Arkadaşlar Sizden Çok Özür Diliyorum Öncelikle Ancyraxsinanb Karekterini lonca charı olduğu için silmek mecburiyetinde kaldım Bu Yüzden Gelemiycem Saygılarımla.........Sinan..........
Canın sağolsun sinan kardeşim, boşver ilerde başka bi zaman yine keseriz inşallah.
Son düzenleme öncesi katılımlar ve oluşan gruplar yarın akşam açıklanacaktır.
Grup asil/yedek liderleri belli olacaktır (Grup liderleri sadece zar atacak ve grubundakileri davet edecektir,herhangi bir üst ast olayı düşünülmesin.) Gruplarındakilerden eksik olanların belli olmasından sonra herkesin ne yapması gerektiği ile ilgili bilgiler verilerek kesim başlatılacaktır.
Jupiter
Erdinç Abi O Zaman Benim Büyücünün'de Görevi Var .
Karakter Adı :Büyüxhancı
Karakter Tipi : Büyücü
Klan : Lodos / Arz Hangisi Lazım Olursa O Klandan Olucağım
Level : 49
Görevleri : Yeşil Hidra - Kadim Hidra .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru... Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ... Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Forumu kullanmayı bılmeyen bı arkadasım ıcın ben buraya onun adını yazıcam. Karakter Adı; Qubingözcü Sınıfı; Savaşçı Görevi; Yeşil ve Kadim Hidra Klanı; Lodos Seviye; 49
Arkadaşlar Cuma gecesi (Bu gece) Saat 22:00 dan itibaren yeşil görevi olanlar için yeşil kesimi yapılacaktır.
Şuanda görevleri olduğu için oluşturulmuş gruplar aşağıdaki şekildedir. Başka görevi olanlar varsa onlarda Yeşil hidrada bulunup gruplarını kurarlarsa destek verilecektir.
Arz Grup
---------------
Büyüxhancı
Whitelie
Rukioşifacı
Qtahyalıstyle
Turanhüsran
Lodos Grup
---------------
Xxtoprakxx
Son Veliaht
Saww
Copperfield
Qubingözcü
Batmanpetrolspor
Yukarıdaki arkadaşların özellikle bu gece yeşil görevlerinin yapmaları gerekiyor ki kadime gelebilsinler.
Bunun dışında kadim-yeşil görevi olan tüm carlarınızı bugünden hidralara getirmenizde fayda vardır.
Gelmeden önce bankanıza uğrayarak asit / ateş dirençli ne eşya varsa yanınızda getirmenizi özellikle rica ediyorum.
Arkadaşlar Güncel grup durumu aşağıdaki şekildedir;
Bununla ilgili uyarısı yada sorusu olanların ÖM atmasını rica ediyorum.
Herkesin hangi durumda hangi grupta olacağı planlanmıştır.
Eksiklerimiz 1 Arz ve 2 Lodos şifa olup bunların dışında yine her iki klandan ek şifa desteğinin faydası olacaktır.
Grup No - Car Adı - Sınıf - Klan
-----------------------------------------------------------
1 - Naracı (KıyametCelladı) - Savaşçı - Lodos
1 - Copperfield - Şifacı - Lodos
1 - Körlimanxokan - Şifacı - Lodos
1 - Xxtoprakxx - Şifacı - Lodos
1 - Saltour - Şifacısı ile - Lodos
1 - Batmanpetrolspor - Büyücü - Lodos