Klorotoksin??
-
- Acemi Savaşçı
Klorotoksin??
İyi günler arkadaşlar.uzun süre sonra oyuna yeni başladım.para kasmak için maden çekiyorum ama çok çabuk sıkılıyorum.son zamanlarda pençe,parfüm ve tılsım kasıyorum ama oda kalabalık olduğu için getirisi çok yüksek olmuyor.aklıma yeraltında akreplerden düşen klorotoksin geldi.piyasası varmıdır,üretimde kullanılıyor mu klorotoksin kasıp satsam?
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Klorotoksin??
Sadece Afrika balta reçetesi de ısıtıyor pek alıcı bulamazsın nadir yani elinde 20 30 tane olsa belki 1 ayda hepsini zor satarsın
Oda aylık 20 t getiri eder sana
Oda aylık 20 t getiri eder sana
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Büyük Hol bölgesinde akrep veya örümcek keserek salgı veya peptit klorotoksin kasarsan sana maddi olarak daha çabuk fayda sağlayacaktır. hem hol madeni de kovalarsın.Diablo6195 yazdı: ↑10 Nis 2021 06:24 İyi günler arkadaşlar.uzun süre sonra oyuna yeni başladım.para kasmak için maden çekiyorum ama çok çabuk sıkılıyorum.son zamanlarda pençe,parfüm ve tılsım kasıyorum ama oda kalabalık olduğu için getirisi çok yüksek olmuyor.aklıma yeraltında akreplerden düşen klorotoksin geldi.piyasası varmıdır,üretimde kullanılıyor mu klorotoksin kasıp satsam?
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Klorotoksin kasmayı ben de seviyordum ama alıcısı az oluyor. Yine de uğraştığına değmiyor ama, tankla karaköyde maden kasmak en hızlı para yapan yol
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bence karaköy yerine sivriada bile fazlası ile iş görüyor. Önerin sivri ada saf platin 1.5 t tertemiz