletişim/Destek formuna yazdım. Aldığım cevaplar " Arttırıcılar torba sayısından ziyade , düşen saf oranını değiştirir. " Ben 14 yıllık oyuncuyum, şan arttırıcının düşen torba sayısı ile alakalı olduğunu adım gibi biliyorum. Ömrüm İKV'de maden çekmekle geçti :D Ama işte adamların dediklerinin üstüne koyamıyorsun. " Hata var, çift arttırıcı olduğunda 3 torba da düşebilmeli " diyorsun. Hayır diyorlar. Ne diyeceksin ki? Asla ve asla hatalarını kabul etmiyorlar.

" Evet sistemde bir hata olmuş, hemen düzeltelim. " gibi bir mesaj alabilecek miyiz acaba bir gün? Veya ceza itiraz'a yazdığımızda olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş alabilecek miyiz? 10 gündür Büyücümün neden bloklandığını öğrenmeye çalışıyorum. Tek cevap yok. 30 kez desteğe yazdım. Cevap yok. 4 gündür yazmıyorum , yine cevap yok...

Hiç bir türlü geri dönüş yok. Hızlı destek de normal destek de gereksiz bence :grin:
Eminönü: onix - onixx - oonix
nirvanx235
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen nirvanx235 »

IKVFATALITY yazdı: 18 Nis 2021 23:55 Sistem mi değişti artık yoksa yöneticiler mi bilmiyor bilmiyorum ama ;

Lokman/ Sarraf/ Maden arttırıcılardan eskiden çift alınca bu düşen torba sayısını etkliyordu. Çıkan saf madenler üzerinde bir etkisi yoktu. Hatta çeşitli testler vardı. Düşen torba sayısı yüzde 60 artınca doğal olarak düşen saf materyal şansı da yüzde 60 artmış oluyordu...

Şimdi Lonca arttırıcısı aldım. Evde Kal paketini de ücretsiz olarak aldım. Normal şartlar altında birleşince, kesin 2 torba, ara sıra da 3 torba düşüyordu. Şimdi ya 1 torba ya da yüzde 60 çift torba düşüyor. Kesinlikle 3 torba düşmüyor.

Bunu hem hızlı desteğe hem de İletişim/Destek formuna yazdım. Aldığım cevaplar " Arttırıcılar torba sayısından ziyade , düşen saf oranını değiştirir. " Ben 14 yıllık oyuncuyum, şan arttırıcının düşen torba sayısı ile alakalı olduğunu adım gibi biliyorum. Ömrüm İKV'de maden çekmekle geçti :D Ama işte adamların dediklerinin üstüne koyamıyorsun. " Hata var, çift arttırıcı olduğunda 3 torba da düşebilmeli " diyorsun. Hayır diyorlar. Ne diyeceksin ki? Asla ve asla hatalarını kabul etmiyorlar.

" Evet sistemde bir hata olmuş, hemen düzeltelim. " gibi bir mesaj alabilecek miyiz acaba bir gün? Veya ceza itiraz'a yazdığımızda olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş alabilecek miyiz? 10 gündür Büyücümün neden bloklandığını öğrenmeye çalışıyorum. Tek cevap yok. 30 kez desteğe yazdım. Cevap yok. 4 gündür yazmıyorum , yine cevap yok...

Hiç bir türlü geri dönüş yok. Hızlı destek de normal destek de gereksiz bence :grin:
Lonca arttırıcı + Evde kal paketi birlesmiyor bireysel + lonca veya evdekal + bireysel birleşiyor 3lu torba alamaman çok normal bende ilk başka neden alamıyorum derken lonca arttırıcı ve evdekalin birleşmedigini fark ettik
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

gereksiz ve sıfır özgürlük 240 tane martian var adamda diyorum bu kadar fazla materyal neden var diyorum konu kaldırılıyor bitsede şu oyun kurtulsak oyuncuların ahı çok
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

4thEspada yazdı: 19 Nis 2021 21:43 gereksiz ve sıfır özgürlük 240 tane martian var adamda diyorum bu kadar fazla materyal neden var diyorum konu kaldırılıyor bitsede şu oyun kurtulsak oyuncuların ahı çok
Sen diyorsun ki kopya yapan herkes banlansin ee ozaman herkese ban atmaları lazım oyunu kim oynayacak 🤭
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

TOLGARDA yazdı: 20 Nis 2021 11:45 Bugün hızlı desteğe yazılan soruları okudum ve kendim de geçen bir soru sormuştum. Sorduğum şey güncel bir konu gayet, adam kural yazarak cevap vermiş. Tamam da ben bu kuralları üye olurken okudum zaten;

HALA GÖREVLİ Mİ

Arkadaş ne demiş, forumda bu konuyla ilgili açılan başlıklar bulunuyor arama yaparak göz atın.

HALA sorusunun cevabını eski başlıklarda neden arayayım, zaman kavramından haberiniz yok mu?

Bir diğer açılan başlıklara baktım hepsine aynı şekilde mümkünse soru sormayın der gibi başlıkları kapatma amacıyla yazmışlar. Böyle bir destek ekibiyle hızlı destek hizmeti verilecekse kesinlikle kapatılması en doğrusu olacaktır.

Esasen bir süredir Hızlı Desteğin kapatılması konusunda bir takım düşüncelerimiz vardır. Bu vesile ile bu hususu hızlandırmış oluruz.

Kimi kullanıcı sırf ileti sayısı kasmak maksadı ile, kimi oyuncumuz forum arama motorunu kullanmak yerine direk alışkanlığı sebebi olsa gerek, Hızlı Desteğin amacı dışına çıkması neden olmaktadır.

Hızlı Destek üzerinden aşağıdaki sorunuzu soruyorsunuz...
TOLGARDA yazdı: 18 Nis 2021 10:32 Merhaba, Zifan hâlâ oyunda yetkili mi acaba?
Bizde size bu cevabı vermiştik..
AhiEvran yazdı: 18 Nis 2021 12:54 Forum Kuralları;

3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Şimdi gelelim bunun sebebine;

Bu platformda herkesin seviyeli yorum ve eleştiri hakkı var. Hızlı Destek üzerinde ki Nisan ayı içerisindeki soru içeriklerini lütfen dikkatlice okumanızı rica edeceğim. Ortalama her 10 içerikten 6'sı aynı yada benzer içerikleri sorular olduğunu göreceksiniz.

Esasen TOLGARDA'nın ifade ettiği "HALA sorusunun cevabını eski başlıklarda neden arayayım, zaman kavramından haberiniz yok mu?" bizler sizlere forum arama motorunu yönlendirerek yüzyılın başındaki bir cevabı varmı diye sormuyoruz. :thinking_face:

TOLGARDA bahsettiği içeriğe neden bu cevabı verdiğimiz. Forum arama motorunu kullanış olsa idiniz 01.04.2021 tarihli cevabımıza ulaşabilecektiniz.
AhiEvran yazdı: 01 Nis 2021 14:04 Merhabalar;

Öncelikle [GM]Zifan görevinin başındadır. İstanbul Kıyamet Vakti Destek Takımı hiyerarşik bir yapıya sahiptir. Gönüllü destek birimlerimiz içerisinde her birimin kendine özgü görev tanımı bulunmaktadır. Gönüllü destek takımında yer alan tüm arkadaşlarımız kâh perdenin önünde kâh perdenin arkasında sizlere hizmet vermektedir. Forum ve etkinlik kanadında yer almam nedeni ile ismimi sık görmeniz doğal lakin şunu samimiyetimle söyleyebilirim ki tüm gönüllü destek birimleri içerinde yer alan tüm çalışma arkadaşlarım benden çok daha fazla sizler için emek sarf etmektedir.

İyi eğlenceler dileriz.

İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
AeternaVictrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen AeternaVictrix »

AhiEvran yazdı: 20 Nis 2021 13:41
TOLGARDA yazdı: 20 Nis 2021 11:45 Bugün hızlı desteğe yazılan soruları okudum ve kendim de geçen bir soru sormuştum. Sorduğum şey güncel bir konu gayet, adam kural yazarak cevap vermiş. Tamam da ben bu kuralları üye olurken okudum zaten;

HALA GÖREVLİ Mİ

Esasen bir süredir Hızlı Desteğin kapatılması konusunda bir takım düşüncelerimiz vardır. Bu vesile ile bu hususu hızlandırmış oluruz.

Kimi kullanıcı sırf ileti sayısı kasmak maksadı ile, kimi oyuncumuz forum arama motorunu kullanmak yerine direk alışkanlığı sebebi olsa gerek, Hızlı Desteğin amacı dışına çıkması neden olmaktadır.

Hızlı Destek üzerinden aşağıdaki sorunuzu soruyorsunuz...
TOLGARDA yazdı: 18 Nis 2021 10:32 Merhaba, Zifan hâlâ oyunda yetkili mi acaba?
Bizde size bu cevabı vermiştik..
AhiEvran yazdı: 18 Nis 2021 12:54 Forum Kuralları;

3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Şimdi gelelim bunun sebebine;

Bu platformda herkesin seviyeli yorum ve eleştiri hakkı var. Hızlı Destek üzerinde ki Nisan ayı içerisindeki soru içeriklerini lütfen dikkatlice okumanızı rica edeceğim. Ortalama her 10 içerikten 6'sı aynı yada benzer içerikleri sorular olduğunu göreceksiniz.

Esasen TOLGARDA'nın ifade ettiği "HALA sorusunun cevabını eski başlıklarda neden arayayım, zaman kavramından haberiniz yok mu?" bizler sizlere forum arama motorunu yönlendirerek yüzyılın başındaki bir cevabı varmı diye sormuyoruz. :thinking_face:

TOLGARDA bahsettiği içeriğe neden bu cevabı verdiğimiz. Forum arama motorunu kullanış olsa idiniz 01.04.2021 tarihli cevabımıza ulaşabilecektiniz.
AhiEvran yazdı: 01 Nis 2021 14:04 Merhabalar;

Öncelikle [GM]Zifan görevinin başındadır. İstanbul Kıyamet Vakti Destek Takımı hiyerarşik bir yapıya sahiptir. Gönüllü destek birimlerimiz içerisinde her birimin kendine özgü görev tanımı bulunmaktadır. Gönüllü destek takımında yer alan tüm arkadaşlarımız kâh perdenin önünde kâh perdenin arkasında sizlere hizmet vermektedir. Forum ve etkinlik kanadında yer almam nedeni ile ismimi sık görmeniz doğal lakin şunu samimiyetimle söyleyebilirim ki tüm gönüllü destek birimleri içerinde yer alan tüm çalışma arkadaşlarım benden çok daha fazla sizler için emek sarf etmektedir.

İyi eğlenceler dileriz.

İyi forumlar dilerim.

Hızlı destekte doğru düzgün hizmet vermek yerine neden kapatma gibi bir düşünceniz var ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön