TheMist?
TheMist?
bu arkadaş kimdir, necidir bilmiyorum. gece gece biraz oyun oynama hevesim vardı içine etti sağolsun. baktım benden önce başka arkadaşlara da aynısını yapmış. ahievran isimli arkadaş da, bu oyuncunun yönetici olmadığını iddia etmiş. e peki o zaman bana keyfi olarak susturma cezasını bu adam vermediyse kim verdi? oyunu özel iki üç kişi oynayacak, diğerleri izleyecekse söyleyin ona göre davranalım.
Sadece ahmaklar ölülere borçlu kalır.
Re: TheMist?
insanların sinirleriyle oyna oyna oyna, sen ahlaksızsın deyince 3 gün susturma ye. valla iyi işmiş. bu arkadaşa arka çıkan yöneticilere de hakkımı helal etmiyorum.

Yine mi ? Tuhaf şeyler oluyor ...
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ahievran ve aveneleri
- mehmetoskay61
- Salgın Koruyucusu
Bu herif kim ve neyin nesi tek bu arkadaşın değil bizim huzurumuzuda bozuyor. insanların huzurunu bozucak insanları şu oyuna gözetmen vasıfyla koymayın susturmalı oynamak kolay değil ya siz bu olaya el atın bunun bu yetkisini alın ya da neye göre böyle susturma yiyoruz açıklama yapın loncasında olan insanlar bize resmen büyüklük taslıyor. 
- otobanfaresi
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
İnanılır gibi değil önceki konuda bu zat hakkında hiçbir şekilde yönetim ile alakası yok diye üstüne basa basa söylediler,ama şu konu resmen yönetimin ne kadar yalancı olduğunu ortaya koyuyor vallahi pes yine gelip buraya bu zasıfsız hakkında yönetimimizle alakası yok derlerse inanmayın kusura bakmayında oyun iyice başı boş kaldı
Beyazköşk
OTOBANxFARESİ
xoToBaNxFaReSix
Otobanfaresii
Betadan Günümüze...
OTOBANxFARESİ
xoToBaNxFaReSix
Otobanfaresii
Betadan Günümüze...
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Hatalı moderasyon falan olmuştur çokta şey yapmayın
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Konun kaldırılması ve gerekli kişilerin Forum içerinde ceza alması lazım bence gerekli açıklama yapılmasına rağmen sarı çizmeli Mehmet Ağa 
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
arkadaş bir anda hortlaklara geldi, sıra almadan direkt ks attı. neden ks atıyorsun dediğimde de, "ne ks'si? burada herkes kesim yapabilir. sıra mı bekleyeceğiz? bu oyunda bir sürü kişi var." dedi. sonrasında makro açıp tüm slotları kesmeye başladı. ahlaksızsın deyince de, susturma cezası verdi. önceki konuda da, yönetici arkadaş, "şikayet edin, gerekli işlemler yapılır." minvalinde açıklamalar yapmış ama günler geçmesine rağmen bu kullanıcı oyunda istediği gibi terör estirmeye devam ediyor. şaka gibisiniz valla.
yani şimdi ben bu mantıkla, atıyorum yüce komiser sırası gelmediyse kaçırıp kendim kesim yapabilirim o zaman? bu yasak değilmiş benim anladığım kadarıyla. eğer yasak olsaydı bu oyuncu da ceza alırdı.
yani şimdi ben bu mantıkla, atıyorum yüce komiser sırası gelmediyse kaçırıp kendim kesim yapabilirim o zaman? bu yasak değilmiş benim anladığım kadarıyla. eğer yasak olsaydı bu oyuncu da ceza alırdı.