Para kasma yöntemleri ÇILDIRACAĞIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Diablo6195
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Para kasma yöntemleri ÇILDIRACAĞIM

Mesaj gönderen Diablo6195 »

Arkadaşlar oyuna yıllar sonra yeniden başladım.oyunda kimseden yardım alamıyorum çünkü kimseyi tanımıyorum.10 gündür holde ırklarda xenotim kasmaya çalışıyorum.abartmadan söylüyorum arkadaşlar 10 günde en az 35 saat oynadım 1 tane xenotim düşmedi çıldırıyorum artık.dedim örümcek kesiyim peplit düşüreyim 3 gündür 1 tane salgı vs düşmedi.sinirden artık uyuyamıyorum.daha önce başına gelen varmı arkadaşlar deliricem artık.artık maden kasmaya karar verdim,ancak lonca arttırıcı olan bir lonca bulamıyorum yardımcı olacak varmı yoksa geri bırakacağım oyunu.
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Para kasma yöntemleri ÇILDIRACAĞIM

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Bence maden cek çöpü de para ediyor. Kudret iksir madenlerini çöpü ve özü seni bu dertten kurtarır
Diablo6195
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Diablo6195 »

YigidoSivasli yazdı: 17 Nis 2021 01:13 Bence maden cek çöpü de para ediyor. Kudret iksir madenlerini çöpü ve özü seni bu dertten kurtarır
Hocam nerede çekmemi tavsiye edersin,lonca arttrıcı olmadan sadece maden arttrıcı ile şansım ne kadar
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Ökse otu koni yapragi çiçeği akik sibiryaliı Eminönü'nde...
Karakoyde Kardelen narin kardelen.anthemis,skandiyum ve tulyum normal maden olarak 5-7 m arası 1. Saf maden olarak 300-500m...(tulyum 1t)2. Saflardan taaf paint çok tüketilen maden olarak en azından 1.5t den satışı olur.
Ada da ise meteor dahilinde turuncu safir kızıl zümrüt ganoderma ile Saf platin çekebilirsiniz
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

YigidoSivasli yazdı: 17 Nis 2021 02:34 Ökse otu koni yapragi çiçeği akik sibiryaliı Eminönü'nde...
Karakoyde Kardelen narin kardelen.anthemis,skandiyum ve tulyum normal maden olarak 5-7 m arası 1. Saf maden olarak 300-500m...(tulyum 1t)2. Saflardan taaf paint çok tüketilen maden olarak en azından 1.5t den satışı olur.
Ada da ise meteor dahilinde turuncu safir kızıl zümrüt ganoderma ile Saf platin çekebilirsiniz
En temiz para kasma yöntemi budur arttırıcı alabilme imkanınız varsa birde tadından yenmez
Resim
Resim
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Maden, Maden, Maden !
Resim

Anka
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

YigidoSivasli yazdı: 17 Nis 2021 01:13 Bence maden cek çöpü de para ediyor. Kudret iksir madenlerini çöpü ve özü seni bu dertten kurtarır
Kesinlikle katılıyorum. Al artırıcıları git Karaköy'e kafan rahat olur hem.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Ben saatte saatte 2 xenotim alıyorum en az
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön