Klorotoksin??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Diablo6195
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Klorotoksin??

Mesaj gönderen Diablo6195 »

İyi günler arkadaşlar.uzun süre sonra oyuna yeni başladım.para kasmak için maden çekiyorum ama çok çabuk sıkılıyorum.son zamanlarda pençe,parfüm ve tılsım kasıyorum ama oda kalabalık olduğu için getirisi çok yüksek olmuyor.aklıma yeraltında akreplerden düşen klorotoksin geldi.piyasası varmıdır,üretimde kullanılıyor mu klorotoksin kasıp satsam?
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: Klorotoksin??

Mesaj gönderen Equalero »

Sadece Afrika balta reçetesi de ısıtıyor pek alıcı bulamazsın nadir yani elinde 20 30 tane olsa belki 1 ayda hepsini zor satarsın
Oda aylık 20 t getiri eder sana
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

Diablo6195 yazdı: 10 Nis 2021 06:24 İyi günler arkadaşlar.uzun süre sonra oyuna yeni başladım.para kasmak için maden çekiyorum ama çok çabuk sıkılıyorum.son zamanlarda pençe,parfüm ve tılsım kasıyorum ama oda kalabalık olduğu için getirisi çok yüksek olmuyor.aklıma yeraltında akreplerden düşen klorotoksin geldi.piyasası varmıdır,üretimde kullanılıyor mu klorotoksin kasıp satsam?
Büyük Hol bölgesinde akrep veya örümcek keserek salgı veya peptit klorotoksin kasarsan sana maddi olarak daha çabuk fayda sağlayacaktır. hem hol madeni de kovalarsın.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Klorotoksin kasmayı ben de seviyordum ama alıcısı az oluyor. Yine de uğraştığına değmiyor ama, tankla karaköyde maden kasmak en hızlı para yapan yol
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

TOLGARDA yazdı: 11 Nis 2021 07:27 Klorotoksin kasmayı ben de seviyordum ama alıcısı az oluyor. Yine de uğraştığına değmiyor ama, tankla karaköyde maden kasmak en hızlı para yapan yol
Bence karaköy yerine sivriada bile fazlası ile iş görüyor. Önerin sivri ada saf platin 1.5 t tertemiz
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön