Yeni Başlangıç için sorular
Yeni Başlangıç için sorular
BUNDAN 5-6 AY ONCE SİFİRDAN CAR KASTİM 50-52 LEVELE KADAR KASTİM BİRAZ YARDİM ALDİM, FAKAT O ZAMANLAR BONOLAR, BONO KOPYALAMALAR VS VARDİ VE PİYASA UÇUKTU GAFFARI 2 AY BOYUNCA YAPAMADİM MADEN KASTIM AMA NAFİLE GAFFARA GİREN GRUPLAR ALMİYORLARDİ ALANLAR 100-150 BONO CİVARİNDA PARA İSTİYORLARDİ TEK BASİNİZA BUNU YAPMAKTA GERCEKTEN COK ZORDU. ONLİNE AZDİ YARDİM YOKTU BOSSLAR İCİN, HALA O DURUM DEVAM EDİYOR MU PİYASA UCUK MU BONO SAÇMALİĞİ DEVAM EDİYOR MU? (Eminönü sunucusundaydım)
Re: Yeni Başlangıç için sorular
ne bağırıyon birader? değişen bişey yok hiç bulaşma daha iyi.
Gmde gmyim diye gezmeye devam etsin o zaman bomboş adamlar hepsi
Bende benzer bir durumdayım.sancakta oynuyorum. Burada çok yardım aldım kimsede benden bono istemedi. Eminönü çok kalabalık bı sunucu piyasasında oyuncuda buna uyum sağlamış gibi duruyor. 2 karakterimi de sancak sunucusuna getirdim. Diğer sunuculara gelme imkanınız varsa tavsiye ederim.
- Kingbyfris
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bilmem kaç senedir oynuyorum ilk 4 yıl çok iyidi bireysel emeğinin karşılığı vardı şimdi grup bölgeleri saçmalığı geldi benim gibi tek takılanların önü kesildi
oyun içinde haraç toplar oldular şimdilerde *** oynuyorum
sıkılınca arada ikv ye giriyorum uykum gelene kadar maden topluyorum ninni gibi oyun 
Aynı saçmalık misli ile akıbetini sürdürmekte.
Esenlikler dilerim.
Esenlikler dilerim.
Sunuculardaki Son Durum?
Selamlar, bir kaç gündür bir heves oyuna başlayasım var. Sıfırdan şifacı kasmayı planlıyorum. Şuan sunuculardaki durum nedir? Geri sarma sorunu tüm sunucularda mevcut mu? Görevler için hangi sunucuyu tercih etmek daha mantıklı?
Teşekkürler
Teşekkürler
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Re: Sunuculardaki Son Durum?
Eö dışında tutunamazsın, eö için plus alman gerekiyor.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Re: Sunuculardaki Son Durum?
Artık Plus da fayda etmiyor akşamları sunucu pilav gecesi gibi.