daha önce hakkında fazlasıyla şikayet açılmış bir şahsın(bu kullanıcı 2009'da meranda oynadığı kanıtlıdır) bu şekilde yönetici ekipte olsun veya olmasın oyunun huzurunu bozduğundan, yönetim ekibini lafta zedelediğinden, oyuniçi zorbalığını devam ettirmesinden vs. gibi sorun örneklerine sahip olduğundan bir kere yönetimin düşünmeden oyuncuyu bloke cezası vermesi gerekli.
buna nerden varıyorum?
zamanında meteorda gezinirken düşük seviye arz karaktere şaka amaçlı lodos ol yoksa seni burdan geçirmem yazdım (ki geçirmişimdir de) ve ardından üç günlük zorbalıktan ceza aldım. bakın sadece bir cümle niyetim şaka ama kurallar ciddi.
he madem bir ceza politikası var herkese adil uygulanmalı, zamanında haksız banlar diye çoğu oyuncu muzdarip olmuşken bu oyuncunun sunucuda kafasına göre olta atması hiç hoş karşılanamaz. ki bu durumdan şikayetçi olan arkadaşlara baktığımızda çoğunun 10 yıla yakın bu oyunun eski oyuncuları olduğu anlaşılır durumda. bir oyuncu olarak onlara yapılan bu haksızlığı tüm oyuncu mecrasına yapıldığını varsayaraktan ben de tepkimi bildiriyorum.
EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA GÖZETMEN TheMist KARAKTERİ İLE YAPILANLAR HAKKINDA
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Re: EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA GÖZETMEN TheMist KARAKTERİ İLE YAPILANLAR HAKKINDA
Nerull hiç ilgileniyor mu acaba bu işlerle merak ediyorum.
2010-2011 yıllarında adminlere verilen hızlı koşma yüzüğü ile maden toplayan bir oyuncu vardı.
2010 da ekip tam iken bile bir yozlaşma varmış. Şuan neden olmasın?
Bu hikayeyi daha öncede birisinden duymuştum. Birisi birazdan susturma yiyeceksin diyip harbiden susturma yiyenler olmuştu.
Ben oyunu bırakalı çok oldu ama oynayan arkadaşlar için üzücü...
2010-2011 yıllarında adminlere verilen hızlı koşma yüzüğü ile maden toplayan bir oyuncu vardı.
2010 da ekip tam iken bile bir yozlaşma varmış. Şuan neden olmasın?
Bu hikayeyi daha öncede birisinden duymuştum. Birisi birazdan susturma yiyeceksin diyip harbiden susturma yiyenler olmuştu.
Ben oyunu bırakalı çok oldu ama oynayan arkadaşlar için üzücü...
Forum Yetkilisi Borgia ve GM Ahievranı konuya bekliyoruz. açıklama bekliyoruz. bu zorbalığın sebebi nedir sayın yöneticiler. ekip arkadaşınızı korumayı ne zaman bırakıcaktınız. konuyu deştikçe yıllara uzanan başka konular gündeme gelmektedir.
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Re: Sevgili Forum Yetkilimiz Borgia Dikkatine
Bu oyunda ne haksızlıklar oluyor yaa bunu mu dert ettiniz?
Zamanında Kanatma 3 tılsımını bölgeden yansıtmış, 900m teklif veren birine de satmıştım. O dönemler bu kopya işi oyuna yeni geliyordu. Ortalama fiyatı 750m idi tılsımın o zamanlar. Ama hoş 900m veren adama " Olmaz kardeşim kusura bakma " diyecek halimiz yok.
Tılsım 900m ye sattıktan sonra ertesi gün karakterim 999 gün Ban yedi. Destek ekibine mesaj attım , yöneticilerle sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçtim vs hiç birinden cevap alamadım. Tek suçum , bonosunu kopyalan adama tılsım satmaktı. Bonoların üzerinde de ' Kopya ' yazmıyor ki... 1 hafta bu olayın ardına düştüm. Güzellikle yazdım olmadı. Küfür ettim olmadı. Oyundaki GMlerin ailelerine yazdım olmadı...
En son polis merkezine gidecektim , belki oradan da savcılığa... Sonra dedim ki bu oyun için uğraşmaya değmez. Öyle bırakmıştım oyunu. Yaklaşık 1 yıl sonra tekrar hesaplarıma giriş yapmayı deneyeyim dedim. Blok devam ediyordu. Karakter transferi yapmaya çalıştığımda 2023 yılına kadar yasaklısınız uyarısını alıyordum. Aradan toplam 1.5 yıl geçince tekrar denediğimde karakterlerimin açıldığını görmüştüm.
Ancak içindeki 900m yani 90 bono silinmişti. Gerçi silinip silinmemesi pek de önemli değil. O zamanlar 900 m Def 23+ Of 23 parasıydı, şimdi saf platin parası olmuş :d
Demem o ki bu oyunda adalet aramamıza gerek yok. Burası terkedilmiş bir yer. Türk Telekom'un diye geçiyor oyun ancak Türk Telekom'un hiç bir biriminin oyundan haberi yok.
Yarın hesabınız 999 gün Ban yiyebilir. Siz de hiç bir şey yapamazsınız. Oyunu oyna göre oynayın. 1 günlük susturma cezasının ardına düşmeyin boşuna. Boşuna sinir krizi geçirirsiniz.
Zamanında Kanatma 3 tılsımını bölgeden yansıtmış, 900m teklif veren birine de satmıştım. O dönemler bu kopya işi oyuna yeni geliyordu. Ortalama fiyatı 750m idi tılsımın o zamanlar. Ama hoş 900m veren adama " Olmaz kardeşim kusura bakma " diyecek halimiz yok.
Tılsım 900m ye sattıktan sonra ertesi gün karakterim 999 gün Ban yedi. Destek ekibine mesaj attım , yöneticilerle sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçtim vs hiç birinden cevap alamadım. Tek suçum , bonosunu kopyalan adama tılsım satmaktı. Bonoların üzerinde de ' Kopya ' yazmıyor ki... 1 hafta bu olayın ardına düştüm. Güzellikle yazdım olmadı. Küfür ettim olmadı. Oyundaki GMlerin ailelerine yazdım olmadı...
En son polis merkezine gidecektim , belki oradan da savcılığa... Sonra dedim ki bu oyun için uğraşmaya değmez. Öyle bırakmıştım oyunu. Yaklaşık 1 yıl sonra tekrar hesaplarıma giriş yapmayı deneyeyim dedim. Blok devam ediyordu. Karakter transferi yapmaya çalıştığımda 2023 yılına kadar yasaklısınız uyarısını alıyordum. Aradan toplam 1.5 yıl geçince tekrar denediğimde karakterlerimin açıldığını görmüştüm.
Ancak içindeki 900m yani 90 bono silinmişti. Gerçi silinip silinmemesi pek de önemli değil. O zamanlar 900 m Def 23+ Of 23 parasıydı, şimdi saf platin parası olmuş :d
Demem o ki bu oyunda adalet aramamıza gerek yok. Burası terkedilmiş bir yer. Türk Telekom'un diye geçiyor oyun ancak Türk Telekom'un hiç bir biriminin oyundan haberi yok.
Yarın hesabınız 999 gün Ban yiyebilir. Siz de hiç bir şey yapamazsınız. Oyunu oyna göre oynayın. 1 günlük susturma cezasının ardına düşmeyin boşuna. Boşuna sinir krizi geçirirsiniz.

-
- Salgın Koruyucusu
Bu karakterin sahibi Meran sunucusunun eski oyuncularından olup, milyon farklı olayda başrol olmasıyla meşhurdur.
40 küsür yaşında olup akıl yaşı fizyolojik yaşıyla ters orantılıdır. Oyun içi materyalleri (sınırsız,sonsuz) türk lirasına çeviren, sevgilisini klanda kestik diye hesaplarımıza blok atan, yan karakterimizden küfrettiğimizde as karakterlerimizi de bildiği için hepsine haksız cezalar yağdıran kangrenli bir koldur.
Meran'dan sonra diğer sunucularda da yaptıklarına şaşırmadım. Koşulsuz şartsız istisna gösterilen birisi olup, konunun uzamasının sadece sizin aldığınız cezaları uzatacağını belirtmek isterim..
40 küsür yaşında olup akıl yaşı fizyolojik yaşıyla ters orantılıdır. Oyun içi materyalleri (sınırsız,sonsuz) türk lirasına çeviren, sevgilisini klanda kestik diye hesaplarımıza blok atan, yan karakterimizden küfrettiğimizde as karakterlerimizi de bildiği için hepsine haksız cezalar yağdıran kangrenli bir koldur.
Meran'dan sonra diğer sunucularda da yaptıklarına şaşırmadım. Koşulsuz şartsız istisna gösterilen birisi olup, konunun uzamasının sadece sizin aldığınız cezaları uzatacağını belirtmek isterim..
Ne oluyor kardeşim,ne bu tantana
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
Bakın arkadaşlar bu tür durumlar aslında hep var ama kimse üstünde durmuyor. Mayıs 2020 de aldığım bir blok cezasında durumu tam 1 sene önce vereceğim linkte ki konuda belirtmiştim. Farklı şahıs farklı sunucu ama iddia tamamen aynı. Bizde kimsenin gönüllü olarak yaptığı işi kötülemek veya karalamak niyetinde değiliz ancak ateş olmayan yerden de duman çıkmaz diye bir söz vardır. Biz bu oyuna zamanımızı, paramızı harcıyoruz eşit yaklaşım beklemek gerek insani, gerekse yasal olarak hakkımız elbette.
Muhtemelen şuana kadar olayın aslı araştırıldığı için konu kilitlenmedi. Eğer arkadaş haksızsa neden ve kim tarafından ceza alındığı detayları ile birlikte bu konuda açıklanmalıdır.
Tam 1 sene önce açtığım konuda özellikle 2. madde de ki yönelttiğim soruya dikkatinizi çekmek istiyorum.
viewtopic.php?f=100&t=160339&p=1229917#p1229917
Teşekkürler.
Muhtemelen şuana kadar olayın aslı araştırıldığı için konu kilitlenmedi. Eğer arkadaş haksızsa neden ve kim tarafından ceza alındığı detayları ile birlikte bu konuda açıklanmalıdır.
Tam 1 sene önce açtığım konuda özellikle 2. madde de ki yönelttiğim soruya dikkatinizi çekmek istiyorum.
viewtopic.php?f=100&t=160339&p=1229917#p1229917
Teşekkürler.
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Yaklaşık 1 sene önce bahsi geçen karaktere bende denk geldim. Biraz karakteri takip ettiğimde boss'lara yardım ettiğini fark ettim. Lakin büyük büyücü tek atması gerekirken şahsa 3 4 vuruyordu. Hemen yönetime bildirdim aldığım sonuç camiamızda böyle bir yetkili birisi bulunmamaktadır cevabını aldım. Konunun daha derinine indik ve şahsın eski bir GM olduğunu , bazı yetkilerini bir DEV tarafından verildiğini öğrendik. Konuyu görünce halen böyle şeylerin olduğunu görmek üzücü. Oyunda Game Master'lardan harici bu kişiler kafasına göre ceza vermeleri ne kadar doğru ?
TheMist isimli şahıs tarafından zorbalığa uğramaya devam etmekteyim . Tekrar 3 günlük susturma cezası verdi suç işlemeden.. yönetimin bana verdiği cevapta böyle bir kişinin ekiplerinde yer almadığını belirtmişlerdir. TheMist adlı kişiye sen hala bloklanmadınmı yazdığımda aldığım cevap beni şaşırtmadı. Bu oyunda beni bloklayabilecek kimse yok cevabını aldım . Kafasına göre yine terör estiriyor sunucuda . Cezaları yağdırıyor. Yönetimde hala ısrarla ekibimizde böyle birisi bulunmuyor demekte ısrarcı.
Arkadaşlar konumu yöneticiler kaldırıyor.lutfen destek olun . Sürekli karakterimi inatla susturan kişiyi koruyorlar.
https://r.resimlink.com/5Vl7uBM.jpg
Arkadaşlar konumu yöneticiler kaldırıyor.lutfen destek olun . Sürekli karakterimi inatla susturan kişiyi koruyorlar.
https://r.resimlink.com/5Vl7uBM.jpg