Topla Kazan Kazananları Belli Oldu!
Re: Topla Kazan Kazananları Belli Oldu!
Gene büyük ödülleri ankaya vermişiniz parayı veren düdüğü çalar hesabı
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Sen bu mantıkla hayatında hiçbir şey kazanamazsın. Loncamla beraber o malzemeleri toparlayabilmek için Sığınak,Migrat ve çemberlitaş yağma artırıcıyı alıp 4 gün uğraştıkta kazandık bu ödülü ! Yöneticilere para vererek değil
Unutma emek vermeden hiçbir şeye sahip olunmuyor, ama görünüşe bakılırsa sen emek nedir ne anlama gelir onuda bilmiyorsun. Kopya madenlerde kazansalar hiç sesini çıkarmaz son eminim.
Allah akıl fikir versin inşallah.

Sen hangi piyangodan çıktın hacı dayı ? Bide bu yaptıklarınızı benim bilmem için kâhin falan olmam lazımBunudaBanlayin yazdı: ↑14 Nis 2021 00:46Sen bu mantıkla hayatında hiçbir şey kazanamazsın. Loncamla beraber o malzemeleri toparlayabilmek için Sığınak,Migrat ve çemberlitaş yağma artırıcıyı alıp 4 gün uğraştıkta kazandık bu ödülü ! Yöneticilere para vererek değil
Unutma emek vermeden hiçbir şeye sahip olunmuyor, ama görünüşe bakılırsa sen emek nedir ne anlama gelir onuda bilmiyorsun. Kopya madenlerde kazansalar hiç sesini çıkarmaz son eminim.
Niobyum ve Hydar arttırıcı almadan da atıyor yahu
- topaloglu74
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Sen hangi piyangodan çıktın dediğin arkadaş anka sunucusunda tılsım ödülünü kazanlardan 1 tanesi ki bende o tılsımı kazanlardan biriyim 7 gün boyunca ne kadar uğraştığımızı bi biz biliyoruz. Hiç emek harcamayıp sonra kazananların hakkında konuşmazsan sevinirim.Jimyosef yazdı: ↑14 Nis 2021 03:26Sen hangi piyangodan çıktın hacı dayı ? Bide bu yaptıklarınızı benim bilmem için kâhin falan olmam lazımBunudaBanlayin yazdı: ↑14 Nis 2021 00:46Sen bu mantıkla hayatında hiçbir şey kazanamazsın. Loncamla beraber o malzemeleri toparlayabilmek için Sığınak,Migrat ve çemberlitaş yağma artırıcıyı alıp 4 gün uğraştıkta kazandık bu ödülü ! Yöneticilere para vererek değil
BİR GÜN DEĞİL! HER GÜN...
Cnquerorxmanyak
Tkxxmanyak
sEuLmaNyAk
Cnquerorxmanyak
Tkxxmanyak
sEuLmaNyAk
- topaloglu74
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Niobyum ve hydar her seferinde atıyor diyen arkadaş grup 6 kişi herkese atıyor önemli olan istediğin karaktere atmasıydı. şans arttırıcı alarak bizlere düşme ihtimalini yükselttik.
BİR GÜN DEĞİL! HER GÜN...
Cnquerorxmanyak
Tkxxmanyak
sEuLmaNyAk
Cnquerorxmanyak
Tkxxmanyak
sEuLmaNyAk
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Genelde senin gibiler azınlıkta olduğu için piyangodan senin çıktığın gayet açık. Diğer yorumlarla kendi yorumunu karşılaştırdığında farklı düşüncelerde bir kafa yapın olduğunu belki kendinde tahmin edebilirsin. Kahin olmana gerek yok, kafanın içindeki beyin denen şey çalışıyorsa bu kadar malzemenin 1 saat içerisinde toplanamayacağını düşünebilirsin. Ama düşüncesizlik ve çekememezlik bunlara engel oluyor, senide anlıyorumJimyosef yazdı: ↑14 Nis 2021 03:26Sen hangi piyangodan çıktın hacı dayı ? Bide bu yaptıklarınızı benim bilmem için kâhin falan olmam lazımBunudaBanlayin yazdı: ↑14 Nis 2021 00:46Sen bu mantıkla hayatında hiçbir şey kazanamazsın. Loncamla beraber o malzemeleri toparlayabilmek için Sığınak,Migrat ve çemberlitaş yağma artırıcıyı alıp 4 gün uğraştıkta kazandık bu ödülü ! Yöneticilere para vererek değil

-
- İskele Babası
Arkadaşın yorumu gördüm ve cevap vermek istedim. Arkadaşın uslubündan dolayı cevap vermenin gereksiz olduğunu düşünerek birşey yazmadım arkadaşa, 7 gün boyunca 2 kişi kesintisiz materyal kastık. İkv yi 3 yıldır oynuyorum ve hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. Ayrıca yönetimin etkinlik ve diğer hususlarda oyunculara eşit ve hakkaniyetli yaklaştıklarını düşünüyorum. “Yöneticilere para vererek” vb şeklindeki ağır ithamlarda bulunup soyut ifadelerle edilen hakaretlerinden dolayı arkadaşın forum kuralları çerçevesinde cezalandırılmasını gerektiğini düşünüyorum. Herkese iyi oyunlartopaloglu74 yazdı: ↑14 Nis 2021 09:36Sen hangi piyangodan çıktın dediğin arkadaş anka sunucusunda tılsım ödülünü kazanlardan 1 tanesi ki bende o tılsımı kazanlardan biriyim 7 gün boyunca ne kadar uğraştığımızı bi biz biliyoruz. Hiç emek harcamayıp sonra kazananların hakkında konuşmazsan sevinirim.Jimyosef yazdı: ↑14 Nis 2021 03:26Sen hangi piyangodan çıktın hacı dayı ? Bide bu yaptıklarınızı benim bilmem için kâhin falan olmam lazımBunudaBanlayin yazdı: ↑14 Nis 2021 00:46Sen bu mantıkla hayatında hiçbir şey kazanamazsın. Loncamla beraber o malzemeleri toparlayabilmek için Sığınak,Migrat ve çemberlitaş yağma artırıcıyı alıp 4 gün uğraştıkta kazandık bu ödülü ! Yöneticilere para vererek değil
-greenWoLF
- ıııWLisWeRııı
Buradan o kadar kalabalık olup hiçbir ödül kazanamayan Beyazköşk'e selam yolluyorum.
Başarıya giden her yol unutulmayacak anılar sunuyor. Acısıyla tatlısıyla. Bazıları (Sen oluyorsun) başarı elde edemeyince başarılı insanların başarılarını küçültmekle kendini teselli ederler. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali