yani ikv de hiç bir zaman denge olmadı aslında
Oyundaki Büyücü Karakter Üstünlüğü
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Re: Oyundaki Büyücü Karakter Üstünlüğü
ha bu arada gb bölgerinden öncede bütün çarlar savaşçıydı, büyücüler hasar veremiyordu.
Bu tip oyunlarda karakter üstünlükleri ve yetenekleri pvp ye göre ayarlanır. Ayrıca hemen hemen tüm oyunlarda slot keserken büyücü üstündür. Üstelik dikkat dağıtma yeteneği süre istemeyen bir yetenektir, yani süresiz bir şekilde tüm slotları üstüne almak asıl dengesizliği oluşturur. Bom boş bir konu git büyücü kas o zaman. Savaşçıyı 100 boss kesip dizersin büyücüyü 1000 boss kessen hala eksiklerin olur.HakanDaburda yazdı: ↑13 Nis 2021 13:05Aga PvP başka bişey, herkes PvP takılmak zorunda değil ki. Çok bişey istemiyoruz.
Attığımız DD slotu sahiplensin. Başka bişey istemiyorum. DK nız da sizin olsun, Elektriğiniz de..
DD yi ben atıyorum büyücü bana yaklaşmakta olan slotu gördüğü halde benim slotumu çalıyor. Ben o slota bir kudret harcamışım, üstelik DD nin kudret harcaması ağır darbe vurmanın kudret harcamasından 2-3 kat fazla.
Orda benim slotumu çalan büyücü kısaca bana küfrediyor aga. Ve oyun bu küfrün edilmesine olanak sağlıyor. İlla ana, avrat küfredilmez bi insana. Bu şekilde de küfredilir.
- HakanDaburda
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
DD'yi Süreli yapsınlar o zaman düşündüğün şeye bak. Aslında büyücü kalacağıma süresiz yetenek diye şifa zehir kassam o vakit daha iyi olabilir ne dersin? O zaman da büyücüden üstün olurum.Hizliadam yazdı: ↑13 Nis 2021 21:09Bu tip oyunlarda karakter üstünlükleri ve yetenekleri pvp ye göre ayarlanır. Ayrıca hemen hemen tüm oyunlarda slot keserken büyücü üstündür. Üstelik dikkat dağıtma yeteneği süre istemeyen bir yetenektir, yani süresiz bir şekilde tüm slotları üstüne almak asıl dengesizliği oluşturur. Bom boş bir konu git büyücü kas o zaman. Savaşçıyı 100 boss kesip dizersin büyücüyü 1000 boss kessen hala eksiklerin olur.HakanDaburda yazdı: ↑13 Nis 2021 13:05Aga PvP başka bişey, herkes PvP takılmak zorunda değil ki. Çok bişey istemiyoruz.
Attığımız DD slotu sahiplensin. Başka bişey istemiyorum. DK nız da sizin olsun, Elektriğiniz de..
DD yi ben atıyorum büyücü bana yaklaşmakta olan slotu gördüğü halde benim slotumu çalıyor. Ben o slota bir kudret harcamışım, üstelik DD nin kudret harcaması ağır darbe vurmanın kudret harcamasından 2-3 kat fazla.
Orda benim slotumu çalan büyücü kısaca bana küfrediyor aga. Ve oyun bu küfrün edilmesine olanak sağlıyor. İlla ana, avrat küfredilmez bi insana. Bu şekilde de küfredilir.
Mesele bu değil ki, ben savaşçı seviyorum. Sen büyücü seviyorsun.
1000 boss kessen dizemesin dediğin büyücünün bütün hol madenlerini, hortlak madenlerini en hızlı kasabilecek olan yine büyücüdür. Savaşçı da, Şifacı da Büyücü kadar kadar para olması imkansızdır. Savaşçı eskiden hızlı madencilik yapıyordu, madenlerini sürelerini değiştirdiklerinden artık o da bir işe yaramıyor. Örneğin sivri adayı deparla dolaşıp maden toplamanın şu an hiç bir anlamı yok. Çünkü deparla gittiğin de madenler halen yenilenmemiş oluyor. Normal yürüyerek ada da 1 tur dönecek şekilde hesaplanmış madenlerin süreleri.
Hemen hemen tüm oyunlardan da değil, İKV den bahsediyordum. Sen diğer oyunlara geçebilirsin.
Bomboş olduğuna inandığın bir konuya yorum yapma bence. Senin kadar yönetim de neyin ne olduğunu görmeye yeteneğine sahiptir.
10 yılı aşkın oluşan düzeni sen savaşçıyla ks atamadığın için değiştiricekler yani.
Ks atamıyorsan git boş sunucuya tüm slotlar senin olsun yada sunucu değiştiremiyorsan ağlıyarak savaşçı oynamaya devam et.
Ks atamıyorsan git boş sunucuya tüm slotlar senin olsun yada sunucu değiştiremiyorsan ağlıyarak savaşçı oynamaya devam et.
- HakanDaburda
- Salgın Koruyucusu
ks atmak hortlak da olur, akrepte, örümcekde, limak 59 lvl tırpancı da ks mi olur. O 59 lvl limak tırpancı büyücünün belasını miker. Ama adam halen benim DD attığım limak 59 lvl tırpancıya büyü atıyor. Ben ona DD atmasam sen onu büyük ihtimalle kesemezsin zaten. Çok Usta büyücüler keser, zira o büyücü arkadaşta çoğunda da ölüyor zaten yanında ki şifa diriltiyor. Ben çekmesem normalde onlar fanatik kesiyor ama sırf ipnelik olsun diye benim DD attığım limak 59 a vuruyor.
Sen başedemediğin bir şey olunca kaçabilirsin. Başka sunucuya kaç. Ben öyle yapmak istemiyorum.
Burda yönetime kendi görüşümü belirtiyorum, yönetimin vereceği cevabı, senin gibi bir kıytırık niye veriyor onu anlamadım !!
Şimdi sen belki bilmezsin bu oyun defalarca güncellendi. Ben burda yönetime bir öneri yapıyorum.
Mesela eskiden Savaşçıda hem kalkan açıp hem ofans vurabiliyordun. Nara atmak için slot seçmek zorunda değildin, kafana göre heryerde nara atabiliyordun. O zamanlar da savaşçı üstündü.
Ağlıyarak mağlıyarak derken, çok boş yapıyorsun, gerizekalı olduğunu düşünmeye başladım şuan.
Ks atamayıp kızmışsın önünden slotunu çalmışlar forumda ağlayarak sitem ediyorsun. Ben sen gibi kıytırık bir şekilde klansızda slot kovalamıyorum klanda savaşmayı tercih ediyorum. Bir yöneticen cevap almak istiyorsan görüş ve öneriler kısmına yazabilirsin burası oyuncularıın görüşlerini bildirdiği forum sayfası. Bu arada ben senin sadece gerizekalı olduğunu düşünmüyorum, ayrıyetten slotu önünden alınmış ve karakter yeteneklerini bahane eden bir bot olduğunu düşünüyorum.HakanDaburda yazdı: ↑14 Nis 2021 16:30ks atmak hortlak da olur, akrepte, örümcekde, limak 59 lvl tırpancı da ks mi olur. O 59 lvl limak tırpancı büyücünün belasını miker. Ama adam halen benim DD attığım limak 59 lvl tırpancıya büyü atıyor. Ben ona DD atmasam sen onu büyük ihtimalle kesemezsin zaten. Çok Usta büyücüler keser, zira o büyücü arkadaşta çoğunda da ölüyor zaten yanında ki şifa diriltiyor. Ben çekmesem normalde onlar fanatik kesiyor ama sırf ipnelik olsun diye benim DD attığım limak 59 a vuruyor.
Sen başedemediğin bir şey olunca kaçabilirsin. Başka sunucuya kaç. Ben öyle yapmak istemiyorum.
Burda yönetime kendi görüşümü belirtiyorum, yönetimin vereceği cevabı, senin gibi bir kıytırık niye veriyor onu anlamadım !!
Şimdi sen belki bilmezsin bu oyun defalarca güncellendi. Ben burda yönetime bir öneri yapıyorum.
Mesela eskiden Savaşçıda hem kalkan açıp hem ofans vurabiliyordun. Nara atmak için slot seçmek zorunda değildin, kafana göre heryerde nara atabiliyordun. O zamanlar da savaşçı üstündü.
Ağlıyarak mağlıyarak derken, çok boş yapıyorsun, gerizekalı olduğunu düşünmeye başladım şuan.
- HakanDaburda
- Salgın Koruyucusu
Konuyu direkt desteğe attım zaten.Hizliadam yazdı: ↑14 Nis 2021 20:33Ks atamayıp kızmışsın önünden slotunu çalmışlar forumda ağlayarak sitem ediyorsun. Ben sen gibi kıytırık bir şekilde klansızda slot kovalamıyorum klanda savaşmayı tercih ediyorum. Bir yöneticen cevap almak istiyorsan görüş ve öneriler kısmına yazabilirsin burası oyuncularıın görüşlerini bildirdiği forum sayfası. Bu arada ben senin sadece gerizekalı olduğunu düşünmüyorum, ayrıyetten slotu önünden alınmış ve karakter yeteneklerini bahane eden bir bot olduğunu düşünüyorum.HakanDaburda yazdı: ↑14 Nis 2021 16:30ks atmak hortlak da olur, akrepte, örümcekde, limak 59 lvl tırpancı da ks mi olur. O 59 lvl limak tırpancı büyücünün belasını miker. Ama adam halen benim DD attığım limak 59 lvl tırpancıya büyü atıyor. Ben ona DD atmasam sen onu büyük ihtimalle kesemezsin zaten. Çok Usta büyücüler keser, zira o büyücü arkadaşta çoğunda da ölüyor zaten yanında ki şifa diriltiyor. Ben çekmesem normalde onlar fanatik kesiyor ama sırf ipnelik olsun diye benim DD attığım limak 59 a vuruyor.
Ve sen burda görüş bildirmiyorsun. "Senin için şunu şunu bunu bunu mu yapsınlar" diyorsun. Yani yönetimin ağzından konuşuyorsun. Nerden biliyorsun yapmayacaklarını? Yönetim kadrosunda mısın? Bu Oyun defalarca güncellendi, bunu bildiğin halde olmayacağına nasıl bu kadaremin olabilirsin? Yönetim kadrosunda değilsin gördüğüm kadarıyla. Moderaöt falan yazmıyor nickinin altında!!!
Yönetimin ağzından konuşmak görüş belirtmek değil ki, Eğer sen yönetici isen eywallah. Ama değilsen ne yazdığının da farkında değilsin.
Ayrıca Klan ile slot kovalamak neden şart olsun ki? İnsanlar konuşarak anlaşır, hayvanlarda dövüşerek anlaşır
Sen birinin ezik olduğunu slotunun çalınmasıyla mı anlıyorsun. Kafanı arada pencereden dışarı çıkar. Ordada bir hayat var. Kendimi senin gibi kıytıtıklara değil, bizzat kendime kanıtladım ben. Benim hakkımda bir endişen olmasın