EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA GÖZETMEN TheMist KARAKTERİ İLE YAPILANLAR HAKKINDA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
powerlake
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA GÖZETMEN TheMist KARAKTERİ İLE YAPILANLAR HAKKINDA

Mesaj gönderen powerlake »

En son powerlake tarafından 09 Nis 2021 14:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
milayimadam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen milayimadam »

kanka bunlar işine gelince böyle işine gelmeyince böyle tanıdık değilsin belli ki
En son milayimadam tarafından 09 Nis 2021 14:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen musallat123 »

Oyunda istediği küfürü edip ceza almayan bir sürü kullanıcı var. Burda yazsam ceza alacağım küfürlerin yazıldığı ssleri oyuncu hata kullanımı adı altında bildiriyoruz. Ceza gerektirecek bir husus bulunmadı şeklinde geri dönüş alıyoruz. Adam aynı küfürleri etmeye devam ediyor. Bir görevli oyundaki herhangi bir karakterle şikayet edip yetkili olduğu hesapla kendi şikayet ettiği oyuncuya gayette ceza verebilir. Işin en ilginç tarafı ceza bize bildirimler ceza vermediklerini ifade eden bildirim maili günler içerisinde gelirken adamların yatırımları dakikalar içerisinde gerçekleşiyor. Hem oyunda hem forumda aktif olmayan bir sürü gm var. Bunların bu kişilerle kişiler olduğunu düşünüyorum. Siz hala atılan konulara "mükerrer" "ivedilikle" gibi tedavulden kalkmak üzere olan kelimeleri yazıp yarattığınız sahte kültürde ve jargonda debelenin. Bu oyunun bu hale gelmesindeki en büyük etken sizsiniz. Fazla uzatmaya gerek yok çünkü zaten silinecek.
praimfaya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen praimfaya »

EMİNÖNÜ SUNUCUSU ARTIK İSYANDA !!!!!
KİMSE ÖNÜMÜZDE DURAMAZ!!! THEMİST GÖREVİNDEN ATILSIN !!!!
SEÇME VE SEÇİLME HAKKIMIZIN OLDUĞU BİR ÜLKENİN TOPRAKLARINDA, OYNADIĞIMIZ OYUNDA SEÇİM YAPAMIYORUZ !!!
YÖNETİCİLERİ, OYUNCULAR SEÇSİN !!!
mrtnrgl18
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen mrtnrgl18 »

Bu TheMist İle ilgili çok destek aldım. yanından geçen selam veren herkeze susturma atıyormuş. bu nasıl olabilir yönetimm. bunu açıklayın artık !!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
ardaturan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kapalı

Mesaj gönderen ardaturan »

TheMist karakterinin bizzat özelime yazdığı yazı şudur ''Merhaba ben Gm'' ardından oyunda sohbet kısmında sarı yazı ile ''yönetici gözlemci tarafından 3 gün susturuldunuz '' bunun sebebi şu idi bölgedeki bir tartışmada kopya yapan insanların şikayet edileceğini bildirmiş olmam. Sayın Nerull ninat bey e ulaşarak bildireceğimi söyleyince TheMist adlı arkadasın bizi Gm söylemi yapmakla suclayarak sus cezası vermesidir.

Dün gece yaşanan hortlardaki olayda ise lonca arkadaslarımız toplu şekilde 5 kişi orda idik. oradaki bir söylemi ise bizlerde bir soru işareti bıraktı. söylemi şu '' sizin burda ne yaptıgınızı bilmiyorum sanmayın. '' bu söylemdeki kast nedir açıklamasını rica ediyorum. ...
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
Kullanıcı avatarı
osman17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: My World

Mesaj gönderen osman17 »

En son Borgia tarafından 09 Nis 2021 15:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Link düzenlenmiştir. Küfürlü alıntı içeriği silinmiştir.
keyfedevam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen keyfedevam »

Ortada ego tatmin etme mantığı bile kafi derecede dedlil gerekirse yasal sürece kadar uzatalım bu konuyu .
LOSTinSPACE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LOSTinSPACE »

Bizede aynısını yaptı. Üzerine geçip yan karakterden hakaret etti. Ben karakter kasmaya bile gelmemiştim sadece geçiyordum.
Bu kadar sorumsuz ve zorba bir insanı neden GM yaparlar anlamıyorum.
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

Hahahahahah ne ağlamışsınız olm bu kadar yüklenmeyin kendinize :D o adam hepinizi paketler boşuna gmlere falan da şikayet etmeyin uslu uslu hortlağınızı kesin çıkın derim ben :D
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön